Hiçbir şey yapma sadece bekle beklee ki ne zaman dönüş yapacak ne diyecek kaldığı yerden devam mı edecek yoksa sana açıklama mı yapacak ya da sen yazmadın diye seni mi suçlayacak..
Eğer ki sessizliğin onu rahatsız edici bir duruma düşürüyor ve senin yokluğun onu korkutuyorsa ilgi alanındasındır..01 Yorumla
Soran+1 yılsessiz kalmayı tercih etmiştim yaklaşık bir hafta önce bir çok kızla aldatıldığımı öğrendim şimdi gelip okuyorum tüm onun için saf çabamı gözümde gerçekten perde varmış az çok bu sonucu tahmin edebilirmişim ama konduramadığımdan gelip buralara yazmışım aldığım tek derste canınızı sıkan her şeyi o an tazesiyle sonunda ayrılık hissetseniz bile konuşmak beni korkarak attığım adımlar bu duruma soktu. Aldatılmak hem de bir çok kız ile köy görünmüş ben hala klavuz istemişim
En İyi Cevaplar
+1 yılSizi sevmiyor. Size moral verici yorum yapanları dikkate almayın. Sizi sevdiğine inansanız zaten bu soruyu buraya sorma gereği bile duymazsanız. Seven erkek, kadın onu aramasa yazmasa bile arar yazar. Merak ettiğini, özlediğini söyler. Duygularını açık ifade eder. Sizi sadece elinde tutmaya çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılÜstüne gitme. Kendisi bilir. Bir süre sonra insan soğur bu hareketlerden. Valla benim hislerimi aşırı etkiler böyle şeyler. O yüzden üstüne de gitmem kendisi bilir der beklerim sonra da ben giderim ondan. Gitsin istediği yeri favlasın ona mı kaldık
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bana yapılan bu şeyi kolay hazmedemiyorum her şey 4\4lükken bir anda bununla karşıma geldiğinde bunu nasıl yapabilir diyodum hep bi nedeni vardır diye düşünüyorum çünkü akıl işi değil birden bire dün iğrenç bi gündü morelim motivasyonum miğdeme kadar vurdu ne kadar onu affetmiş gibi görünsem de benim içimde bir ben daha var hala o ağrıları çekiyorum bana yapılan böyle şeyler hep bi yara bırakıyo bende affedemiyorum içimde ağzım tamam dese de gitmemi asla istemiyor kalınca da böyle yapıyor ne tutuyo elimi ne de sırtını dönüyo bana sevgi bu mu? Ya da ben böyle bir ilişliyi mi hakediyorum? He ilişkide böyle şeyler var mı dışardan bakıldığında sevgilileri bebek gibi davranıyor ben niye haketmiyorum bu benim 2. sevgilim diğeri ilk Aldattı affetim onu bile sonra benim Aldattığımı düşündü ayrıldı şimdi bunu yaşıyorum hep kullanılıp insanlar kendini düze çıkarıp kendi yaptıklarını unutuyorlar. İnanın artık hevesim bile kalmadı kime dokunsan binbir pislik
- +1 yıl
Haklısın. Hazmedememen en doğru olan. Ama uğraşmak yorucu. Düşünmek de yorucu. Farkettiğin anda uzaklaşman gerek yoksa bak acısını sen çekiyorsun ona bir şey oluyor mu olsa bile görmezsin sen üzülen sensin. Dediklerinde son derece haklısın ama üzülmene engel oluyor mu hayır? O zaman zaman kaybından başka bir şey değil bu adam. Bırak gitsin emek memek de hikaye emeğim var diyip bırakmamak da ahmaklık bana göre. Benim de midem gitti durduk yere kilolar aldım ne oldu? Sonradan acısını ben çektim. Mis gibi insanlar geliyor sonra kafanı duvara vuruyon böyle aptaIa zaman ayırdığın kırıldığın üzüldüğün için
Soran+1 yılHaklısınız. Yaşım genç vazgeçsem belki 3-5 ayda unutacağım neden hala onunlayım bunu bende bilmiyorum kendime odaklanmam gerek ilk önce ben onun değerli hissetmesi için kendimden ödün verdim önce özüme dönüp sonra dediklerinizi yapabilirim ancak. Teşekkür ederim öneriniz için.❤️
- +1 yıl
Rica ederim unutma en önemli sensin bu ilişkide.
- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılBiz erkeklere bir günde küsmedik. Mesajını görse bile kontrol edilmiyorum, nasıl olsa habersiz rahatlığı ile geziniyordur haberi olsa yapmaz bence ama tabi pat diye söyleme. Yine devam ettirirse haberin varmış gibi laf yaparsın
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılBence sizi sevmiyor ve cepte tutmak için de gitmenize izin vermiyor. Kimse söylediği kadar meşgul degildir. İlla 1 dk müsait olduğu zaman vardir.
Benim sevgilim de çok yoğun çalışıyor (askeri personel) telefonu bile çekmiyor bazen ama dışarı çıktığında illa bir mesaj atar veya arar. Müsait olduğunda sosyal medyaya da giriyor ama beni de habersiz bırakmıyor. İş çıkışında beni arar, sürekli konuşmuyor olsak da o telefon öyle açık kalır. Eve geldiğini haber verir yani en azından iş dışında kalan süresinde benimle irtibatta olur. Oyun oynar (oynadığını haber verir ki merak etmeyeyim) gene 30 40 dk veya 1 saat arayla da olsa benim yazdığıma cevap verir. Bu şekilde 2.5 yılımız geçti 🧿❤️
Yaşınız kaç bilmiyorum ama sistemde gördüğüm doğruysa daha gençsiniz bırakın doğru kişiye kapılarınızı açın ❤️ inanın daha çok seven, değer veren birisi karşınıza çıkacaktır ❤️
57 Yorumla
Soran+1 yılSöyledikleriniz gibi bir ilişki içinde olmanız beni çok mutlu etti. Allah bozmasın🥰. Bende diyorum bu yaşımda sevmek bile çok ağır geliyor ama bana çok değer veren biriydi ne kadar kavga da etsek gün sonunda hep birlikte oluruz. Sadece beni yıpratan bu süreç ve beni bu süreç içinde yok sayması kavga ettiğimiz zaman sanki hiç sevmemişiz sanki hiç mazimiz yok gibi umursamaz konuşuyor gerçekten çok yoruldum ama bana ilk değerli hissettirdiği zamanlardan ötürü bu kadar bağlandım. Şu an da söylüyor çok sevdiğini dediğiniz gibi cepte görüyor bunu farkediyorum. Biliyor çünkü ne zaman gelse benim ona güler yüz göstereceğimi bu yüzden bu kadar rahat. Halbuki ben ona kıyamadığımdan ilişkimiz zarar görmesin diye böyleyim aksi taktirde başkasına aslan kesilirim şu durumda toz kondurmam kendime ama ona başım hep eğik ona veda etmek istesem belki 3 ayda unuturum ama bir şey beni zorluyor kalmam için gidemiyorum kıyamıyorum haliyle insanoğlu sonuçta nadirdir bunun değerini bilene denk gelmek :)
- +1 yıl
Kendimi gördüm yazdıklarınızı okurken... Bizim de tartışmalarımız hep çok ağır, şiddetli olmuştur. Hatta engel bile yiyorum (hâlâ). Tüm kavga gürültümüze ve kirginligimiza rağmen gene de beni haberdar etmiştir. Belki bu sorununuzu çözdüğünüzde ilişkiniz daha da güzel olabilir. Bunu onunla konuşun ve net olun.
Şöyle diyebilirsiniz; seninle çok güzel bir ilişkimiz olduğunu düşünüyorum, aramızda bir çekim olduğuna inanıyorum ama beni kıran bir şey var ve bunu seninle paylaşmak istedim. O da şu; geçen gün sosyal medyada dolaşırken senin de aktif olduğunu/post beğendiğini fark ettim hayatım ve bu beni biraz kırdı çünkü ben seni çalışıyor olduğun ve çok yoğun olduğun için rahatsız etmek istemiyorum, bana bu yüzden vakit ayiramadigin için de seni suçlamıyorum ama gün içinde sosyal medyaya vakit ayirabiliyorsak birbirimize de ayıracak vaktimiz olduğunu düşünüyorum bu durum bu durum beni rahatsız ediyor ve ben beni rahatsız eden bir ilişkide daha fazla yapamayacağımı biliyorum. Bunu seninle paylaşmak istedim çünkü sana ve ilişkimize değer veriyorum.
Soran+1 yılUmarım bu zamanlarımız dönim noktamızdır dediğiniz gibi daha iyi olabilir çok isterim. Yazdıklarınız için de çok teşekkür ederim :) biraz daha gözden geçirip göndereceğim. En doğrusu kendimi bozmadan yine tatlı dille devam etmek yoluma. Biterse de vicdanım rahat olur 🙂❤️
- +1 yıl
Rica ederim ❤️ Adil yıldırım, asil moray, Esra ezmeci YouTube den dinleyin yardımcı olacağını düşünüyorum ☺️ umarım gönlünüze göre olur☺️
Soran+1 yılBakacağım zamanım kalırsa🥰 Esen kalın❤️
- +1 yıl
İyi günler ☺️
- +1 yıl
Kendiniz demişsiniz. Kavga ettiğimiz zaman sanki hiç sevmemiş gibi oluyor. İlerde evlenince büyük sorun olur bu. Aynı ev içinde yaşamak bambaşka. Kavga edildiğinde size dönen o oluyorsa. O zaman gerçek seven kişi o oluyor. Ve sevmemiş gibi davranmaz. Seviyorsa hep dönen kişi olur. İlişkiniz sorunlu. Size değer veren, seven biri ile olun.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence burada senin yapman gereken şey kavga çıkarmak değil o yazmadan yazmamak. Hatta o yazınca bile mesajlarına geç dön. 10 saat geç mi yazıyor, sen de 10 saat sonra yaz. Bir şey derse de "sen geç yazdığın için geç yazdım" deme, "ay canım çok işim vardı, çok meşguldüm" de. Bakalım o ne yapacak.
37 Yorumla
Soran+1 yılbunu yapamıyorum işte😅
- +1 yıl
Değişen ne olacak daha kötü olur
- +1 yıl
@JİEcSSAnUSs. Kötü derken?
Zaten şu an en kötü durumlardan - +1 yıl
@lılılull ikiside soğuk davranırsa bir birine ayrılık olur işte kötü olan bu klasik.
Soran+1 yılbence de kötü olur inat hiçbir şey getirmez bana
- +1 yıl
Buna inat denmez. Bitecekse bitsine getiriyorsun. Ara ara taktik şart. Bence yapmalısın.
+1 yılYemin ederim aynısını yaşadım ayrıl kendi iyiliğin için sevsen bile ayrıl bırak ne yapiyorsa yapsin polis mi senin sevgilinde cidden merak ettimjshx bana yazmayip gidip twitterdan kizlarin twitlerini begeniyodu
Bi gün ayrılık mesajı attım ve mesajın içinde o kızlara git gibi Bi şey yazdım dediği şey kafanda kuruyorsun bırak balim bırak değmez üzerler12 Yorumla
Soran+1 yılaynısı o kızlar eski arkadaşım vs. kimse benim için ölmüyor x beğensin diye beklemiyor merak etme der hep
- +1 yıl
Degmezler
+1 yılTwetlerini kontrol edebilirsin bence bunda bir sorun yok, sonucta sevgilin. Ama asil sorun sizin mesajlarınızı görüldu yapmaması mı yoksa kendiliginden yazmaması mı. Eğer ikinci seçenekse normaldir. Yani her insanin biraz kendi kendine vakit geçirmeye ihtiyacı vardır. Bundan sizi sevmediği anlamı çıkmaz. Ama yine de bu konu sizi çok üzüyorsa konuşun derim
14 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle önerimiz için teşekkür ederim. Bende belki sizin gibi düşündüğüm için bir türlü yüzüne vurmak istemiyorum. Kendisi çok rahat biridir benim aksime bense takıntılıyımdır. Haliyle uyuşmazlıklarımızın olması çok normal. İlişki içindeyken hep bana vaktini ayırsın hep ben olayım gibi bi gayem asla olmadı onu sık boğaz etmemek için takıntılı kişiliğime rağmen en güzel şekilde onun mutlu olmasını isterim. Aynı şeyi ben yapsam (1 gün boyunca yazmamak gibi) yapamazdım herhalde. En azından merak etmemesi için bir mesaj atar veya arardım iyi olduğumu söylemek için. Ama benim karşılaştığımsa gün sonunda kuru bi “aşkıımm” mesajı. Konuşsam ne diyeceğim ki
- +1 yıl
Mesela bu tavrından rahatlığından rahatsız olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Siz rahatsız olduğunuz meseleleri söylemedikçe bunlar birikecek. Sonra gün gelip birbirinize patladiğinizda sen bu ilişki için ne yaptın ki olacaksınız. Ben sizin tavrınızı bir anormallik görmedim. Benim de sevgilim böyle olsa aynı düşünürdüm. Sadece üslubu bozmadan sakince konuşun. Anlar umarım.
Soran+1 yılYazana kadar cümlelerimi toplar iyice seçer konuşmamı yapacağım. Benim tavırlarımda bi anormallik bende göremiyorum nerde yanlış yapıyorum diye de sorarım kendime hep ama kızsam da ilgi beklesem kıskansam da hepsi sevdiğimden aslında o bunu darlamak olarak görüyor. O yüzden çok gidemiyorum üstüne.
- +1 yıl
Darlıyorsan bırakır Allah Allah bu erkeklerin de hiçbir şey işlerine gelmiyor..
+1 yılSeven insan konuşmadan duramaz. Hep senin bir şeyleri dilenci gibi istemene gerek kalmaz. O zaten ilgisini, sevgisini sana sen istemeden verir. Senin talep etmene asla gerek olmaz. Sana cevap vermeyip tweet favlayan birisi hala nasıl sevgilin olabiliyor? Bu ilişki mi gerçekten?
20 Yorumla
+1 yılYani kusura bakmayın ama kendi düşüncemi paylaşmak istiyorum. Bazen insan sadece yalnız kalmak ister her dakka yazması sevdiği, yazmaması sevmediği anlamına mı geliyor? Enteresan yani. Çok bıkbık didiklememek lazım rahat bırakın adamı sıkılmış bişeylere ya da sizden bilemedim. Bu ilişki size uygun değilse bulunduğunuz konum rahatsız ediyorsa sizi artık yönünüzü değiştirmeniz gerekiyor belkide.
02 Yorumla- +1 yıl
Benimde çok güzel giden bir ilişkim vardı ayrılıklar yaşadık ama her defasında tekrar beraber olduk deprem gecesine kadar her şey güzeldi bir şekilde gidiyordu ondan sonra her şey berbat oldu şu an aylar geçti ama o hala toparlyamadi maddi manevi sorunlarım var diyor seni seviyorum ama kafam yok bittim diyor beni anla bu süreçte yanumda ol gitme diyor ona rağmen iki defa ayrıldım ondan yine beni affetti suandada gün içerisinde pek keyifli konuşmuyoruz hatta neredeyse hiç konuşmuyorz çok bitkin sizce de üstüne gitmeli miyim yoksa gerçekten rahatmi bırakım bana zamana bırakmıyorsn düzelmesi için diyo sürekli ayrılıyorsn diyo ben ne yapm🥺
- +1 yıl
Üstüne gitmeyin belli ki seviyor sorun monotonluk ama kolay şeyler yaşanmadı afet bu sizde az çok biliyorsunuz. Biraz akışa bırakın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynisini yasadim derhal terk et , neden biliyor musun. Seni sevmiyor buyuk ihtimalde baska kadinlarada yaziyor. Seni sadece kullaniyor. Onu terk et ki dogru kisi karsina ciksin ve su an cok mutsuzsun neden onunlasin? Yalniz kalmakdan korkma kal daha huzurlu olursun. Neden yazmadi neden vs vs aklin bosalir. Hic kimse vazgecilmez degildir. Adam degismiyorsa gitceksin bununla bir ömürxe gecmes. Benden demesi. Karakteri oyle degil sana öyle ;) baska ilgi sevdigi kiz olsun bak gör yazip yazip durur. Terk et hayatini mahfetme zamanina yazik tecrubemden diyorum.
34 Yorumla- +1 yıl
Benimde böyle bir insana 4 ayım gitti. Ve şu an duyduğum tek şey pişmanlık ve üzüntü. Ona verdiğim değerin çöp olması. Ayrılırken bile beni suçlayıp küfredip tehdit eden bi insandı. Bana ilgisiz sert kaba davranmasına rağmen suçlu ben oldum. Böyle insanların keşke alnında ben pi... m bulaşmayın falan yazsa
Cevap sahibi+1 yıl@everythingwillbeoky 10 senemi verdim degmez onun yuzunden iyi insanlarla tanisamamisim ondan daha iyileride varmis bana deger veren seven
- +1 yıl
Olsun zararın neresinden dönersen kardır. Umarım karşınıza hep mutlu edecek olan iyi insanlar çıkar :))
- +1 yıl
Aynı fikirdeyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu açıkça söylemelisin yoğunum diye bahane bulamaz Twitterda gezmeye vakti var önceliği orası demekki benim sevgilim de çalışıyor sabahtan akşama kadar gece deli gibi uykusu olmasına rağmen sohbetten hiç çıkmadan benimle konuşuyor çok özledim diye yani seven kişi hiçbir bahane bulamaz 1 dakika da olsa konuşmak ister
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAcı ama bu bir gerçek ki hiç bir aşk ilişkim olmayan sanal arkadaşım bana daha çok vakit ayırıyor, sevgilinin sana ayırdığı vakitten. Bu bir toksik ilişki. Yani eğer doktor ve polis değilse iş hayatındakı yoğunluğu asla anlamıyorum. Sana yazmıyorsa yazma, arkadaşlarınla buluş kendi kariyerine işine okuluna odaklan ve anlasın ki, hayatının merkezinde o değil. Onu hayatının merkezinden çıkar. Spora başla, kotap okuma saati ayır kendine ve. s
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer ilişkide bir yetinen ve bir uzanan vardır. Sen memnun olmadığın bir ilişkinin içinde kalarak ona aşırı bir rahatlık vermişsin. Bence bitirmelisin başka yolu yok. Eğer bu şekil bir ilişkilenme senin ilişki anlayışına tersse yanlış insanlasın.
10 Yorumla
+1 yılSosyal medyada listesine kadın eklemenin derdinde bir adamla yol gidilmez.. sen de cebindesin işte.. yedek kulübesine kadın oturtmakta idmanlidir erkekler..
40 Yorumla
+1 yılHer saat, her dakika kimse kimseye yazmak zorunda değil. Kisilerin bazı özel yaşam alanları, zamanları olmalıdır.
Karşındaki de insan sonuçta, onunda işleri olabilir, o an yanlız kalmak istiyor olabilir ya da başka bir uğraşı olabilir.01 Yorumla- +1 yıl
Ama sana hiç zaman ayırmıyosa, iki çift güzel söz bile söylemiyorsa orasını bilemem sen haklısın öyle koşulda.
+1 yılBu sevgi değil sevmek inan bu değil bu insanı aptal yerine koymak seven insan böyle yapmaz sensiz duramaz kendi değerini bil aklını kullan hayatına bak böyle birisiyle ömür geçmez değersiz hissettiğin yerde kalma bebeğim
00 YorumlaGram seviyorsa namerdim seven adam it gibi korkar titrer öyle sordurmaz bile bir kere sorgukadıysan bitmiş demektir zaten
30 YorumlaŞüphe duyduğun ne varsa o yerini buluyor maalesef.. sevmiyor seven insan yazmadan duramaz yanı saatlerce konuşma elbet ama insan bir nasılsın günün nasıl geçti demeyorsa geç hepsi hikaye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki bilgisayardan giriyordur sende başka seylerke ilgilen kendi hayatına bak bence istemeyerek yazması hiç yazmamasından daha çok üzer. Yani konuşmak istemiyorsa yazmasın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Hayır saçmalama ne üstüne gidip kaldıracaksin? Vur şaplağı popisine yol alsın, #banavaktiolmayanmesguletmesin nokta.
02 Yorumla
Soran+1 yılhahahahahaha çok haklısın😀 Dünden beri yüzüm beş karıştı gülümsetti bu yorumun beni 🥰😄
Arkadaşım sana zamanım yok diyip tweet favlayacak zamanı varsa sen onun için yoksun burdan bunu çıkarmalısın üstüne falan gitmeyip direkt bitirmelisin çünkü zaten yoksun
01 Yorumla
+1 yılSadece sevgilim değil bir arkadaşım bile ben onunla mesajlaşırken başka alakasız kişilerin paylaşımlarına gidiyorsa onunla iletişimi keserim. Bana değer vermeyen birine ben hiç değer vermem.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durum bendede var. Her yaptığında kavga çıkarıyorum. Terketim 5 6 defa ama izin vermedi düzelmedide. Ben kopamadım ve aşırı yıprandım. Sana tavsiyem yıpranmadan terket sana yazık olur ben yapamadım sen yap bari.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılseni sevmiyor yazmayan sevmez işini bahane edip yazmayan sevmez görüşmek istemeyen sevmez siz kör müsünüz
00 Yorumla
+1 yılKardeşim canına okuman lazım. Yoksa sana yedekteki kız muamelesi yapmaya başlayacak.
03 Yorumla
Soran+1 yılOkudum. Gitmemden korktu bu sefer beni bırakma hiç falan demeye başladı hiçbirine cevap vermedim gitmekle alakalı ben vermedikçe o tekrar dedi laf arasında farklı şeylere cevap verdim dediğimiz gibi olabilir cepte görüyor ve gitmemden de şu an korkmaya başladı ben o güveni ona fazlasıyla vermişim o yüzden bu kadar rahat davranıyorsu her şey buymuş meğer şu an kedi gibi oldu
- +1 yıl
Mümkün olduğunca konuşmamaya çalış. O senin peşinde it gibi dolanır bunu yaptığında
- +1 yıl
Ama ne olursa olsun bu kişiyle bir gelecek hayal etme sakın. Ben üzüldüm, sen üzülme
+1 yılbende sevgilimi ilgisiz diye terk etmiştim şimdi ondan kat kat daha ilgili sevgilim var değmiyor yani
04 Yorumla- +1 yıl
valla hemen o gün buldum başta arkadaş olarak birini arıyordum zamanla işler değişti benim için
- +1 yıl
6 yıla yakın sosyal medyadan
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir defaya mahsus bir şey ise sorun değil ama sürekli böyle yapıyorsa bir sorun vardır mutlaka ve konuşulması gerekir...
00 Yorumla
+1 yılKendini geri çek üstüne hic düşme sen de ona gec cevap ver
02 Yorumla
Soran+1 yılburnu düşse eğilip almaz daha kötüye gider
- +1 yıl
Kendi kaybeder sen kendi degerini bil de. Eger sklemezse ayrilirsin işte
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa canı öyle boş gezinmek istiyordur sürekli yapıyorsa sıkıntı vardır da yoksa yoktur bence
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır sürekli değil ama bir gün notunda hiç yazmadığı olmadı
- +1 yıl
Hee okeys
+1 yılYani hayırlısı olsun ama bu kadar ilgisiz olan biriyle de devam etmek zor olur elbette böyle bir süre sonra yıpranırsın bence yol ver gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSende ne ara ne sor, ararsada hı hı vs de geç.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok umursamaz olmaz mı ona hiç böyle davranmadım çünkü hep duygularım şeffaftı
- +1 yıl
Fazla şeffaflık işi bozuyor zaten. Ben de öyleyim. Ne olacaksa olsun, ayrılırsın. Önemli olan sensin, kariyer vs odaklan. Bu arada sevgililerin %70'i zaten ayrılıyor.
Seni pek iplemiyor gibi gözüküyor, toxic bir ilişki olduğu belli. Daha iyi ilişkiler kurup daha güzel şeyler yaşayabilirsin. Zamanını boşa harcama derim. Ne kadar uğraşsan da sonu zaten şu an belli. Sana daha değer bulan birini bulman gerek.
15 Yorumla
Soran+1 yılen değer vereni buydu şimdiye kadar :)
😂Saf mısın sen ya seven her türlü vakit ayırıyor boşversene yol var gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıltweeter de fazla mesaimi yapıyorsun diye sor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılTwitterda fav yapmak mesaj atmaktan daha kolay
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle gitmelisin, değersiz hissettirir bu durum insana kendini..
00 Yorumla
+1 yılSana zaman ayırmak isteyen insan bir şekilde yazar. Haber verir
00 YorumlaSeven insan yazar arar. Ne kadar yoğun olsa da zaman yaratır. Kimse yazamayacak kadar meşgul değil. Twittera girecek kadar vakit bol beyfendinin. Yol ver üzer seni. Toksik ilişkiye döner snra sana sen kafanda kuruyorsun der
10 Yorumlaİnsan sevdiği zaman aşırı yoğunlukta bile en kötü 5 dakika zaman bulup haber verir. Sana yazmak yerine tweet atmayı tercih ediyorsa demek ki bir şeyler kopmuş. Çabalamana gerek yok bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu bende kendime çok diyorum cümlesi cümlesine ama aradığında veya buluştuğumuzda sanki bunların hiçbirini o yapıyomuş gibi değil çok çelişkili bir durum.
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılSıkılmistir senden şoyle yaz tek sefer eger sıkildiysan devam etmeyelim de..
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kez söyledim sıkılmadım diye uzun konuşmalar yapar sevgimi belli edemiyorum özür dilerim ama elimden geleni yapıyorum gibi şeyler söyler gitmeme izin vermez kaldığımda da böyle umarım bundan sonra düzelir çünkü benim içimde son şansı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka şeylerle meşgul ol hayatım. Onunla kafayı bozmuşsun bunu ona hissettirme sakın. Cool ol.
10 Yorumlayazmayan ama aktif olan erkeklere çok sinir oluyorum kesinlikle ustune gitmelisin ama ustune gitmem ilişkinizi biraz daha kotu yapabilir erkekler fazla sıkılmaya gelemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence biraz sen de yazınca cevap verme umursama. Mesela sen de hikaye paylaş
00 Yorumlakaç senedir sevgilisiniz bana yazarsan sevinirim aynı şeyleri yaşadım da
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır tanışıyoruz 2 aydır sevgiliyiz
+1 yılCalisiyor çok yoğun twite vakti var ama sana yok yemeyin bunlari ya kimse çok yogun değildir sadece önceliği değilsin
10 Yorumla
+1 yılHayır en iyi cevap sessizlik sakin ol ve cevap verme
114 Yorumla
Soran+1 yılaşkım demiş efendim yazdım sadece bundan sonrasında cevap vermesem olur dimi
- +1 yıl
Aynen sadece bekleyin bir şey yamai kendisi durumu açıklayacaktır ve o yazınca neden böyle bir şey yapıyorsun diye sor
Soran+1 yıltwitterini kontrol ettiğimi bilsin istemiyorum telefon elinde olduğu halde yazmadığını biliyorum ama beni kandırmaya kalkar çok yoğundum derse ne demeliyim
- +1 yıl
Neden yoğunsun bu meşgul olma sebebi ney bu kadar bana iki dakika vaktin yok mu senin gözünde iki dakika bile çok mu görüyorsun benden diye yaz
Soran+1 yıltamam dönünce açıklamasını dinler yaparım söylediklerini dışardan birinin gözlemiyle hareket etmem lazım çünkü duygularıma yenilip hata yapabişirim su an yanit aldığımda tekrar sana danışabilir miyim?
- +1 yıl
Tabii ki de bana danışabilirsin
- +1 yıl
Ya korkma elbisesi diyecek bir durum değil aslında bu da sana yardım etmek istedim çünkü şöyle bir şey var burada her ihtimale karşı senin olumsuz cevap almanı asla istemiyorum karşı tarafın vereceği şekilde sana tekrar yardım edebilirim ama dediklerimi mutlaka yapmalısın
- +1 yıl
Ah özür dilerim yanlış yazdım ya elbise yerine endişe demek istedim
Soran+1 yılHiç sorun değil 😊 Bende sonunda hüsrana uğramak istemiyorum çünkü onun sevgisini seviyorum tabii ki ayrılığı kafasına koymamışsa başka türlü olurumuz olduğuna inanıyorum.
- +1 yıl
Eğer bir ilişkiye kalpte ve kafada bitmediyse tekrar düzelebilir Benim de uzak mesafe ilişkim var de sürekli ayrıl barış ilişkisi ama ayrı kalmak imkansız sonra biz düşündük ki bizden ne eksik net olmamak belirsizlik yani ve birbirimizden hiçbir şey saklamıyoruz artık anlaşıyoruz konuşuyoruz ayak sevdiğin zaman gerçekten sadakatli ben seni çok seviyorsa görüntülü ya da sesli konuşma yapın ilişkimizi yeniden inşa edelim bizden ne eksik onu bulalım tamamlayalım diye ona sorabilirsin ona bana karşı ne hissediyorsun? Trip atmak ayrılık gerçekten Zafer değildir seven insanlar için, bence onunla bu dediklerimi konuş Benim dediğim gibi yap tamam mı Yani birbirlerini seven çiftsiniz tabii ki bitirmeyin ilişkinizi gerçekten trip atmak öyle YouTube'da Instagram'da gördün işte taktik maktik ile ilişki yürümez anladın mı onlar ergenci bir tavır bana göre taktikler sadece Savaş oyununda olur ilişkide olmaz
- +1 yıl
Mesela ona şey diyebilirsin ilişkimizi yeniden inşa etmek için bir şans versek nasıl olur diyebilirsin yani birbirimizi seviyoruz farkındaysan bunu sen de iyi biliyorsun gerçekten soğuk olmak trip atmak ayrı kalmak iyi bir şey değil burada haklı ve haksız suçlu ve suçsuz mahkemesi yapacağımıza ilişkimizin nasıl daha düzenli olacağına birlikte fikir görüşü sağlayalım Seni zorlamak istemiyorum eğer gerçekten bir ciddi bir evlilik hayalimiz varsa bu yolda birbirimize yarı yolda bırakmayalım. Evet seninle oluruz yorgun oluruz yanlış kararlar verebiliriz ama bence bu iyi bir şey değildi ne dersin tekrar düşünelim mi? Bunu yaz tamam mı seven insan bun olumlu cevap verecektir
Soran+1 yılMerhaba😊 Konuştuk dün gece köye gitmiş “sana da iftarda ev işi yapıyorsun diye yazmadım yemekten sonra yazacaktım o sırasa beğendim.” gibi bir savunması vardı ama her zamankinden daha farklı bi kavgaydı çünkü benim gideceğimi düşünüp bir sürü gitme diye konuştu ben ona onun istediği cevabı (seni asla terketmem) verene kadar sordu. Vermedim de ne yaprsa yapsın affettiğimi bildiği için bu kadar rahattı o ben o güveni ona fazlasıyla verdiğim için beni bu kadar yok saydı. Benim sevgime nankörlük ederek mi cevap veriyorsun dedikten sonra gemileri yatırdı beyefendi. Hepsi bu yine benim hatam kimseye sonsuz tolerans göstereceğimi hissettirmeyecektim 🙂
- +1 yıl
Ee yani gerçekleri öğrendiniz demek ki, Bu kişi sizin için iyi biri değil:) Çok iyi etmişsiniz seni asla Terk etmek vb. Gibi şeyler demeniz ona rahatlık verecekti affedin ama geri dönmeyin normal yabancı arkadaş gibi davran - +1 yıl
Sonuç ne oldu peki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep birilerinden akıl alarak ilişki yürümez.
kadınlar bunu sürekli yapıyor00 YorumlaDışardan birinin görüşüne göre hareket etmem deyip soruyu sormam sen kendi içinde çelişiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yıletmem gerek yazacaktım kusura bakmayın.
sana yazmıyorsa önem vermiyorsa direk ayrıl şimdi böyleyse ilerde nasıl olur belli değil
10 YorumlaMerak etme yoğunum dedigi sıralarda eskortlara alev atıyodur. Sen sen ol asla erkekler güvenme
10 YorumlaBenzerlerini yaşadım ve sonuç 5 gün önce ayrıldım gerçekten sevse her boş saniyesinde sana yazardı
12 Yorumlaİlgiyi alakayı kes arayıp sorma biraz da kendisi çabalasın sen yüz verdikçe yapmaya devam eder
00 Yorumla
+1 yılEn nefret ettiğim şeydir affetmem ağzıma geleni sayarım
00 Yorumla
+1 yılBiraz bekle eğer devam yaparsa üzerine gidebilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Ben olsam ayrilirdim
12 Yorumla
Soran+1 yılbende çok kez ayrılmak istedim ama tüm kavgalarımı boş sebeplere yordu gidemedim hiçbirinde
- +1 yıl
Boş sebeb değil ilgisizlik ve umursamamazlık ilişkiye en büyük zarar veren unsurdur. Yani tatlım şu an sen ceptesin yenin gelinceye kadar oyalıyor seni çok dinledim ben bu hikayleri isim vardı çok yogundum Annem hasta dedem öldü halbuki 10 sene önce ölmüs 🤣Erkekler isterse zaman üretir her şekilde bahane degil.. şu an ayrilicam dersin bı sure üstüne düşer sen fevri davraniyormussun gibi manipüle eder tekrar devam eder kanma bunlara. .
İlgisiz davranıyor yol ver gitsin
11 Yorumla- +1 yıl
.
+1 yılHerif rahatliyor rahat birak
00 Yorumla
+1 yılHayır , herkesin kendi özel alanı olmalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılCanım ilişkide icraate bakıcaksın
00 Yorumla yüzyüzeyken konus bence
00 Yorumla
+1 yılAğzına kürekle vurulmalık insan tipi
00 Yorumla
+1 yılyok yok bence çok üstüne gitme
00 YorumlaEvet haklısın, üzerine gitsen yeridir
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri