Sevdiğim kızı kaybetmek üzereyim. Belki de çoktan başkasının oldu. Bunun üstesinden nasıl gelmeliyim?

İçimde kocaman öfke var. Öyle böyle değil. Artık aşktan sevgiden de soğudum. Nefret ediyorum. İştahım dahi kesildi. Yemek bile canım yemek istemiyor. Çok seviyorum dostlar haketmedim be... Sadece sevmek hatamdı. Onun için anneme de en iyi arkadaşıma rezil oldum. Ciddi düşünüyordum. Bu ezan hükmetiyle yalan konuşmuyorum. Bugün yüzük bakmaya bile gittim. Onu aradım ve açmadı bile telefonlarımı hatta reddetti. Sevdiğim kızın annesine kadar tanıyordum. En çok da annesine üzüldüm. Annesi temiz bir kadına benziyordu. Daha 1 saat önce aradım reddetti yine aramamı.. Son zamanlar da hep whatsapp da onlineydi. bana cevap dahi atmıyordu artık. varın gerisini siz düşünün. En son camera açtığın da yüzünde sakladığı bir şey vardı. o yüzü ben bilirim. İçimde kocaman bir intikam var. o çocuğu bulup öldürmekten beter hale getirmek istiyorum. inanın ben bu hale düşücek adam değildim. İyi insandan artık canavara dönüşmek üzereyim.

Sevdiğim kızı kaybetmek üzereyim. Belki de çoktan başkasının oldu. Bunun üstesinden nasıl gelmeliyim?