Sevgilim namaz kıldığım için bana tavır yapıyor. Guya ben o beni sevsin diye namaza başlamışım, guya ben ona yakın olmak için namaza başlamışım, o din yolunda giden insanı sevmezmiş.. bu nasıl insan ya? kul için Allah bırakılırmı ya? Ben hep gücüm yettikçe Kuranıml okurum, dilimden Yasin, Ayetelkürsi, Fatiha, İhlas, Felak, Nas ve s. Sureler eksik olmaz.. Ben ne yapa bilirim? Allahı asla bırakmam, Allah diyince, ezan okununca gözyaşlarım sel olup gider.. #Azerbaycan
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne kadar saygısız ahlaksız bir kişilik ve emin ol seni sevse böyle konuşamazdı.
Senin samimiyetine inanmayan biriyle ne isin var zaten ayril
boş ver onu canim sen ibadetini yap. Grekirsede kurtul bu adamdan resmen seni allahtan uzaklastiriyor
Devir kaç olmuş namazmı kılınır boş ver namazı felan
@fidan_srrap ya kizim sen kilmiyosan kilma o allahla senin aranda namazin devirimi var. Bso bos konusup carpilcan simdi
Ne çarpılması kızım kimse benim hayatıma karışamaz bana bı çarparsa annem babam çarpar başka kimse beni çarpamaz bile sende islam sözcüklerini kullanarak kendini avuy
@fidan_srrap dedi ve carpildi😂
Aynen bak olmayan bir şey çarptı beni
@fidan_srrap ya bacim tamam dinsizsin saygim sonsuz olabilir inanmak zorunda degilsin ama inanlarada saygin olsun bari
Ben Allah'a inanıyorum deistim ama namaz kılma mö kalmış bir şeyy
@fidan_srrap vallah neye inanip inanmadigin acikcasi hic umrumda degil ister inan ister inanma, ister namazi bos bul ister bulma senin dusuncen. Sadece kilanlara kilmak istiyenlere saygin olsun
direk ayrıl yuzune vur bu davranısını benim senle işim olmaz de
O ne saçma şey öyle. Sen dinini yaşa boş ver
Aynen ahiret hayatında ondan fayda gekmiyecek sana
@34Derbeder34 👍
Şu dünya hayatının verdiği iki dk zevk ugruna ahiret hayatını yakanların vay hâline vay
@34Derbeder34 aynen
Bişey daha diyecektim de neyse ya
@34Derbeder34 nedir
Ayrıl o kendini bilmez hadsizden
Devir kaç olmuş namazmı kılınır boş ver namazı felan
Senin devir hızlı ilerlemiş ileri bir devirde yaşıyorsun sanırım
Yıl olmuş 2022 halen Eski mö kalma kültür namaz kılıyorlar.
Farkli bir bakış açın var ya da bos muhabbet olsun diye yorum yapıyorsun
@kmndbey farkli bakis acisi degil kiz dinsiz herkesi kendi gibi saniyor saygisi yok resmen
@Honeycumbbbb merak etme Allah kimsenin dinine bakmıyor öyle olsaydı sen cehennemin en dibinde yanacaktın. Zaten müslüman olsaydın bırak kapanmayı başını seccadede kaldırmaman gerekiyordu
Ne biliyosun basim acik diye namaz kilmadigim anlamina gelmez? Ayrica herkesin ibadeti kendine sen beni dert etme yani
@Honeycumbbbb evet ve sen gerçek islam dininin yüzünü asla görmedin islam dini özgürsüzlük dinidir. Her zaman sana en iyisini anlattılar eğer gerçek islam dinini yaşaydınız sizler 2000 yılında fırınlara basın açık ekmek almaya gidemezdin osmanlı zamanında seni meydanlarda asıp idam ederlerdi. Tabi o zamanlar almanlar panzer üretirken islam dini olan ülkeler çok geride kaldı. Artık islam dini özgürleşme moduna girdi girince 2020 yılında %45 oranında namaz kılma oranı varken 2022 de %15 e düştü ve her sene düşüş var 50 100 sene içinde namaz kültür olarka arada sırada kılınacak olan bir şey olacak
Ya ben sana bisey deiyom seni Allah affetsin banane neye inanmak istersen inan sanki obur dunyada banami hesap vercen 😂
@Honeycumbbbb İlk önce beni yargılayabilmek için islam dinin tüm kurallarına kuranı kerimin tüm kurallarına uyman gerekiyordu öbür dünya var mı bilmiyorum ama ikimizde EŞİTSİZ canım. Demekki sen bile ahiret inancına inanmıyorsun eğer inanabilseydin özür dilerim suç sende değil o kuranı kerimde her sayfada bilimsellik yerine suç ceza ödül yazarsa olacağı bu eğer cidden inanabilseydin yüreğinle gönlünle inabilseydin başını seccadeden kaldırmazdın Allah kilin diye namaz kılmazdın aşk ile kilardin 👍 🙏
Ben senin gibi cahillerle tartismak istemiyorum biliomusun. Yani bi cahile ne anlatirsan anlat cahil cahildir oyuzden oruclu agzimida bozdurma simdi benim. Hahaha dur dur oruc tutmak kaldimi bu devirde dersin sen simdi, sen soyelmeden ben soylim. Seni anca Allah iflah eder ben onu anladim simdi seytanlarinla mutluluklar sana bacim hadi bacim kiskis bacim yallah bacim
@Honeycumbbbb Aynen sende çok haklısın Amerika'da olsaydın yüce papaz seni affetsin derdin bence sen cahillik ve boş yapma her şey coğrafyadır güzel kardeşim. Sen içinde bir tane bile bilimsellik olmayan aamaa nedense günahlar bir dünya kadar ağır sen ilkokuldaki çocuğa toplama çıkarma öğretiyorsun ama sinavda türev soruları geliyor 🤣 anaananın karnından doğup ahirete inanan ahiret hayatıyla kandirilian bir arap soyundan gelen birisisisin
Tatlim ben zaten belcikada yasiyorum senin asla goreiyecegin bir yer yani. Avrupada olmama ragmen dinimi biliyorum ve elimden geldikce dinimizce yasamaya gayret ediyorum oyuzden ssst sen git cizgifilm izle hadi
Haaaaahahahaahhahaa kesin ama kesin Türkiye'de yaşıyordur ama işine gelmeyince bolcokodo yosoyorum
Ee yani napim sana konummu atim simdi inanman icin hhahhaah neyse yazik sanada omrunda hayatinda asla yurtdisi goreiceksin simdi heveslnirsin kuzum yaaa
@Honeycumbbbb hiç merak etme öbür dünya diyE biryer yok buharlaşıp gideceğiz kafana takma yane böyle şeyleride uydurmaların nedeni toplumun ahlakini düzeltmeleri için yapılan din oyunları
@Honeycumbbbb daha evinden dışarı cikmiyosundur gelmişsin Belçika'da yaşıyorum diyon sjajjaaj
Oyyy canim ya kiskanclik iste boyle bisey inanmak istemiyosun cunki asla gidemiyecegin yerlere ben sip diye gidiyorum biliyomusun sen sadece hayalini kur yuce papazdan dilersin artik 😂😂
Janjaajsj kardeşim umrumda bile değil 🤣🤣 yalnız birde sen muslumandın müslüman kibirlenmezdi hani amaa sen şimdi cemmet biletin vardı doğru ya öbür dünyayıda garantiledin sen Türkiye'de doğdun ya 🤣🤣🤣
Belcikada dogdum canim oncelikle bunu bi duzeltim sen nedkr inanmak istemesende😉 ikincisi cok guzel biliosun kibir mibir guzel soyluyosun ama dinsiz olmayi secmisin bu uzucu. Ucuncusu cennet billetimi garantilemedim oyle biseyde demedim ve bu seni ilgilendirmez o allahla benim aramda sen once insan olmayi ogren
@Honeycumbbbb yanlis yapmışsın tartışmaya girerek etme eşekle muhabbet küstürsün boş ver onun yanlışları ona hep doğru gelmeye devam edecektir
@Honeycumbbbb aynen allaj seni görebiliyor ama sen onu göremiyorsun acaba neden göremiyorsun olmadığın dan dolayı mı sajajajajajaj
@kmndbey cahilce konuşmalar varda ondan
@kmndbey cok haklisin sana boş ver dedim kendim bi cahile laf yetistirmekle ugrastim maalesef ama basmiyo algilamiyo kafasi bazi seyleri biraz zorlasam olur diye dusundumde tik yok olmadi😅
@Honeycumbbbb aynen cahilim Amerika'da olmuş olsaydık şu an kral olmuştum 😂 hadi yine iyisiniz yirttiniz cennet biletinife aldınız iyisini iyiiii
@Honeycumbbbb Aynen öyle boşa yorma kendini boş ver
@kimndbey yaw güzel kardeşim tamam cahilim tamam ama sizin ülke Türkiye cahillikle yarışarak 3 senedir yoğun bir şekilde ekonomik kriz yaşıyor nedne yaşıyor biliyormusun 2000 senelerinde başörtü takallımı derken almanya panzer üretiyor du kimin cahil olduğu belli 🌹
@kmndbey emin ol insanlığa bir gram bile katkın yoktur ama dinsiz ya da desit birisine cahil diyorsunuz 😂
@fidan_srrap Yav he he
@kmndbey maasallah İslami güzel biliyorsun a cinselliğe gelince kızlara öğüt veriyorsun. İnsanlığa acana böyle mi katkın var 😂
Beni rahat bırak sen daha bir fidansin büyümemişsin sonra gel
@kmndbey gel suna kendini Amerikadaymis gibi hissetirelimde sevinsin garibim daha amerikayi haritada goster desem on saat dunya haritasina bakar nerde diye
@Honeycumbbbb Bana bela oldu simdide iyi mi
@kmndbey hahahahhahah asla susmuyo vallah allahin dinsizi😂😂
@kimdnbey tamam ama emin ol ülkeme senden çok katkım oldu yaşın büyüklüğü küçüklüğü değil olmaz da emin ol bu ülkeye dikili taş bile insanlığa bir faydan bile olmayıktır
@fidan_srrap Benim ne is yaptigimi sen biliyon mu ki de ulkeme benden cok faydan dokunup dokunmadığını söyleyebiliyorsun ya defol git benimle muhattap olma neye inandığın umrumda bile değil ne halin varsa gör
@kmndbey Haa sende astronotmuydun yoksa daha dişlerini yaptıracak para bulamıyorsun gelmisissin insanlığa katkın olacak Türkiye'ye 1 sene içerisinde 180.000 tane ağaç diktiren benim eşim gemi kaptanı senin sülaleninin bir ömürlük ücretini 1 ayda kazanıyor ya da sizin gibi övünmeyim toplamda türk parası 700 bin tlilik fidan diktirdi daha da dikiliyor şu an 180.000 oldu
Sonucta eşin diktirmis ve eşin gemi kaptanı ve parayı kocan kazanıyor onları yapan kocan onu gec sen ne yapıyorsun ya da yaptın
Iyi bak bakalım gelisimini tamamlayamamis fidan ben yukarda aylık 100 bin dolar maas alıyorum mu demişim ya da brnim aylık kazancımi biliyormusun diye bir cümle kurmuşmuyum laf yaristircan bari önce okuduğunu bir anla daha algılaman sorunlu senin bizde burada bilmeden seninle tartışıyoruz burada başta uyarsan bizi ona göre konuşurduk seninle anlayacağın dilde birde eşinin kazanciyla yaptiklariyla kendi başarınmış gibi konuşuyorsun gururlanmak için kendin birseyler yap başarmaya çalış
koca parasiyla garibim kendini bisey saniyor hahahaha kendi bi kurus kazanip turkiyeye katkisi olmamis burada bize laf atiyo boş ver su salagi kocasi buna nasil dayaniyo ben onu anlamadim. Senin kocanin bi yillik maasi benim haftalik maasim bebegim bak kocanin diyorum senin degil yani😂 neyse canim belcikada euro kazaniyoruz sen simdi bunu bilmezsin o bakimdan soyleme gereginde bulundumki az bilgi edin cahilsinya. Oraya buraya agac dikiyosun ya hani birak o iI once insan olmayi ogren agaci magaci sonrada dikersin, aaa ama dur onuda sen degil kocan yapiyordu demiiii😂
sorgu sualsiz direk ayrıl
Saygısı yoksa ayrıl
Ayrılın ondan