Arkadaşlar sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Nişanlıyım Eylül'de düğünüm olacak ama nişanlım hep bir borca giriyor ev yaptırdılar kredi çekti 4 yıl ödedi ama onun değil kardeşinin evi tamamlandı nişan zamani borç var dedi anlayışlı oldum çok iyi bir söz merasımi yapamadı ailesi hiç destek olmuyor annesi de babası da çalışıyor ama yine çocuktan alma derdindeler Eylül'de düğün olacaktı ben ağustosta kredisini bitmesini bekliyordum şimdi de araba almış kardeşinden 210 gram altın borçlanmis 100 milyarda kredi banada araba aldım düğün sonrası senin altinlari verecez arabayı da senin üstüne yapacam dedi ben buna karşı çıktım vermeyeceğimi söyledim biraz tartıştıktan sonra tamam dedi ama çocuğumuz olunca da onların sulalede gelenekmis ilk covuklar ya annesinin ya babasının adı olurmuş ben bununda kavgasını yaptım 9 ay ben taşıyacam soyismini onlardan alacak ismini de mi o kadar saçma bir sığ düşünceki hergun bir geri kafalı ligi tartisiyorum ama çok sevdiğim den ayrilamiyorum da benim bütün ailem arkadaşlarım yanına da yakıştıramıyor bendn birkaç yaşta büyük benim güzel onun çirkin olduğunu düşünüyorlar sen hala neden vazgevmiyorsun diyorlar şimdi de borç var diyerek düğünü çok iyi yapmıyor kafama herşeyi takmaya başladım saçlarım döküldü hep ama onun düzelmesini istiyorum o kadar da okumuş bir insan memur hatta
Arkadaşlar sizce nasıl bir yol izlemeliyim?