Güncellemeler
+1 yıl
çiftler arasında anlaşmazlıkların artmasına ve duygusal uzaklaşmaya yol açabilir. Eşlerin birbirlerini anlamakta zorluk çekmeleri, duygularını ifade etmede başarısız olmaları, karşılıklı saygı eksikliği, önemli konuları tartışamama ve yanlış anlamalar gibi sorunlar ortaya çıkabilir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sadakat konusu büyük rol oynuyor, bunun dışında annecilik ve hoşgörü olmaması
Bakış açınızı beğendim
Sadakat neden olmuyor peki
@Yineyenidenden günümüzde büyük sorun, kimse evdekini iplemiyor her şey elde edene kadar demekki
@ambergece aslında bakış açısı değil, herkesin bildiği gerçekler
Erkeklerin Türkiye’de notu kırık nedense ve genelleme yapılıyor nedense sözüm meclisten dışarı ☺️
@Yineyenidenden çoğunluk neyse not odur, annesine bağımlı erkek bu ülkenin yarası
anneler baştacıdır ama eş olunca anneden önde gelir gelmeli
@Yineyenidenden kimse annesini atsın demiyor bunu anlamanız güç
sizi anlıyorum evlilikte aileden uzak oturmak gerek iki kişi artık bir aile ne kadar az müdahale o kadar iyi olur
@Yineyenidenden uzak olmak yani konu mekan değil, erkeğin bunu başarabilme yetisi bu ülkede sıfır. Kadını ve annesini doğru konuma koyabilmek erkeğin görevi ama ne mümkün
Siz bu konuda müzdarip misiniz? Yoksa yakınınızda kötü örnek mi var
@Yineyenidenden evet bu konu bu ülkede çok büyük yara, bunu görmemek duymamak yaşamamak neredeyse imkansız
Bunu konuştunuz mu evlilikte eş hediyedir o herşeyde 1. Dir
@Yineyenidenden ilk yorumunuz ile çeliştiniz şu an. Evli misiniz siz
İlk yorumumu okudum ama çelişen kısmı göremedim ☺️ Bekarım birtakım denemeler oldu ama başarısız sonuçlandı neden olduğunu anlamadığım şekilde
@Yineyenidenden ilk yorum değilmiş pardon. Bu. anneler baştacıdır ama eş olunca anneden önde gelir gelmeli
Evet hala aynı fikirdeyim erkek eşini 1. Sırada tutmalı ama annesini de üzmemeli bu ayarı tutturmalı
@Yineyenidenden işte o ayar hep bozuk bu ülkede
Yanlış anlamayın ama bunu düzeltmek için ne yaptınız mesela? Amacım sizi suçlamak değil yanlış anlamayın
@Yineyenidenden düzeltmek için birinin de önce bunun bir sorun olduğunu kabul etmesi ve değişmeyi istemesi ya da bilmesi lazım. Ayrıca kimse değişmez belli bir yaştan sonra.
Sizde haklısnız bir şey diyemedim ama düzeltebilirseniz sizin için eşiniz in ve varsa çocuklar için daha mutlu bir yaşam olacağı kesin
@Yineyenidenden ben bitirdim kurtuldum darısı bu durumdaki herkesin başına
Üzüldüm adınıza gerçekten umarım ders almıştır o kişi
@Yineyenidenden hiç umurumda değil kendimden başka hiç kimse
Yanlış anlamazsanız özelden yazabilir misiniz annem olmadan tek cevap vericem 😂
@Yineyenidenden yoo sağol ben almayayım seni annenin kucağında mutluluğa bırakıyorum
😂😂😂 teşekkürler öyle biri değilim bu arada yalnız kurt misali uzun zamandır uzakta
@Yineyenidenden kopyaladigim yorumunuzu hatırlatarak iyi geceler diyorum
anlamadım ama size de iyi geceler diliyorum
👍👍👍
kadın erkek ilişkileri çok baskı içinde gelişiyor ondan.
Doğru yaklaşım
Tahammülsüzlük
Haklısınız