+1 yılBence sen bu konuda tamamıyla kendinle çelişki içindesin, hem adam işten ayrıldı diyorsun hem ayrılmayı düşünüyorsun Hem de öyle düşünür mü diyorsun E zaten sen adam işten ayrıldıktan sonra parasız kaldıktan sonra bu kararı almışsın yani hani öncesinde bu kararı aldıysan öncesinde söylemen gerekiyordu şu anda adamın en zor olduğu dönemde Bir de sen Ayrılık düşünüyorsun E ben olsam ben de aynı şekilde düşünüyorum yani Adamın ne düşünmesini bekliyorsun ki? ama sebeplerini güzel bir şekilde açıklarsan yani anlamlı bir şekilde düzgün bir şekilde açıklarsan geçmişte kavgalarınız olduysa anlaşmazlıkların olduysa Bununla ilgili olarak açıklamalarını yaparsan belki anlayabilir ama yani şu konuda zaten adam psikolojik olarak işsiz kalmış kendini kötü hissediyor Bir de üstüne sen Ayrılık çıkarıyorsun Yani herkese aynı şeyi düşünür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Başkalarının ne dediğini önemsemen
Paragöz olmandan daha kötü...
Hem paragöz olup hem de başkalarının dediklerini önemsemen çok kötü...
Bu durumu yaşamadan son nefesini vermeyeceksin haberin olsun...
O senin sevgilin değil zaten eğer ayrılmak istiyorsan önce ona açıklık getirelim..
O senin hisse senedin... hisse senedin battı ve yeni hisse senedi lazım sana...
hayat senin tercih senin canın neyi istiyorsa onu yaparsın
Nasıl mutlu olacaksan
Ama hemen şimdi ayrılmalısın istiyorsan en azından hayatında bir defa kendine dürüst davranmış olur bahanelere sığınmamış olursun00 Yorumla
+1 yılBen şimdiden dedim bile. Sen zaten adamı sevmemişsin ki parasını ve bu paranın verdiği özgürlüğün gücünü sevmişsin. Allah sizin gibileri ıslah etsin ama iflah olmazsınız. Bu düşünceyle başınıza gelebilecek her şeyin ama her şeyin sorumlusu sizsiniz. Adama bende seni seviyorum palavraları attın zamanında adam inandı sana yaa. Bence ayrıl adam kırtulsun. En fazla 3-5 gün üzülür sen yanındayken adamı ne zaman terkedeceğin belli değil. Herkesin ederi şerefi kadardır. Ayrılmak için sen bilirsin demek isterdim ama şerefin bilir...
10 Yorumla
+1 yıl🤣🤣🤣 deseler ne olacak ki? senin karakterin bu ve bundan gocunduğunu düşünmüyorum. Bir de şöyle düşün, şu acıdan bak; bu adamla birlikte olduğun her saniye zengin bir avla besleneceğin zamandan yiyorsun. Hem şimdi göstere göstere sağlam bir tekme atarsan o adama da iyi bir hayat dersi verip iyilik etmiş olursun, bu da seni iyi biri yapar. Bence azına mıç o adamın ki iyi bir hayat dersi alsın ve ondan kocaman bir teşekkür iste. Sen de taze bir et bulabileceğin zamanı leş etiyle beslenmeye çalışarak harcama. Vin vin yani
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAma öylesin, görünsen nolur görünmesen ne. Kimi kandıracaksın kendini mi?
116 Yorumla- +1 yıl
baska bişeyyazmaya gerek yok
- +1 yıl
@NeMo07 füze... hahaha çok güldüm
- +1 yıl
- +1 yıl
@İzmitlionur benim eski Kız Arkadaşım da Biraz öyleydi.
Bir maaşım var dedim yüzüme bakmadı. Sonra ec araba olduğunu öğrenince yapıştı - +1 yıl
@Freddy1616 tamamen duygusal $€£ yaklaşırlar
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Ben bile şu an sana paragöz derim... Allah sizin gibilerden korusun
2210 Yorumla- +1 yıl
Allah senin gibi düşüncesizleride korusun
- +1 yıl
Bilmem,
- +1 yıl
@Yılmz_esmanur
Hayırdır? - +1 yıl
Tamam diyebilirsin 💅😘
- +1 yıl
Gelemem
- +1 yıl
Yani haklisin, Baska sebebi olsa ayrilmaya onu söyler, iflas ettigini degil
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılDemelerine lüzum yok, zaten öylesiniz...
50 Yorumla Neden ayrılıyorsun peki? Herkes iflas edebilir.. Adam zaten bi darbe yemiş, ikinci darbeyi sen mi yapıcaksın... Bukadar kolay mı yanınızdaki insandan vazgeçmek, üstelik en zor anında... Çok yazık... Normalde sana cevap bile yazmazdım, ama içimde kalmasın... Adamlarla çıkarınız varken canım, aşkım, cicim diliniz dışarda bekliyorsunuz havadan kemik kapabilirmiyim diye, sonra işinize gelmeyince "Ayrılsam paragöz derler mi"TABIKI DERLER VE DAHA NELER NELER DERLER.. Küfür de ederler Bedduada.. Ama sen kimin ne deyceğini bi kenara koy, bu adamda ayrıldığın günün akşamında, başını yastığa vicdanın rahat bir şekilde koyabilicekmisin ona bak... Gerçi, senin gibi sahte sevip adamı yarı yolda bırakanda vicdan ne gezer... Allah tüm masum ve karakterli adamları SENINGIBILERDEN KORUSUN! Utanmadan bi de buraya yazmış, karaktersiz...
40 Yorumla
+1 yılNasıl görüneceğinin ne önemi var. Bu hayat senin hayatın. Eğer onunla artık mutlu değilsen sebebi her ne olursa olsun ayrılacaksın tabi. Başkaları kendi hayatına baksın ya da oturup senin hayatına bakmaya devam etsinler sende kendi hayatını onlara inat keyifle yaşamaya devam et.
Ülkemizde hep başkaları ne der diyerek devam eden onca mutsuz evlilik var ve bu yüzden de ihanet,. ahlaksızlık çoğaldı 🧘🏼♀️
20 Yorumla
+1 yılÖyle görünmesen ne olacak ki.. Zaten öylesin.. Madem mutlu değildin ne diye birlikteydin.. İflas edince mi aşkın bitti, nedir yani.. Besbelli paragözsün işte. Kimse paragoz bir sevgiliyi hak etmiyor ne olursa olsun. İnsandaki para aşkının soyu tez zamanda kurusun
10 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim eşim dediğim adam neredeyse iki senedir kumar oynuyor ben de düzelecek diye bekliyorum hala
Tabii bazen kızıyorum gideceğim ben diyorum Ama 2 senedir Bir yere gittiğim yok Bazen anlayışla karşılamaya çalışıyorum moral veriyorum sinirleniyorum tartışıyoruz ama beraberiz
Biri yazmış ya hani maddi olarak nasıl ağır gelmem etmem diye aynı şeyi ben de düşünüyorum
Sen adam İflas etmiş de nasıl ayrılırım para göz görünmem diye düşünüyorsun
Yani sizin gibi insanlar gerçekten var mı?00 YorumlaBen olsam aksine daha bir kenetlenirim ona. Bakın bunu da laf olsun diye demiyorum he, yemin ediyorum bir gün sevgilim iflas etse ben bırakmak yerine onunla aç kalmayı tercih ederim. O yüzden lütfen zaten sevmiyordum, parası için onunla birlikteydim diyecek kadar açık yürekli ol. Ha aynı zamanda yüzsün de, tiksindim senden ya. Durup dururken sinirlendim burada ama bir bakıma da iyi olmuş. Allah o çocuğu senden kurtarmış. Pislik
24 Yorumla
Soran+1 yılİşin kötü yanı peşimde pervane biri
Soran+1 yılAy napim böyle seviyor erkekler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen işimiz olsun da iyi kötü çalışır kiramızı öder yuvamızı kurarız diye düşünüyorum. Karşıya nasıl ağır gelmem maddi anlamda deyip çaresizlik içinde kıvranıyorum. Ama bizim gibiler maalesef hiçbir konuda yaranamıyoruz yazık ya cidden yazık. Maddiyat için insan sevmek oluyor bu. İnsanların kalbi çöp olmuş.
31 Yorumla- +1 yıl
Kalbi çöp olmayanlarda üzüle üzüle yanlış kalmayı seçiyor. En azından yalnız olunca hayat stabil devam ediyor.
+1 yılSizin gibi hemcinslerimden utanıyorum bu kadar mı kendinize değer vermiyorsunuz adamın parası için birliktesjn adama mi üzüleyim sana mı bilemedim.
Sana daha çok üzüldüm şuanda kendini bu kadar basit gösteriyorsun ister şu an ayrıl ister 6-7 ay sonra sen zaten paragöz biri olarak damga yiyeceksin. ki zaten öylesin
Bu kadar ucuz olmayın ya para diye kendini uçurumdan atacaksın yazık...10 Yorumla
+1 yılAyrılırsan ve ilerde seni böyle seven biri karşına çıkmazsa çok pişman olacaksın ama her şey için çok geç olmuş olacak.. Parayla mutluluk olmaz arkadaşım, hem belki toparlanır işleri hemen böyle karamsar olup kötü düşünme. Zamanla her şey yoluna girer akışına bırak..😊
10 Yorumlaher şey paramı ya bu kadar mı düştünüz... Aynı olayı yaşadım... İflas ettim sevgilime söyleyemedim sevgilim bi yolunu buldu öğrendi tam 3 yıl işlerim yoluna girmedi kız ağzını açıp tek kelime etmedi çoğu Zaman onun zoruyla beraber olduk bütün masrafları karşıladı Allah razı olsun ondan bir kere benim durumumdan şikayetçi olmadı
21 Yorumla
+1 yılPara önemli tabi bu devirde parasız hiçbir şey olmuyor. Ama iflastan kastın ne senden para isteyecek seviyeye kadar düşmüşse hak veririm. Ama kendi hayatını idame ettirebilecek durumdaysa ve sen ondan sırf eskisi kadar cömert olamayacak diye ayrılıyorsan kişiliğini sorgulaman gerekir. Bu arada o iflas eden sevgilinde odunmuş kusura bakmasın. Sırf paran için hayatına dahil olmuş birisine de değer vermişsin yazık derler. Kadın milletine pekte güven olmaz işte. İyi günde varlar kötü günde yoklar. Anne baba kıymeti bu yüzden paha biçilemez. Kaynana sevmeyen hanımlara aldanmayın beyler. Anneniz her zaman yanınızda olacak. Alın size şekil a.
00 Yorumlaİnsanlar hep paragöz olduğunu söylemişler. Evet şu an ayrılırsan ya da önümüzdeki zamanlarda ayrılırsan bırakacağın izlenim bu. Ama ben bunun nedenini anlıyorum, arkadaşlar paragöz demeden önce bir düşünün, bazen insanlar çok sever ama karşılığı olmaz, birtakım çıkarlar için yanınızda duran adamlar olur bu tarz şeyleri yaşamış görmüş bir kadın bir noktada saygı ve para ister sadece çünkü sevilmeyeceğine çoktan inanmıştır. Hayatın rutin sorunlarından uzaklaşmak birde geçim derdi düşünmemek için, seçtiği adamın maddi durumunu önemseyebilir. Mesela ben çok sevdim, çok fedakarlık yaptım, çok değer verdim, çok saçma bir sebepten terk edildim. Denedim hep hiç gerçekten sevilmedim. Ve artık inanmıyorum sevileceğime ve bir gün evlenirsem bu bana saygı duyan bir adamla olacak ama tabiki gelecek için maddi durumuda önemli olucak.
00 YorumlaDirek paragözsün zaten öyle düşünülmemesi için çabalamana gerek yok. İflas etmese çok kazansa bi problem olmayacaktı. Sadece maddiyat ile ilişkiye bakanlar kız ya da erkek her şeye layıksınız. Sürünmeyi hak ediyorsunuz. Ayrıl direkte düşene bi tekme de sen vur. Sevgilim var diye de övünüyordur zavallım. Belkide bu sıkıntılı zamanımda o yanımda olur diye düşünüyordur. Topunuzun taaaa……
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılBu arada soran güzel kardeşim para göz olduğunu her türlü belli edersin ki zaten öylesin :D Ha şimdi ayrılsan ne ha 2 ay sonra ayrılsan ne. Muhtemelen o çocuk ilerde işlerini yoluna da koyar sen de pişman olursun ama Allah herkesin gönlüne göre versin nasıl mutlu hissediyorsan ya da neyi hayatında istiyosan o seninle olsun :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılTamam, artık "iki gönül bir olunca samanlık seyranolur" romantizmi yok ve bir gelecek kuramayacağın insanla birlikte olmak mantıksal olarak saçma. AMA sevgi başka bir şey. Demek ki onu yalnızca parası için yanında tutuyordun. Hiç sevmiyordun yani. Para gidince de senin karakterinde birinin bir ilişki sürdürmesi pek mümkün değil. Ayrıl git. Çocuk bir de seninle uğraşmak zorunda kalmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörünmek istemiyor olmanız öyle olmadığınız anlamına gelmiyor😂 belli ki adamla parası için birlikte olmuşsunuz. Gerçek sevginiz olsaydı zaten yanında olur destek verirdiniz. Bosverin kim nasıl görmek isterse görsün ve ayrılın adam sizden kurtulmuş olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiyen desin. Parasız erkek çekilmez. Sana 1 lira harcamamış olsa bile çekilmez. Horoz gibi ordan oraya saldırır, yanında durursun kıymet bilmez. Çoğu erkek parası varken iyi kaybedince deccale dönüyor. Ben zor gününde yanında durdum gitti üstüne beni aldatıp dolandırıcı bi kadın için kredi çekti :D ne çocuğunu düşünür ne bir şeyi. Ne düşünürse düşünsün bas tekmeyi. Soru belki trolldür ama benim yanıt ciddi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı sorunu bende yaşıyorum heriften ayırmak istiyorum onun bana karşı yaptığı aptalca saygısızca davranışları yüzünden... Ama şuanda iflas ettigi için ayırılamıyorum... Çünkü benim yaptığım aptalca şeyler yüzünden gitti demeyecek iflas ettim gitti diyecek pis insan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl yani senin paran ne güne duruyor zaten. Kadın halinle erkekten mi para bekliyosun tüh sana sen onu besleyip bakman getekirken üstelik. Bu ne ya devir tersine dönmüş kadınlar paralı erkek bakıyor artık çok kötü nereye gidiyor bi millet anlamıyorum. Gerekirse sen gece gündüz çalışıp bakmalısın erkeğine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşün ki evlenseydin ve sonrasinda parasi bitseydi bir de boşanacak mıydın yazık şu kafadan çıkın bi ya çok yakışıklı birisi ile evlenebilirsin. Adam kaza geçirir suratını her şeyini kaybeder yine mi ayrılırsın evlilik aşk bu değil sizin yüzünüzden aşk diye bir şey kalmadı kimse inanmiyor
00 Yorumla
+1 yılEn azından çocuğa gerçeği söylede senin peşinden rezil olmasın. Paragöz olman normal bu senin karakterinle alakalı. Yargılamak bana düşmez. Fakat karşındakine gerçekleri anlatırsan en azından gidişinin bir erdemi kalır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılParagöz'sün okey.. ben anlamıyorum sizin gibi insanları yaaa şaka gibisiniz gerçekten sen sakın evlenme yarın öbürgün eşinde bu duruma düşse onu da bırakırsın sen yahu biraz edep biraz utanma duygusu olsun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Manyak sen onu parasi için mi seviyordun eski filmlerde ki gibi bilo ve cano hey allahim bu devirde neler yşyrz akıl yok yimın idiyon sende her şey parami yazıklar olsun sana nankor iflas etti diye ayrilirmi kaç yiilık aşkındır senin o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSence sen paragöz müsün Bence bunu düşündüğüne göre paragöz olduğunu düşünüyorum. Sevdiğin insan işinden ayrılmış olabilir bu senin ayrılmana bir neden değil Gerçekten seviyorsan onu her halinle kabul edip sevmen gerekiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgılının parasını okadar benımsemıssın kı bıtınce ayrılmayı dusunuyosun saka gıbı olan bu kısmı benım ıcın onun parası senı neden ılgılendırıyo dıyecektım kı demek kı maddıyatı ıcın beraberdın e ayrıl ozaman sevmıyosun zaten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılDese ne olur demese ne olur? Sonuç itibariyle paragozsun. Sevgili oldugun adama destek olmak, moral vermek varken niye hemen tekmryi basarsiniz anlamıyorum. Hemen ayrıl da bari çocuk kurtulsun senden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Ne yani, psikolojik destek olmak yerine bir tekme de sen mi atıyorsun. Sonra erkekler duygusuz diyorlar senle birlikte bir daha dedim ki sevgilim olmasın daha iyi (menfaatçiler sürüsü)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz işsizlikten utanıyoruz eve ekmek parası getiremiyoruz diye 5 senedir işsizim kıvranıyorum kocama yük oluyorum diye her gün ağlıyorum. Bu soru şaka olsun lütfen ama hadi ya😤 bir de bunun gibiler şanslı olur. E değil misin? Zaten paragözsün.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılHemen ayrılma biraz arası geçsin öyle daha güzel olur en azından biraz bekledi yasıma saygı duydu paragöz derler olumsuz laflar az olumluları daha çok olur teselli ikramiyesi gibi olur onada
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Sadece kendini düşünen bencil bir insansınız galiba, elalemin ne diyeceğini takma ayrılacaksak ayrıl. Zaten senden paragözünü ben duymadım şimdiye kadar.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar soruyu Soran 18:24 yaş arasında bir ergen yani ciddiye alıp da cevap veriyoruz nefesimizi niye tüketiyoruz ya paraya tap kızım sevgi kim sen kim git kumda oyna sen gerçek aşk gerçek sevgi seni ve senin gibi düşünenleri bozar Başka biri çıkar karşına oda seni paranın köpeği yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. E sen zaten paragöz sün.. bunu yapınca zoruna gitmiyor da sana söyleyince mi zoruna gidiyor.. eminim işleri düzelince geri dönersin yani sen kendine bir fiyat biçmiş piyasayı belirlemissin
00 Yorumla
+1 yılSenin canın sağolsun.
Hemen ayrıl.
Herşeyin en güzelini yaşamak zorundasınız...
(Şaka değil...)
🌹00 Yorumla
+1 yılŞimdi iflas zor ama bir de daha sevgilin yani nişanlı değil kocan değil. Onun maddi manevi sorunlarında yanında olmak istiyor musun? En azından insaniyet namına biraz dur sonra zaten o sana üzücü şeyler anlatmaya başlayacak sen de yoruldum falan diye birakirsin
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi sevgili düşman başına! Gel beraber ayağa kalkarız desene
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Yuh demek ki hiç sevmemişsin anaa Allah böylelerini karşımıza çıkartmasın o sevgiliyede Allah yardımcı olsun😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖylesin zaten ki... para bitti ask bitti... para olunca kicinin dibinden ayrılmazsın ama para bitince OYROLSOM PORO GOZ GOBO GORONORMOYOM... paraya tapan kadınla tek seferlik eğlenip , buruşturup kenara atacaksın...
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣🤣... bir tatlı turu vardır bilirsin sende , Kerhane tatlısı derler... çok severim Kerrrhane (halka) tatlısını ve seveni de fazlasıyla vardır... kerhane tatlısının da niye o ismi aldığıyla ilgili bir hikayesi vardır. Alırsın bir kerrrhane tatlısı , yersin , tek seferlik isi halleder , parasını verirsin ( buruşturup kenera atar ) sonra yoluna devam edersin... 😈😈😈😈
Cevap sahibi+1 yılYeri zamanı ve kişisine göre... dili dönmeyenin dilini keserler bu dünyada...
+1 yılParası için yanındasin onun sevgili olmak yol arkadaşı olmak iyi gününde kötü gününde mutluluğunda üzgün olduğunda beraber olmak senin yaptığın yanlış maalesef iyi kız arkadaşım yok bu devirde insanlara güvenmek zor
00 Yorumla
+1 yılUnutma, daha ileri ziplayanlar az geri cekilenlerdir. Olduramayacaksan ayril ne demeleri umrunda olmasin. Zorla sürdürmek zihnini mesgul eder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılZaten öyle değil mi yaptığın şey çok ayıp bişer inşallah düzelir de senin tarafına bakmaz ne halin varsa gör.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ayrıldığın önemli bence.
İşini kaybetmiş zaten bi de sevgilisini kaybederse toparlayamayabilir. Vicdan yaparsın sonra
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Evet derler bu düşüncede olmanız pek iyi değil zaten sadece öyle görünmemek için ayrılmıyorsanız bu sizin paragöz olduğunuz gerçeğini değiştirmez..
00 YorumlaSana Mevlana sözüyle sesleneyim o halde "ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol"
00 Yorumla
+1 yılKadınların %90 nın paragöz oldunu biliyoruz zaten herşeyi yaparlar dış görünüş değil karakter sağlam olmalı bu çok önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılPara bitmiş aşk bitmiş işte görüneyim istemiyorum diyorsun ama öyle bir kişiliğin var.. sadece iyi günde yanında olmakla olmuyor bu işler...
00 Yorumla
+1 yılDerlerrrr derlerrrr yapmasanda yaptı derlerrr shhshsh
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Senin gibi insanlara bütün küfürleri bağıra bağıra söylesek de kâr etmez. İğrenç aşağılık yaratığın tekisin sen.
00 YorumlaKadınlara bir kez daha güvenilmeyeceğinin ne olduğunu bu soruda öğrendim, ayrılsanda muhtemelen paragöz gözükeceksin kaçış yok
00 YorumlaIflas etti diye ayrılmak istiyorsun ve para göz olarak gözükmek istemiyorsun ya a... k ya karmalıyken iyiydi şimdi kötü dimi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. O halde paragozsun zaten iyi gününde yanında oldun kötü günde kaciyorsan zaten sevginde karakterin de sorunludur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEee öylesin zaten senin gibi paracı kızlar aldatılmayıda hak ediyor inşallah ileride zengin birisiyle evlenirsinde seni bi güzel aldatır sonra etrafta ağlarsın kocam beni aldatıyor diye inşallah ta bu gerçekleşir amin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. hemen ayrılma bıraz gecsın ama baska biribi bul gizliden görusmeye basla sımdıdenhangi şehirdesin
01 Yorumla
+1 yılgörüneyim istemiyorum derken zaten öylesin neyin görünmemesi bu
10 Yorumla
+1 yılAyrılığın tek sebebi bu ise öylesin maalesef, sevgi böyle bir şey değil
10 Yorumla
+1 yılYok canım sevgilin ekstra masraftan kurtulur daha çok çabuk toparlanır, hemen ayrıl..🤦♀️
10 YorumlaBilerek ana bacı sövelim diye mi açıyosunuz bu soruları
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 😂 😂 😂 😂 Senin gibiler yüzünden gerçek değeri hak eden kadınları da harcar olduk
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yok paragöz değil de başka bir şey derler. Paragöz hafif kalır yanında ama ne derler diye birlikte kalma da arkadaş daha çabuk toparlasın parasını ve kendini.
00 Yorumla- Devamını Gör (250)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat