Güncellemeler
+1 yıl
Dün gece 12 saat telefon basında sırf çevrim içi olup engellemesimi bekledim ama a çevrimiçi bile olmadı neden böyle yapıyor umut mu demek bu yoksa görmeyecekmi artık beni
Engellemesi gerekirdi ama hala engellemiyor neden böyle yapıyor? 2. Şans yok diyodu. Şimdi görmezden geliyor insan engeller bari üzücü böyle de küçük görülmek engellemek için bile önemli görmüyor mu demek bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Valla sendekide tam uyummus ha helal olsun sana ideolumsun
Neymiş
Onun işini görüyor musun
Evet
Ondandır istediğin zaman yönlendirebilirsin onu:)
Evet farkındayım ama çok üzüldü
Rol yapıyorr
Öyle mi ama o zaman ben niye bekledim sevgi var demek ki onda yok mu asıl onda vardı. en son dedıkı sen sevmeyi de sevilmeyi de hak etmiyon. Bilmediğim yerde bıraktı yolu kendim buldum
Çok üstüne gittim
Sevmeyi de sevilmeyi de hak etmiyorsun ne demek
Biraz geçsin mesaj at eğer atmazsa değişmeye karar verdim gibisinden diye merak etme yine koşacaktır nerelisin
Öyle demesi normal hiç takmamış gibi koymamış gibi yapsaydı sen şüphe duyardın e böyle tepkiler tabii doğal olarak verilmesi ve dikkati çekmek gerekir vurdumduymazlıktan olmamak için
Nasıl değişicem zincirlicek mi beni güvenmiyordu zaten. İlkinde ilişkiye girip aldattım yakaladı 2. De erkeklerde konuşmak komple yasaktı 2. De konuştugumu gördü normal de konuşmuyorum ben zaten.
Eski sevgilisi benden daha güzel ona bile 2. Şansı vermiş en fazla sonra engellemiş bende ne var bukadar çirkinim zaten ya
Bide arabadan yolda bırakmak çok kötü bir hareket mi sence
Benim kırılma hakkım var mı burada
Gizliden çıksan
Değiştim de fakat gerçek manada değişme ve üstelik kendini eski sevgilisiyle kıyaslama ona bunu yansıtma eğer yansıtırsan cidden bu defa o sana yapar. Kaldıramayabilirsin birde kırılma hakkın var tabii kide bir kız başına bilmediği etmediği yolda yalnız başına bırakmak delikanlı bir adama yakışmaz ve kitabında yoktur yakışanı yapmasını umuyordum
Ben ne yaptığını görmediğim sürece sorun yoktu ama o zorla görmek istedi bakma lütfen diye yalvardım yine de baktı
Denizlideyim
Yani aslında meraklı davranış sergilemiş amma velakin bu gereksiz sana güvenmiyor sana inanmıyorsun karşılığıdır burada ona kızıp ve bağırma hakkında vardır sonuç olarak sözüne inanmayıp kendini kafasında kurduğuna inanıyor ve uyguluyorsa da ilişkinin ciddiyetini ve sağlığını bozar moral motive kaybettirir yaptığını önce kendisi sorgulaması lazım kendisine ben ne yapıyorum diye
Kaç yaşındasın
19
O 25
Peki sana göre nasıldı kafa dengi birimiydi sıkıcı mıydı çok sıkar mıydı
İyiydi ya
Anladımm başka sormak istediğin bir şey var mı
Evet var görüldü atıyor engelle beni yazıyorum ama görüldü atıyor bir de gizliden çıksan daha ayrıntı anlatıcam da
Bu böyle uzar durur konuşmak isteyen veya gerçek anlamda seven ne eder ne yapar bir yolunu bulur akşam etmeden gün batmadan sevenin yüzünü güldürür herşeyi unutarak silerek.
Kabul ettim
Tadını çıkart.
Neyin
Yaptığın şeyin.
Bu nası bi bakış açısı açar mısn birz
Hayat kısa kuşlar uçuyor.. 😘😘
Mal işte
Mal deme ya 😭😭
Demek asiksin vayy
Aşığım
Olur be 3 cu
Kimle