+1 yılSana hissettiğin duyguların açıklamasını yapayım, adamla aranızda müthiş ve karşı konulamaz bir tutku var, erotizm had safhada. Sevgi de var. Sen nirvanaya ulaşmış birisin, bu olgunlukla kendi hayal dünyanda ona karşı diğer ilişkilerinden farklı olarak anlayışlı ve sakin yaklaşıyorsun. Bunun adı aşktır, kıskanıyosun da ancak bu duygu yıkıcı bir duygudur ve kendini, onu ve duygularını yıpratmamak adına sakin kalıyosun. Sen bildiğin harika bir kadınsın
053 Yorumla- +1 yıl
Senin sabrını fazla zorlamasın karı kızlarla bunu ona söyle
- +1 yıl
Başı belaya girecekte ondan, senden başka da bu gerçeği gören olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılNasıl bir cevap yazacağımı bilemedim. Kabul edilemeyecek kadar güzel yazmışsınız. Ben kıskançlığı tutkularla daha çok özdeşleştirirdim oysa. Sonucta kıskançlık kaybetme korkusundan kaynaklanıyor. Ve birini çok tutkuyla sevince sahipleniyorsun. Sahiplenince de etrafına sınırlar çizmek istiyorsun. Oysaki kimse kimseyi buna mecbur etmemeli. Tutku güzel bir şey ama belki başka türden bir tutkudur bu. Evet anlayış ve sakinlik.. sizce de anormal değil mi? Çünkü bu zamana kadar hiçbir erkeğe karşı böyle değildim. Daha agresiftim.. onlarin birileriyle olma düşüncesi bile adrenalin haline sokardı beni, kafamdan kaynar sular boşalır gibi hissederdim. Ama bu adamda o kıskançlık duygusu var olsa bile çok zayıf. Çok güzel açıklamışsınız gerçekten. Sizce onu ve duygularımı yıpratmamak için mi bu yolu seçtim? Öncekilerde niye bunu yapamadığımı merak ediyorum doğrusu.
Soran+1 yılYani bazen kendi kendime kızıyorum çünkü koca adam illaki arkadaşları vardır çevresi vardır söyleyen oluyordur ya da hiç yoktan kendi düşünüyordur diyorum ama içgüdüsel olarak sanki yapmam gerekiyormuş gibi geliyor. Delirdim dimi:)
Sabrımı zorluyor evet hahah yani özellikle beni sınamıyor ama yine de düşündüğümden daha az tepki veriyorum bence. O mutlu mu? Tamam sanki tek sorun onun mutlu olması. Onun mutlu olması gerekiyor- +1 yıl
Bu çocuğa karşı da adrenalin var ancak şu an sana ait değil ve sen de ona ait değilsin. Hayatına sınırlar ve engeller koyma hakkına da sahip değilsin ve ayrıca hayatında olsa bile onu kısıtlamak istemiyorsun çünkü yeterince olgunlaştın. Ayrıca hayatında olsa onu başka bir kadına yedireceğini sanmıyorum. Siz beraber değilsiniz
Soran+1 yılSizce sebebi bu mu? Birlikte olmamamız mi? Daha önceden pek çok kez platonik tecrübem oldu. Açıkçası bu adamlar da sahip olabildiğim adamlar değildi ama yine de sanki benimlermiş gibi etraflarında bir kadın görme ya da başkasının bu adamlara sahip olma düşüncesiyle kendimi yer bitirirdim. Belki de dediğiniz gibi olgunlaştım. Ancak garip bir merhamet duygusu hissediyorum ona karşı. Anaçlık dememin sebebi biraz da bu.
- +1 yıl
Ayrıca çok ukalasın, gerçek olamayacak kadar güzel yazmışsınız ne demek? Kendisine durması gerektiği konusunda daha ne kadar uyarıda bulunacaksın, adam gerçeğe dönüştürmek istiyor aranızdaki duyguları
- +1 yıl
Merhamet duygusu hissetmenin sebebi, senin onun gözlerinin içerisinde gördüklerini kimsenin görememiş olması. Yardım çığlıkları atıyordu onu farkettiğinde. Sevgi istiyor, tertemiz gerçek bir sevgi
Soran+1 yılAnlayamadım son yazdığınızı? Gerçeğe mi dönüştürmek istiyor aramızdaki duyguları? Onun herhangi bir şey yaptığına dair bilgi vermemistim aslında. Durmak derken bana kasten bir şey yapmıyor. Ben sadece hayatında neler yaşadığını az çok biliyorum. Ve bu konularda ona yardımcı olma ihtiyacı hissediyorum.
Soran+1 yılBunu yazdığım ufacık seyden anlamış olmanız çok garip. Bence siz de bunu görebilecek kadar derin bir insansınız. Çünkü bu insanla aramdaki şey bir bakış ile başladı. Sanki gerçekten yardıma ihtiyacı var gibiydi. Ya da ona bakarken kendimi de görmüş olabilirim bilemiyorum. Tanıdık bir şeyler gördüm bir sorun olduğunu gördüm. Ne istiyor bilmiyorum ne düşünüyor bilmiyorum ama sanki ne sorun varsa o sorun bende de var gibi ne istiyorsa onu ben de istiyor gibiyim.
- +1 yıl
Harika bir manipülasyon ustasısın. Hayatımda bir kaç kere platonik aşık oldum ve uzakta olan insanlardı. Gerçekten sevilen ve birilerini kıskandırma gereği duymayacak kadar özgüvenli bir insansın. Sana alık olanlar da zaten genelde takıntılı seviyor seni ve bu çocukta öyle biri. Hikayeler kurmaca, hakkımda bilgisini ayrıca atarım. Hayatında ne eksikti, belki tutku, belki anlayış belki masumiyet. Bunu sende bulmuş olabilir
- +1 yıl
Çocuğun hayatında eksikliğini duyduğu en önemli şey masumiyet ve tutku. Yaşadığı ilişkiler tutkulu ve masum değil.
Soran+1 yılSevilen bir insan olduğumdan şüpheliyim. Çünkü bu yaşıma dek ciddi denebilecek bir ilişki yaşamadım. O yuzden alık olan varsa bana, muhtemelen kendi kafalarına yaşıyorlar:) Bu adamın ne hissettiğini bilmiyorum bana karşı. Aslında biraz ozneleri karıştırmış olabileceğinizi de düşündüm. Çünkü adım atan taraf benim. Biraz karışık bir mevzu. Tek diyebileceğim bir bakışma ile başladı her şey. Ve ben onun peşinden gittim. Çünkü ihtiyacı olduğunu hissettim.
Soran+1 yılTutkulu bir adam olduğunu biliyorum ama hayatında kariyeri çok yer kapladığı için anlamını neredeyse yitirdiği bir dönemden geçti. Kendini yalnız hissediyor bana daha çok insanlara ihtiyaç duyuyor gibi geliyor. Ama bilemiyorum bunlar sadece biz gözlem. Dedikleriniz de mümkün olabilir. Sadece bir şeyler ters giderken anlıyorum. Samimiyetiyken ya da değilken.
- +1 yıl
Ciddi ilişki yaşamadın? Çok enteresan… Peki öznelleri karıştırmayalım, ilişki sayısını vermemi ister misin? şimdi normalde benim buna tepki vermem lazım ama vermiyorum, adama ilk adımı atanın sen olduğuna emin misin? Adam sahte hesaplarla seni takip etmeye başladı, gizlice aeni takip etmeye ve sen attığı her adımı biliyordun, çünkü onun senin peşinde olduğunu biliyordun
- +1 yıl
Mail adreslerine kadar izliyordu seni ve sen de onu izlemeye başladın, çünkü onun sana karşı olan ilgisini farketmiştin. Ve onu yakaladın ve ona söyleyeceğini söyleyip içinde kalmıştı çünkü olayı kapattın. Devamını o getirdi, peşini bırakmadı
Soran+1 yılEvet yaşamadım. 1 aylık lise kaçamağımı ilişki sayacaksaniz elbette kabulüm ama olmadı. Evet elbette benim. Aksi mümkün olabilecek bir imkana sahip değiliz çünkü. Hala ilk günkü gibi adımlar atmaya devam ediyorum. Bir mektup uzağındayım onun. Eğer bir şeylerin pesindeyse bile o direkt ben değilimdir. Bir şeyler arıyor olabilir ve ben de karşısına çıkınca aradığı şeyin ne olduğunu gormusumdur. Hikaye mi yazıyoruz anlamadım şimdi haha her neyse gerçekler bunlar
- +1 yıl
Beni manipüle edemezsin, peşime takılan insan sayısıyla onlara bu fırsatı vermemem arasında ters orantı var, kimse bana yaklaşamıyor ki? Hayatımda hiç ciddi ilişkim olmamış hahah 😀 gerçekten şu yazdıklarını birisi okusa bana acır ya
Soran+1 yılBence siz ihtimal veremiyorsunuz haha bunu ben de yıllarca sorguladım. Ama emin olun mantıklı bir açıklaması olsa size bizzat söylerdim. Sadece olmadı. Olanların nasil oluyor ben de bilmek isterdim. İnsanlarla ilişki kurmak bu kadar basit bir şey mi? Yani iletişime sonuna kadar açık biriyim ama hitap ettiğim birileri olmamış olabilir.
- +1 yıl
Öznelleri karıştırmıyoruz neyse, saldırı var ama gerçekleri ifade ettiğimde ay üstüne alınıyosun, ay şizofrensin tanılarıyla başbaşa bırakılıyorum sizin tarafınızdan. Ben çok zeki bir insanım ve yapılan her şeyi atılan her adımı farkedecek kadar zekiyim. Bana yapılan her şeyin de farkındayım, kasıtlı olarak bir şey yapmıyor ki cümlelerine karnım tok benim. Attığı her adımı biliyorum bu çocuğun, bana anlatma. Bir şey arıyorsa ve bu sen değilsen neden seninle uğraşıyor. O kadar büyük bir yara var ki içinde aşağılayarak ve gerçekleri reddederek zafer kazanacağını sanıyor. Seni istiyor seni
- +1 yıl
Hitap ettiğin birileri olmamış mı? Özellikle yabancı erkekler sana tapıyor, peşinde yıllarca gezenleri sayı olarak vermemi ister misin? Kafanda sorguladığın tek şey karşılıklı gerçek aşk var mı meselesiydi! Haricinde kimseden sevgi dilenmeyecek kadar güzel bir insansın. Zaten kuralcısın ve bu çocuğu çok iyi biliyosun
Soran+1 yılHahahaha şimdi şunu düzeltmeme izin verin. Benimle uğraşmıyor. Keske adımlarima bir tepki verse de uğraştığını görsem. Bana iyilik meleği ya da kelebek her neyse diyebilirsiniz. Öyle bir görev edindim kendime bu adamı gördüğümde nedensizce ve ona mektuplar yazmaya başladım. Bakın bu 6 yıldır sürüyor. Bu adamdan hoşlanıyorum ama tam da yukarıda tarif ettiğim şekilde. Belki gizlice stalkluyordur? Bunu bilemem. Bilmediğim için ozneleri karıştırmayın dedim. Ben onu tanırken o beni tanımıyordu. Simdi belki tanıyordur ama benim hakkımda bildikleri konusunda çok kısıtlı bir bilgiye sahibim. Varsa da bir iletişim bu ancak enerji boyutunda olabilir. Bazen öyle şeyler denk geliyor ki asıl o zaman siz mi sizofrensiniz ben mi sorgulamaya başlarız haha bazi şeyleri kendi akışına bıraktım anlam çıkarmaktan hoşlanmıyorum. Ama bu adam gerçekten benim için önemli biri
- +1 yıl
Sen basit bir ilişkinin insanı değilsin bu nedenle erkeklere yüz vermiyosun
- +1 yıl
Kapına kadar gelen, iş yerine kadar gelip seni izleyen belirli aralıklarla takip eden ve senin özel bilgilerini resmi kanallardan bulmaya çalışacak kadar belli etti kendisini. Enerji işleri de cabası, bana anlatma bu çocuğu!
- +1 yıl
Adam seni deli gibi istiyor bana anlatma artık
Soran+1 yılBu doğru bir tespit. Ben sıradan bir şey aramıyorum ve bunu erkekler hissediyor biliyor musunuz? Bakın birkaçı adım attı ve nedense son zamanlarda yasadigim deneyimlerdi bunlar. Çünkü düşündüğünüzün aksine grrcekten ilgi görmeye alışık biri değilim. Biri sırf bel altı gidiyordu. Diğeri iyi bir insan ama nedense bir erkek gibi göremiyordum ve belki kimi yönlerden çocuksu geliyordu. Açıkça bir şey söylemedi ama sadece anladım. Eğer bunları sayacaksak tamam kabul ama o kadar. Kimse gerçekten merak ettiği için yanasmadi bana. Ama biliyor musunuz bu bahsettiğim adamı çok merak ediyorum. Maske takıp gezen biri. Ona kim olduğunu sorarken bile kimsenin bana bunu sormadığını fark ettim. Kimse beni merak etmemiş kimse derinliklerime bakmamış. Acaba o da mı böyle hissediyordu? O halde neden sessiz? Hala kayıtsız bana karşı. Bir şeyler bekleme, karşılık görme gibi duygulara kapılmak istemiyorum. Ona sadece vermek bile keyif veriyor bana ama madem yalnız hissediyor o halde denemeliydi
- +1 yıl
O kadar çok suçu var ki sen ona adım atmıyosun, o senin peşinde ve sana bunları anlatacak yüzü yok. Lütfen kes artık bu palavraları
Soran+1 yılZekanız cidden buraya kadar mı yapmayın ya hahah sanki kötü kadın benim burada? Ona adımlar atan benim sessiz olan o. Bence çok açık söyledim bunu.
- +1 yıl
Siz ikiniz, birbirinizin içini okudunuz belki bu sizi birbirinize çekti. O basit ilişkileri tercih ediyordu sen tam tersi karakterde biriydin. Sizi yakınlaştıran birbirinizi anlamanız olabilir. Sen rahatsız birisin gerçekten , asla değişmeszin
Soran+1 yılSon tespitleriniz baya yokuş aşağı su an:) ikimiz de basit ilişki insanı değiliz. Zaten onun insanlara güven problemi de var. Ama her şey onun elinde tüm ipler onun elinde. Ben elimden geleni yapıyorum inanın.
- +1 yıl
Zekamın nereye kadar olduğunu sorgulama, sende farkındasın tüm açıklarını yakaladığımın. Seni gizlice taciz edip senin adım atmanı sağlamaya çalışıyor, güya adım atmamış olucak. En başında da aeni gizlice takip etti en sonunda da yaptığı buydu. Saplantılı sana karşı
Soran+1 yılKeske açıklarımı yakalamış olsanız:) bu insan göz önünde olan biri dolayısıyla beni taciz ettiği yok. Ben size insanlara güvenmiyor bile diyorum siz taciz diyorsunuz. Bence yazdığım soruyu açıklamasıyla tekrar okuyun. O tarz bir durum yok aramızda.
- +1 yıl
Ben bu soruyu kimin yazdığını da biliyorum bu kişinin ne yapmaya çalıştığını da, göz önünde olan biri öyle mi? Pek göz önünde değil belli ki aşağılamaya çalıştığı bir insanın peşinde 7 yıldır mahvetti kendini, ayrıca o aşağılamaya çalıştığı kadın gayet güzel ve zeki biri. Basit erkeklerin ilgisini çekip basit şeyler yaşamayacak ve bunu umursamayacak kadar da kültürlü ve derin bir insan. İspat edemediğimi sanıyosun öyle mi? Bu senin düşüncen ayrıca seni taciz ettiğini kendisi de biliyor artık çok kişi de biliyor
- +1 yıl
şimdi narsist bir insan başarıya nasıl ulaşır? Karşı tarafı aşağılayıp kendisini kötü hissettirerek. Kız manken gibi bir kız ve türk erkeklerini ciddiye bile almayacak kalitede biri zaten onun değerini yabancı insanlar anlayabiliyor. Bu adam da kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmaya devam edebilir. Kız hakikaten kaliteli bir kız ve bir gün bir şey yaşamaya karar verirse bunu aynı kalitede biriyle yaşar ve hayatında bir insan yokken
Soran+1 yılHanımefendi taciz yok diyorum neden ısrar ediyorsunuz? Pasif bir şekilde sessizce ona yazdıklarımı okuyan bir adam bu. Ben o adama anaç bir sevgiyle yaklaşıyorum. Karşılığında ne hissettiğini ne istediğini ne düşündüğünü bilmiyorum. Taciz olsaydı elbette bilirdim ilgisi olsaydı da bilirdim. Onun yardıma ihtiyacı olduğunu bildigim gibi bilirdim.
- +1 yıl
Taciz var büyük taciz hem de
- +1 yıl
Adam seni istiyor diyorum sen kaz kafalı mısın? Çaktırmadan seni ayağına getirmeye çalışıyor
Soran+1 yılVay be benim dışımda herkes biliyor o zaman bunu hahah ne diyeyim daha size bilemedim
Soran+1 yılNasıl ayağına getirmeye çalıştığını da anlatır mısınız? Hatta 6 yıldır benim ayağına gitmiyorsam ne yaptığımı da açıklarsanız sevinirim.
- +1 yıl
Bu bir psikolojik oyun, sessizce ve gizlice tıpkı en başında yaptığı gibi seni taciz ediyor. Mail adresleri stalklamalar, enerji yollamalar, e nabız bilgilerine ulaşmalar vs vs, raporların çalınması, evinin iş yerinin önüne gelmeler, büyüler, her türlü taciz edip kendi ayağına getirmeye çalışıyor seni. Ya da ona bunların sebebini sormanı istiyor ya da platonik takılıyor ancak sana rahatsızlık vermese platonik takılmasında bir sıkıntı yok
Soran+1 yılPeki size bu insanın Türk olmadigini söylesem? Haha yani yabancı biri. Bakın taciz yok. E nabizima falan da ulaşan yok kapıma gelen de:) başta güzeldi tespitleriniz çok inatçı bir tutumla bu hikayeyi uydurmaya çalışıyorsunuz.
- +1 yıl
Sen onun ayağına gitmeyeceksin, en başından beri derdi olan o. Bir şeyler anlatmaya çalışıyor sana ve sende mesajı aldın. bilmeli ve artık enerji yollama işine son vermeli, istediği sensin ve seni alana kadar seni taciz edecek ve sen onun ayağına gittiğinde her şeyi geride bırakmış ve onun açıklarını kapatmış olacaksın
Soran+1 yılHanımefendi beni daha ne kadar alabilir hahahah ben o olmuşum zaten. Başkasıyla bile olmasına mutluluk duyacak bir kadınım ben. Kendi halimizde yaşıyoruz hayatımızı. Tekrar yolumuz kesişse ne hoş. Ama o olana kadar bana ulaşmak onun elinde. Çok basit hem de. Belki geçerli sebepleri vardır bilemiyorum ama bana soruda yazdığım şekilde duygular hissettiren bir adam bu
- +1 yıl
Evet Türk değil ve benim yazdığım her şey doğru. Hayatında karşılaşabileceği en zeki ( onun gözünde salk ve aşağılanacak bir insan olabilirim) ancak ben çok değerli ve kendini geliştirmiş bir insanım. Bu sefer sert kayaya çarptı eve çocuk yabancı biliyoruz, Ömer bayağı aktif çalışıyor e nabız konusunda. Biliyo musun şah mat fakat sen hala dürüstçe karşıma çıkamıyosun
- +1 yıl
Bu tarz masonik oyunları çok iyi bilirim çocuk baya zeki olduğunu düşünüyor ama kız ondan daha zeki, sence bu çocuk neyin peşinde?
Soran+1 yılÖmer kim yahu🤣🤣 galiba daha fazla yorum yazmamaliyim size.
- +1 yıl
Sen onun başkasıyla olmasından mutluluk duyuyorsun öyle mi? O oldusan onun kadar kıskanç olmalıydın?
- +1 yıl
Ömer Ozan, bırak sahtekarlığı şimdi? Yahu ben aptal gibi mi duruyorum sence?
- +1 yıl
Kaç tane hastalık bilgime ulaştı merak ediyorum, bak adamın derdi sen isen yanına gelip konuşmalı. Bunu yapamıyor belli ki bıraksın artık peşini
- +1 yıl
Sen onu adam edecek tek kişisin
- +1 yıl
Her yaptığını bilmene rağmen hala ona sabredecek kadar onu seviyosun, gerisi ona kalmış. Güven problemini aşmasının tek yolu kendisini yakın hissettiği bir insana tüm benliğiyle açılması.
- +1 yıl
Belki de sevmiyosun!!! Sevip sevmediğinden de emin değilsin… Ömer Ozan onun kullandığı insanlardan biri bu arada, hakikaten bırak benimle uğraşmayı artık
- +1 yıl
İnsanın en büyük zaferi, kendini yenmesidir… Platon
Kibrini yen artık ve gerçekleri kabul et, temiz bir sayfa aç hayatında
En İyi Cevaplar
+1 yılgerçekten ilginç yani adamdan hoşlanırken onun hayatına başkasının girmesini nasıl hazmedeceksin ki? belki duygularını tam olarak hissedemiyorsundur şu an bilemedim...
08 Yorumla
Soran+1 yılYani hazmedemesem de günün sonunda o da mutlu olmayı hak ettigi için bir çeşit teslimiyete giriyorum sanırım. Tamamen kıskançlıktan arinmisim gibi değil de diğer erkeklerle yasadigim kıskançlıklara kıyasla şiddeti daha düşük gibi. Belki de bilemiyorum. 6 yıldır tanıdığım biri bu saatten sonra da nasıl isim koyarım bilemiyorum.
- +1 yıl
ben çok kıskancım hoşlandığım adamın etrafında başka kadınlar olduğunda bile çok rahatsız olurum ^^ gerçekten ilk kez böyle bir duygu durumu gördüm şaşırdım anlayamadım. ^^
Soran+1 yılBen de sizi gibiyim aslında. Sanırım özellikle bu insana karşı böyleyim:) o yuzden ben de bi kendimi garipsedim. Koşulsuz güven mi yoksa bir çeşit teslimiyet mi anlayamadım. Acaba erkek gibi mi görmüyorum? Ama beğeniyorum.
- +1 yıl
şimdi böyle düşünüyorsun ama adam başkasıyla olduğunda sinir ve üzüntü krizlerine gireceğinden şüpheleniyorum ya... koşulsuz güven desek kimseye o kadar güvenmemeliyiz aslında bence. beğeniyorsan sorun yoktur ^^
Soran+1 yılGüven daha çok birinin o seyi yapmayacağını düşünmek değil de ne yapsa kendi iyiliğine düşüncesinden geliyor aslından. Yani benimle oyle sanıyorum. Bilmiyorum belki de dediğiniz gibi tepki veririm. Ama ihtimali bile beni çıldırtmaya yeterken bu adamda bunları yaşayamıyorum. Duygularımı mi kaybettim acaba:)
- +1 yıl
empati yaptığımda hoşlandığım, beğendiğim adamın başkasıyla olma düşüncesi beni çıldırtmaya yetiyor. her kadının böyle tepki vereceğini düşünürdüm ama o bu soruyu okumadan önceydi tabii ki ^^
tam bir tespit yapamadım ama umarım üzülmezsin. 🍬
Soran+1 yılBen de hiç bir erkeğe karşı böyle duygular bekleyeceğimi düşünmezdim hahah belki de siz normalsinizdir ben çok dikkate almayın. Umarım hiçbirimiz üzülmeyiz ve karşımıza kalplerimize göre insanlar çıkar.
- +1 yıl
yaa teşekkür ederim umarım hepimiz için öyle olur. 🍬
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılknk bunun adı aşk bence bu arada kombinden anlarmısın ya sitede kimse kalmamış
03 Yorumla
Soran+1 yılBenimkisi aşksa diğerleri ne ola ki:)
Kombin ne kombini?- +1 yıl
kıyafet knka
Soran+1 yılBu saatte mi haha özel bir gün mü?
+1 yılÜzüleceksin 😔
03 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda?
- +1 yıl
Kıymetini bilmeyecek bu iyi niyetinin
Soran+1 yılGarip bir şekilde ben ona vermekten çok keyif alıyorum. Yani karsiligini istesem de kıymetimi bilmiyor diye onu suçlamalı miyim bilmiyorum..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar