Kadında tek kriterim koca kalçalı olması şöyle sulu sulu olsun kuru g*tlü tahta gibi olmasın kadın olduğunu hissettirsin.
Birde sarışın mavi gözlü gamzeli hafif güzel yüz hatları olsa çok güzel olur ama dediğim gibi önemli olan tahta gibi olmasın.
Birde sarışın mavi gözlü gamzeli hafif güzel yüz hatları olsa çok güzel olur ama dediğim gibi önemli olan tahta gibi olmasın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kardeşim sen bu boyla boyle bir kiz nah bulursun demiyorum ama.
Anlatırken biraz edepli anlat. Azdin mi ya?
Ben mi edepsizlik yaptım, öyle olsa KS sorumu kapatırtı.
Sen kendi boyunla milyon tane kızla birlikte oldun sanırım
Ayrıca ben senin kardeşinde değilim. Benim babamın senin gibi oğlu yok dayı
Adam yanlış birşey mi söyledi?
Asıl sen boyuyla dalga geciyorsunda bunca kısa boylu olup ünlü yakışıklı olan ünlüler var önce onların tırnağı ol ondan sonra konuş
Benim boyum kisa değil kardeşim. 176. Ben sana bu şekilde aşırı şehvetli anlatirsan olmaz sevgilin diye dedim.
Senin şu isteklerin var ama biz uzun boylu erkek diyince kızlar neden uzun boy istiyor oluyor. Olmayız
Benim bir tek kriterim var.
Nasıl istersen kimse seni zorlamıyor.
Ben hiçbir zaman neden uzun boylu erkek seviyorsunuz diye size kızmadım
Benim boyum 1.71
@spiderlord umarım istediğin gibi karşına çıkar o zaman ne diyim
Tamam.
Ayrıca bazı kızlar erkekte boydan çok karaktere yüze ses tonuna paraya ohooo onca şey var boydan önce onlara önem verir
@spiderlord yarası olan yine gocundu galiba. Sen niye atladın ya ben fikrimi belirttim bu da benim kriterim oldu mu. ? Benim kriterim ben boya önem veriyorum ilk boyum uzun oldu mu?
Valla galiba senin yaran var çünki ben sert cevap vermedim insan gibi cevap verdim.
Bana senin boyundan ben BAZI kızlar dedim.
Ayrıca şu yarası olan gocundu lafını kullanma çok rica ediyorum.
Boyum benim hassas noktam ağzımdan kötü bir laf çıkabilir.
@gizliüye sen niye alındın seninde mi yaran var?
Sana birşey dememiş BAZI kızlar demiş.
Benim yorumum altına yazmasaymış o zaman . Ben sana yazdım sende bana yazdin bitti. 3. Şahıslara gerek yok
Peki neden sinirlisin? Madem beni görmek istemiyorsun gizli üyeden çık engel atayım ya da sen bana at ben nasıl olsa seni bulup engel atarım.
Yazık gerçekten sana.
Kızların %60 dan çoğu istemez ama kendini hemen üzme karşına çıkar
O boya gore tahta gotlu bile bulamazsin 😀
Sen kendi boyunla milyon tane kızlar çıktın sanırım
Face foto kullanan hıyara bak ya
Fake degil 😂
Sırıtma pişmiş kelle gibi.
Face olduğunu biliyorum
Kardeşim...
Ketçap mayonez de olsun mu? :P
Adam iki kriter saymiş mk çoçuğu
Bunlar ketçap ın da hepsini yemez marka seçer 😂
Lan adam iki kriter istemiş ya bu kadar mı yokluktasınız
@Spiderlord ha kuru kalçalı olmaması kriter,
"Sarışın, mavi gözlü, hafif güzel yüz hatları" kriter değil öyle mi? Anladım abi. :P
Ben burada 2'den fazla kriter görüyorum ama sen bilirsin. 😛
Onlar kriter değil hoşlandığı şeyler ayrıca altına olmasada olur yazmış.
@Spiderlord "olmasa da olur" değil "tahta gibi olmasın" demiş. Aynı anlama çıkmıyor. :P
Oğlum bana mı sulanıyorsun bir yerimi yalamak mı istiyorsun ne o emojiyi atıp duruyorsun?
Tahta gibi biri zaten yok ülkede kolay bulunan birşey o zaten ona kriter bile denmez
@Spiderlord dalgacı halimde her zaman o emojiyi atarım. Bu seni ilgilendirmez. :P
Hem ayrıca, dış görünüşe dayalı olan her şey, bir fiziki kriterdir. Sen bunu kriterden saymayıp kızların sonrasında boy takıntısına laf yapıyorsan, sorun sendedir. :P
Ayrıca ülkede "tahta gibi birinin olmaması" bunun bir fiziki kriter olduğu gerçeğini de değiştirmiyor. Anladın? :P
Yani burada gelip de bana gereksiz savunuculuk yapma. Mantıksız bir şeyi savunuyorsun. Bunların hepsi, zaten fiziki kriterler. 😂
Nişanlım 1.70