Saçım yavaş yavaş dökülmeye başladı. En çirkin kız bile en az 1.80 yakışıklı gür saçlı erkek istiyor. Beyler üzgünüm boyunuz kısa ve yakışıklı değilseniz kızlardan ümidinizi kesin.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgilisi olan erkeklerin hepsinin saçı yok ve hepsinin boyu da uzun değil. Sadece seçilme ihtimaliniz azalır ama yok olmaz.
@sudesiyahseven
Hem 1.80 den kısa hemde kelse yok gibi bir şey. Ama siz kızlarda öyle değil. En çirkin kıza bile 1000 tane erkek birden yazıyor.
Var elbette 🙂 Ben çok gördüm bu tarz ilişkileri. Siz çok süslü kızları seçip de sonra kritersiz olsun istiyorsunuz. O kız her bölgesine 10 tane ürün kullanıyor. Haliyle porselen gibi de adam bekliyor 😅 Ama her kız öyle değil ki
@sudesiyahseven
Hangi süslü kız. Başörtülü kızlar bile (Başörtülü olmasına bir şey demiyorum. Hatta daha iyi bile) en az 1.80 üzeri yakışıklı erkek istiyor. Ayrıca gördüğün ilişkiler muhtemelen ya yaşlıdır ya da erkek zengindir. Aksi takdirde 1.80 den kısa kel ve yakışıklı olmayan erkekler asla sevilmez.
Var ama azaldilar.. Umarim denk gelir size. Kizlarin genel istegi sevgi ve ilgiydi cogunlukla ama onu da bulamayinca daha cok dis gorunuse bakanlarin sayisi artti. Hatta erkeklerde de boyle. Saf sevgiyi nasil olsa bulamam algisiyla daha cok gorsellik odaklilar. Umarim sizi yaniltan birine denk gelirsiniz
@sudesiyahseven
Hangi kıza sevgi gösterilmiyor. Bir kıza bin tane erkek birden yazıyor diyorum ya. Yanılmıyorum ki. Ayrıca evet azaldı. Çünkü günümüzde kızlar sadece dış görünüşe bakar. Sevgi mevki hikaye.
Ahh be anonim.. Sen sevgi gördüğümüzü mü sanıyorsun? 2 dakika cevap verdik diye cepte görüp de kısa yazan, hemen seks yapmaya çalışan, ilgisiyle etkileyip de sonra uzaklaşan, işine gelmeyince manipüle eden, çiçek istese bile paragöz ilan eden, bir günaydın mesajını bile atmamak için mağdur edebiyatı yapan hemcinslerin çok fazla.
@sudesiyahseven
Eminmisin? Tersine erkekler dediklerinin hepsini yapıyor. Ama uzun boylu ve yakışıklı erkek bunu yapmasın siz gider kendiniz yazarsınız o erkeğe. Bak bakalım.
Bknz
https://m.youtube.com/watch?v=AvHcTeZrc7I&t=4s
Videoyu izlemeyeceğim çünkü bizzat boyuna ve parasına bakmadığım halde çok zorbalık yaşadığım oldu. İyi günler dilerim.
@sudesiyahseven
Eeee gerçekler acıdır. Muhtemelen beni avutmak için bunları yaşadığını söylüyorsun. Ama yemez. İyi günler dilerim.
Sadece zenginleri seçmediğimize inanmak istiyorsan, fakir mahallelere gidip de evlenmiş kadınlara bakabilirsin. Her erkeğin mükemmel saçları yok ama hepsi bekar değil. Böyle düşünmesen keşke..
@sudesiyahseven
Muhtemelen yaşlılar. Eskide kaldı artık o. Şimdi ki kızlar sadece yakışıklı, zengin ve uzun boylu erkeklerle evlenirler.
Her erkek buyuk gogus sevmiyor. Bazilari icin kucuk gogus daha cekici mesela. Belki de o kadin onun icin cekiciydi ve bu yüzden seçti. Bilemezsin ki.. Psikologlar bile erkegin dis gorunuse daha cok baktigini soylemiyor mu? Ama sunu kabul edebilirim.. Kadinlar son donemde boyuna falan daha cok bakar oldu cunku istedikleri ilgiyi bulamiyorlar. Bari gozume hitap etsin kafasiyla daha cok gorsel odaklilar. Ama hala her sevgilisi olan erkek de uzun degil.
Valla ben de 50 kiloluk bir kekonun yanında barbie gibi kizları gordum..
Demek ki bazilari baska bir seye bakiyor. Ayrica meme/gogus konusu da kisiden kisiye degisir. Kimi buyuk kimi kucuk sever. Ornegin kimi kumral kimi sarisin seviyor. Ya da bazi erkekler kalin bacak severken, bazilari minicik kizlari cekici bulur.
Keko seven kizlarin sevme nedenini cözmüssün 😅
Iste profilimdeki soruyu atmamin da nedeni bu.. Sahiplenmeyen erkekler cogaldikca, kizlar da sahiplenir en azindan icgudusuyle okuzleri seciyor. Iyilerin geneli sahiplenmiyor ki 😐 Nasil olsa tecavuz etmiyorum, dovmuyorum, aldatmiyorum diye saliyorlar
Zevk meselesi bu. Bazıları kel sevio bazıları gür saçlı
@seyda028
Kısa boylu ve kel erkekleri hiç bir kız sevmez.
Kel olmasa bile boydan kaybeder o kişi
@seyda028
Aynen. 1.80 boy şart bir kere. Ama saçlar dökükse en az 1.90 olmak gerekiyor. En çirkin kız bile en az 1.80 boy yakışıklı erkek istiyorlar.
Yapck bsi yk 🤷🏻♀️ herkesin zevki farklı
@seyda028
Erkeğin zevki olduğu zaman güzel olmayan kızların kalbi yok mu, erkekler neler istiyor ama kızların ki olunca tercih.
Yoo onlarn ki de tercih
Dostum tip takıntın olmamalı. Ve geçmiş olsun diyorum
@birmeftunsahıs
Yalan mı dediğim?
kel erkeklerinde aurası var knk
@birmeftunsahıs
Anca 1.90 boy olursa boyda 1.78 olduğu için auramız yok.
179 um ben de aw ne yani fejkfje
@birmeftunsahıs
Seninde sevgilin olmamıştır.
yok ztn bana dert değil ki
@birmeftunsahıs
İsteseydin görürdüm. Her kız en az 1.80 boy yakışıklı uzun boylu erkek istiyor.
Benim kuzenim kel biriyle evlendi sırf kel olduğu için. Önceki sevgilileri de hep keldi. Bence kel olmak yakışıklılık katıyor.
Muhtemelen 1.90 boyu vardır çocuğun.
Yoo kızdan kısa
O zaman zengindir ya da başka bir sebep vardır. Zira asla 1.80 den kısa ve kel erkekler sevilmez.
Öyle bir şey yok gönlünü sevdi
Yaa geç bu işleri. Gönül mönül hikaye. Her şey dış görünüş. Vardır onda farklı bir sebep ya da beni avutmaya çalışıyorsun.
Sen bu kafayla devam et
Yav diyelim ki değiştirdim kafamı. Sonuç? Yazdığım her kızdan ret yiyecem.
Yooo yemezsin
1.80 den kısa diye, yakışıklı değil diye kaç tane erkeği reddetmişsindir.
Çok
Yaaa. Demek dediklerimin doğru olduğunu kabul ettin demek ki?
Yooo etmedim
Çok diye cevap verdin.
en çirkin kız bile derken, dışardaki kısa boylu erkeklerin hep sevgilisi var ya da evliler
Muhtemelen yaşlıdırlar. Zira yeni nesil kızlar 1.80 den kısa ve kel erkekleri asla sevmezler.
178-179sa?
Kel olduk mu en az 1.90 olmak gerekiyor.