İçimde kocaman öfke var. Öyle böyle değil. Artık aşktan sevgiden de soğudum. Nefret ediyorum. İştahım dahi kesildi. Yemek bile canım yemek istemiyor. Çok seviyorum dostlar haketmedim be... Sadece sevmek hatamdı. Onun için anneme de en iyi arkadaşıma rezil oldum. Ciddi düşünüyordum. Bu ezan hükmetiyle yalan konuşmuyorum. Bugün yüzük bakmaya bile gittim. Onu aradım ve açmadı bile telefonlarımı hatta reddetti. Sevdiğim kızın annesine kadar tanıyordum. En çok da annesine üzüldüm. Annesi temiz bir kadına benziyordu. Daha 1 saat önce aradım reddetti yine aramamı.. Son zamanlar da hep whatsapp da onlineydi. bana cevap dahi atmıyordu artık. varın gerisini siz düşünün. En son camera açtığın da yüzünde sakladığı bir şey vardı. o yüzü ben bilirim. İçimde kocaman bir intikam var. o çocuğu bulup öldürmekten beter hale getirmek istiyorum. inanın ben bu hale düşücek adam değildim. İyi insandan artık canavara dönüşmek üzereyim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Size değer vermeyen insanlarla yüz goz olmayın, vazgeçmesini bilmeniz lazım. Yoksa sadece kendinizi yıpratırsınız.
Her şey birden oldu. Umutluydum !
Valla yeri geldi hepimiz umutlandık fakat ahtapot gibi defalarca yere vura vura öldürüyorlar.
Bana koyan ne biliyor musun? Sevdiğimin elimden alınması.. Koyuyor bu işte adama !
Sevdiğin neden mücadele etmedi sevginiz için?
Bilmiyorum.
Mesajlarıma cevap vermiyor.
Telefonlarıma dönmüyor. Ben onu asla aldatmadım. İki üç gün önce paylaşmış spor salonunda bir video bana işteyim diye palavra sıkıyor. Olan çok sevenlere oluyor...
Ben bunu anlamıyorum işte halbuki birini sevip o sevgiye sahip çıkmak zor olmamalı.
Sende uğraştığınla kalıyorsun. Gerçekten değmez.
Kesinlikle öyle..
Sakin kalmaya çalışıyorum. Bi nebze rahatlayım diye açtım konuyu !
Daha çok gerilmişsindir. Emin ol geçiyor ve geçmişe dönüp baktığında kendini üzdüğün için sinirleniyorsun.
İnan ki değmiyor!
Hatta onun için ağladığımı gördü. Ciddiye bile almadı beni ! Nasıl acımasızmış bilmiyorum... Çok farklı tanımışım onu.. Amacım su sadece güzel kardeşim. O cocugu paramparça etmek istiyorum. Sonra ben önüme bakarım. İsterse hapis yatayım umurumda değil... Benim şerefimle namusumla kimse oynayamaz...
Değer mi öyleleri için, çok yanlış düşünüyorsun. Bu kadar aciz olma, sicilini düşün var olan hayatını mahvetme.
Sicilim tertemiz bide.. Araştırsan hiçbir şey bulamazsınız. Yazık ! O lavuk eminim çok büyük zevk almıştır.
Bak bunları düşünüpte kendini yıpratma, inan ki değmiyor kimse için değmiyor. Ne halt yerlerse yesinler herkes kalbinin ekmeğini yer. Sakin ol, dışarı çık temiz hava al yüruyüş yap ama sakin ol
Ah ışıl..
Sabahtan beri dışarıdayım. Yeni geldim eve ! İşe yaramıyor artık..
Rabbime dua ediyorum şu an.. Sakin kalabilmek için..
Arkadaşın yok mu oturup dertleşin 😔
Canının ne kadar yandığını anlayabiliyorum, haksızlığa uğramak ve yaşanması mümkün olan mutlulukları yaşayamamak daha çok üzüyor aslında insanı
Arkadaş ortamım benim az..
Gelen geçen beni gömmeyi sever.
Şu saatten sonra farklı insanım artık.
Az olabilir ama kaliteli insanlar değiller mi?
Artık ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Kimseye güvenmiyorum.
Kendini her anlamda yalnızlığa mahkum edemezsin.
Özür dilerim bunu diyorum ama !
şu an kafamda iki düşünce var. Birincisi o cocugu bulup hayatını mahfetmek 2. Kendimi yok etmek.. Gururluyum ben ışıl...
Bak seni ıslak odunla döverim, arkadaşım sen delirdin mi? Bu gurur değil yalnız aptallık !
Erkek olmadığın için anlaman mümkün değil...
Bazı duyguların cinsiyeti yoktur..
Desteğin için teşekkür ederim.
Seviliyorsun. Aklımdasın !
Bak aptalca bir şey yapma sakın !
Merak etme. Şimdi dua okuyacagım. Kendime gelmeye çalışıyorum !
Sana güvenebilir miyim? Bak ben pek öyle inanmam ama annemden biliyorum, İnşirah suresini oku. Umarım halledersin.
Beni zaten bilirsin. Nickimi söylesem şıp diye.. :) Okuyacağım teşekkür ederim.
Ya ama bu bana yapılır mı? Aşk olsun 😔 ip ucu ver bari
Verdim ipucu.. :)
O sen misin?
aga cahillik etme ben de birisini vurdum 3 yılım gitti. Zorda kalmadıkça vurma kimseyi
Yemin ediyorum. Beni canavara dönüştürecekler artık. Hazmedemiyorum !
İşine yoluna bak başka kadın mı yok
Sana mı soracağım bilader? Demekki sen hayatında aldatılmamışsın.
Aldatıldım iki kere ne anlatıyon sen kardeş kimse için üzülmeye değmez salla çıkın şu ağlamalı tavırlarınızdan dünyanın sonu değil
Senin yaşın gerçekten 22 ? Abin yaşındayım kardeşim. Tamam dünyanın sonu değildir ama bu sevgi laneti öyle bir şey ki.. Geçmişte çok kötü şeyler yaşadım. Artık gücüm kalmadı. Zor şeyler atlattım.
Abi o kadar şey atlattın öğrenemedin mi bir kadını hayatının merkezine koymayacağını yani
Çünkü İçimde ufak bir umut yeşeriyor.. Mutlu olurum diyorum. Olamıyormuşum artık !
O yüzden salla abi keyfine bak hayat çıkarır belki karşına birini
Allaha yakın benden uzak olsunlar.
Teşekkür ederim yardımların için adaş..
😂 Kasma abi kendini Amasyanın bardağı biri olmazsa biri olur
Usta şimdi nasılsın
Eskisine bakarak baya iyi !
Zor toparladım sayılır.
Kaç ay sürdü