Arkadaşlar ben çok mu safım yoksa ben çok mu alınganım. Olayı özetleyeceğim. Bundan 1 ay önce yine bu resimdekilere benzer bir tweet atmıştı, hayırdır diye sorunca bana şöyle demişti. Resim 1.
Sonra bu sabah twitterine bi bakayım dedim ne göreyim. Üstünden bir ay geçmiş yeniden benzer Twitler atmış. (Resim2)
Bende artık darlandım çünkü başka bi ihtimal olamaz olmamalı çok basit bi cümle kurdum.
Resim3,4, evet Bana bi açıklaması oldu dediği şey şuydu. Ya beni böyle mi itham ediyosun çok kırıldım. Benim sevgilim olsa senle neden konuşayım. çok kırıldım Felan dedi 5. Ve son fotoğrafta bende böyle cevap verdim.
Ben çok mu safım beni mi kekliyor. Kafayı yedim.
Konu özeti. İlk resim bundan 1 ay önce attığı buna benzer twitin bana savunmasıydı. 2. Resim bugünün ve bir kaç günün twiti ve bugün yaşadığım tartışma.
Aldatıyor. Sana gönderme yapma alternatifi çok saçma olur rahatsız olduğu bir şeyi sana söylemektense neden tweet atarak gönderme yapsın ayrıca bunları attığında aranız nasıldı bu da önemli
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aramız her zaman iyiydi. Hiç bi zaman kötü olmadı benim için yanıp bitiyor.
Ee o zaman? Göndermeleri sana yapsaydı o twitleri attığında yazışırken ya da konuşurken de soğuk yapardı. Başkasına yaptığı çok bariz bir şekilde belli
Alıntı twiti sildim ama orjinalini silmedim senin üzerine alanacağın bir şey değil çünkü dedi. Ve ben sana bu sözlerin karşıısında sabrediyorum dedi çünkü hayatımds sana değer veriyorum ve kaybetmek istemiyorum diyor.