İstediğiniz kadar özgüvenli olun eğer uzun boylu ve yakışıklı değilseniz hiçbir kız sizle sevgili olmaz. 25 yadındayım. Boyum 1.75. Saçlarım dökülmeye başladı. Bugüne kadar her kız beni reddetti. Hiç sevgilim olmadı. En çirkin kız bile yakışıklı uzun boylu erkek ister.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olmayınca da olmuyor cidden bir dönem benim hiç olmamıştı insanlar doyumsuz kardeşim ve bir o kadar da karaktersiz olmuş
@Bayramdaşdiken07
şu an var mı?
Ben iki kisiye teklif ettim e yani kiz red alir mi almaz ama istedigim gibi cevap degildi amac somurmek inan bana red almak kandirilmaya calisilmaktan daha iyi
Hiç bir reddedilmez. En çirkin kıza bile 1000 tane erkek birden yazar. Ama erkek yakışıklı değilse hiçbir kız onla sevgili olmaz.
Birbirine denk insanlar denk gelemez iste ama umrumda degil ben yalniz da yururum benim kendime saygim var
Yakisikli olmayan erkekllerin yaninda guzel kadinlar da var sans yani erkeklerin beklentisi oldugu gibi kadinlarin da var inkar etmeyelim erkekler de uzun boylu balik etli sarisin guzel kiz ister genelde
Burger kingde satılıyor sanki tarife bak. Çalışmaktan stres yapmaktan tip mip kalmıyor çabuk yaslaniyoz napalim
@Farnold1 bu erkeklerin tarifi benim degil ha bi de bir tek siz calismiyorsunuz her kiz prenses gibi buyumuyor hep bir bahaneniz var her seye ya
Yok sarışın güzel kız tarifi vermişsin de onun için söyledim. kız sevmedikten, saygılı olmadıktan ve tanıdığı herkesi kullanacak kadar kötü olduktan sonra barbara palvn olsa ne yazar? Neyse şimdiki kızları rahata düşkün goruyom genelde ondan yani yoksa kıyaslama peşinde değilim.
Onun için mi en çirkin kıza bile 1000 tane erkek birden yazıyor.
Yakışıklı uzun boylu olup çirkin kızla olan gördüm ben. Neyse tip mip çok önemli değil bence sen kendini yetersiz görüyorsun. Tavsiyem başarmaya çalış, iyi hissedersin. Sosyal aktivilerininde arttirirsan faydası olur
@Farnold1
Ama yakışıklı ve uzun boylu olmayıp yanında bırak güzeli çirkin kız olanını bile görmedin değil mi?
Valla ülkede yakışıklı erkek yokki hepsi maymuna benziyor bende dahil boş yere tribe giriyon.
ne alaka tom hardy boyu uzun mu tr ortalaması o boy gayet ortalama boy
tip ve boy genetik elden bir şey gelmez ama türkiye insanların da güzel olduğunu düşünmüyorum
Örnek verdiğin adamı tesadüfen bile göremezsin aw. Arkadaş kendine güvenmiyor özgüvensiz erkeğin de hayatta yeri yoktur bu kadar basit
@mete0x
Ondaki tip bende olmadığına göre
@Farnold1 tipini görmem lazım
Tipimi napican hayırdır
@Farnold1 senin değil la adamın
@mete0x
Göbeğim var. Şaçlarım şakaklarımdan dökülmeye başladı. Burnumda kemerli.
@Farnold1 özgüveni geç. Her şey tip ve boy
Kusura bakma ama bu senin beceriksizliğin boy ile alakalı olan bir şey değil
Beceriksizlikle alakası pek yok hepinizin gözü üstte çoğunuz gerçeklerden bir haber bir hayali dünya kuruyorsunuz kafanızda onu istiyorsunuz ama o da olmuyor
Beceriksizim malim diyemeyen de hakan sabancı olarak doğmadim diyor. Ekmek elden su gölden kadın, para, sosyal hayat, dersler vs. Bunlsr için emek gerekir
@Bayramdaşdiken07 ben hayal kurmam hayalede inanmam sevgilimin boyu 1.70 normalde tipim olmayan bir erkek ama kafa yapım uyuştuğu ve karakterini sevdiğim için aşık oldum uzun süreli de ilişkimiz var insanları genellemekten vaz geçin artık ben şahsen aşırı uzun boy seven biri değilim 1.85den fazla uzun da sevmem benim için kafa yapımızın uyuşması önemli
Herkes sen değil işte
En kısa sevgilin 1.90 esmer gür saçlı kaslı olmuştur.
Eminim şu anda 1.90 yerine kazara 1.70 yapmışsındır.
Söyledim yine söylüyorum anlayışın kıt biraz sanırım UZUN BOY SEVMİYORUM benim için önemli olan uyumlu olabilmek anlaşabilmek yoksa devede de boy var benim için bir şey ifade etmiyor
Hayır doğru yazdım sevgilim 1.70 ve onu kalbi için seviyorum boyu için değil
O zaman zengindir.
İlla güçlü sebebi mi olcak kanka? İnsanin fikri neyse zikri de odur valla. Düşüncene saygı duyarım ama millete saldirmanla karakterini gösteriyorsun. Delikanlı ol
@Farnold1 ben saldırmıyorum. Gerçekleri söylüyorum.
Kesinlikle
hayır sen sadece özgüvensizsin
@Sevilayy35
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti. Malum sizin İzmir de 1.90 aşağı erkek yoktur.
allahın özürlüsü mal oğlu mal eşimin boyu 1.73
@Sevilayy35
1.83 demek istedin galiba. Kazara 8 yerine 7 yazdın.
evet…
@Valarian
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek, yakışıklı olacak dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.