Uğrunda emekli olduğum insan beni unutamamış , tüm heyet ve doktor psikiyatri, tımarhane vs onu biliyor ve beni hala istiyormuş ama ben onun hayatını zehir etmek istemiyorum bu yüzden ona arkadaşça davranıyorum kendimi zor tutarak..
yani uyıcam diyorum misal ama tüm gece sabahlıyorum onun haberi olmadan vs
bu cumartesi de Mevlüt var ama hayırlısı dilemek bile istemiyorum çünkü onun hayatına engel olacağım çünkü bana göre imkansız 👎 ona göre engelde aşka dairmiş vs
ne dilemem gerektiğini bilmiyorum 🤷♀️ ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kim bu dua edeceğin kişi senin sevdiğin mi , hem uğruna emekli oldum diyorsun hem kavuşmaktan yana değilsin , nasıl bir durum bu muamma.
Anlatmak istemiyorum herşeyi
Dinlerim.
Hakkımda hayırlısı ise olsun , değilse olmasın gibi.
Ama hayatı işgal olacak.. ben diretmiyorum ama onun kalbi hala bende imiş?
Hrr gun konusuyor musunuz?
1 hafta oldu yazıyor bana ama ben daha bugün konuştum
sende çok boş değilsin etkilenmişsin
Boş ne kelime :)
Ah ah keşke geçse şu geçmiş denilen ilet
deligibi yanmışsın evet de artık ona
haha ama olmayacak bir şey 😕
ölüm dışındaherşeyin çaresi var
:)) pas geçiyorum
geçme pişman olursun
Nasıl emekli oldun ne alaka
Çok dramatik bir geçmişim var alakası çok fazla
Ay lütfen anlat
Çok çok uzun ama deneyeceğim
İlk aşkım platonik idi sonra biz taşındık.. taşındığım yerde karşı blog da fabrika 🏭 var, bana birisi ışık 💡 yakıp kapatıp duruyordu.. başta onu ilk aşkım sandım sonra kendimi gerçek hayatta buldum ve sanaldan x ı takip etmeye başlayınca 💯 % odur diye tabir ettim.. hergün bana ışık yakıp kapatıyordu bu ışığın sonu gelmek bilmiyordu.. derken biz yazışmaya başlamıştık , aşık olduk 5-10 sene böyle aşk dolu devam etti ama ışık 💡 hala yanmaya devam ediyordu vs bende delirmeye başladım.. sokak sokak uçaklara binip onu Eyüp Sultan a gidip de bulmak istedim , sonra kendimi evlatlık sandım vs vs sonra Mehdi ilan ettim kendimi. Tamamen aşktan aklım gitmişti.. yurda gittim sonra orada hergün ağlaya ağlaya 6 ay geçti , ev tuttum.. ev sahibi ve kiracılar beni onun kızı sanıyorlardı sonra camlara duvarlara her yere onun ismini çizdim.. Onun gibi olmaya başladım, onun gibi oldum tıpa tıp.. Sonra cinnet nöbetleri başladı vs vs kendimi Hülya Avşarın evinde buldum ne alaka diye sorma burası fazla uzun.. yani hem aşık oldum hem aklımı kaybettim çünkü reelde beni seven birisi vardı halen var ve oda peşimi bırakmayınca tamamen aklım fikrim karıştı bipolar sonra şizoaffektiv oldum.. Fakat bunları yaşmak gerekiyor ve daha bir 15 yıl böyle dramatik olaylarla geçti vs vs şu an emekliyim ve bana bir hafta oldu yazıyor ama ben tabi kale almıyorum