@aleyna0790 Ya bırak Allah aşkına en kısa sevgilin 1.90 olmuştur. Uzun boylu erkek yanınıza ikinci sevgili yapsa kabul edersiniz, ama kısa boylu erkekleri direkt reddedersiniz.
Gizli Üye Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar, daha önce hiç bi kızın elini tutmamış erkek 21 yaşında boyu 1.68 kaslı değil normal fizikte bir erkek ile olur musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zaten daha önce hiç bi kızın elini tutmamış erkek diğer tüm hemcinslerinden üstündür. Tartışmaya kapalı bi konu, boyu ve kilosuyla alakasız.
Boy konusuna katılmıyorum ya kimse beğenmiyor boyumu ve benden hoşlanan hiçbi kız olmadı ben hoşlandığım kişilerden hiç karşılık alamadım
Evlenemeyecekmiş gibi hissediyorum
Merak etme alın yazın kimse, nasibinde kim varsa, iki büyük dağın altında sıkışmış olsa bile çıkar bulur seni, böyle buyuruyor islam.
Bende hep bunu kendşme söyliyorum ama işte umutsuzluğa kapılıyorum bazen teşekkür ederim Allah razı olsun
@aleyna0790
Ya bırak Allah aşkına en kısa sevgilin 1.90 olmuştur. Uzun boylu erkek yanınıza ikinci sevgili yapsa kabul edersiniz, ama kısa boylu erkekleri direkt reddedersiniz.
171 boyumla tabiki benden kısa biriyle çıkmak istemem bu hangi mantığa sığar? Ama 190da olmasına gerek yok 180 ideal
@aleyna0790
1.60 olsan da 1.70 erkekle sevgili olmazdın?
Kanka sevdiğim çocuğun boyu 175 sen neyin kafasındasın
@aleyna0790
Kankam demek istedin galiba?
@aleyna0790
Malum asla 1.80 den kısa erkekle sevgili olmazsınız.
Acilen bu kafadan çıkmalısınız
@aleyna0790
Çıksak ne olacak sanki. Her teklifte bir ret yiyecez.
@aleyna0790
1.80 den kısa ve yakışıklı olmayan erkeklerle hiçbir zaman sevgili olmazsınız.
Ya beyler salın kızı herk kız bir değil sanarsınız bütün kısa erkekler evde kalıyor
Sen öyle san. Eskiden di o. Artık en çirkin kız bile en az 1.80 üzeri yakışıklı erkek istiyor.
Aga yine o iyi , bizde fizik var da ne oluyor. Cezaevine girdik diye evlenemiyoruz.
Neden cezaevine girdin
Olsun ya çıkar nasibin seninde
@aleyna0790 boşu kes , kimse gelip de yaralama ve hırsızlıktan yatan biriyle evlenmez , gerçek yüzünüzü biliyoruz. Şirin gözükmeye çalışma dostum
Aga sende hiç olmayacak suçlar işlemişsin insanların senden çekinmeside normal bi bakımda adam yaralama ne
hatasızım demiyorum , olması gerekti oldu. Pişman da değilim
Hayır benim amacım Şirin gözükmek değildi ki sadece doğru olanı söyledim nasibinde varsa bulur seni.. kırıcısın baya
@aleyna0790 kusura kalma kardeş , dilim sivridir. Böyle yetiştim ben. Hadi kal sağlıcakla
Olurlar
O boy je ta
Ne demek bu
O boy ne diyorum kısa yani
Genetik yapcak bir şey yok Allah vergisi
Kısasın avut kendini anca
Evet kısayım da ne yapayım düzeltebileceğim bir şey değil elimden bir şey gelmiyor
Gizli Üye
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.