Rutiel gerçekten oluyorr muu?
Bir çok kez karsima çıktığı için soruyorum gerçek anlamda bilen ya da tutan var mı bilenler yazabilir mi
Bir çok kez karsima çıktığı için soruyorum gerçek anlamda bilen ya da tutan var mı bilenler yazabilir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hinduzim size uygun din
Bu uygulama bilinmeyen konular hakkında soru sorulan bir kitleye sahip bilgim olmadığından soruyorum sen dinine göre uygun hareket ediyorsan yargılamak yerine doğru olanı söyleyip yardımcı olsaydın..🙇🏻♀️
doğruları söylüyorum ama sizin gibi hurafelere inananlar hem bana hem allaha hakaret ediyor. o nedenle sadece din önerdim
ayrıca hangi dine inanıyorsunuz ya da bir dine inanıyor musunuz bilmiyorum ki
müslüman olan biri kuran okur kuran okuyan biri de bu tür şeylere inanmaz
Hamdolsun Müslümanım çoğu Cehalet bilmediklerimizden başlıyor. Kimse kusursuz değil, eksiklerimiz elbet var. Dine göre ayrım yapma müslüman olup uygulamayan nice insan var ( "İlim soru soru sormak, soru sormak öğrenmektir.")
arkadaşım sizi tanımadığımdan tartışmaya hakarete girmemek için basit bir yorum yaptım. amacım sizi rencide değil.
dedim ya inanışınızı da bilmiyorum
bu sitede sürekli bilgi veriyorum. ama nedense insanlar kurana karşı. ve sürekli hakaret alıyorum bıktım.
35 yldır kuran okuyorum
3 ün. eğitimi aldım yurt dışınd bir fakültede eğitimcilik yaptım. arap ülkeleinde din tarih kültür meal tefsir araştırmaları yaptım
insanları allahın kitabına uygn yönndirmeye çalışıyorum bana hakaret ediyorlar. kuran açıp okumuyor direk hakaret ediyorlar. bıktım usandım artık
kaç tane ateisti deisti ve kafası karışanı dine geri çektim namaz kılar oldular.
ama hurafelere inananları asal ikna edemiyorum
gerçi peygamber bile ikna edememiş ben nasıl edeyim
Estagfurullah ne haddime Kurana dil uzatmak ben de okuyorum elhamdülillah karşına çıkan insanlara Rabbim nasip etmiş namazı hak yolunu Ecrini alırsın inşallah fakat soru sormanın bir sakıncası olduğunu sanmıyorum yanlışı düzeltmenin ne gibi günahı olabilir
soru sormak yanlış değil
zaten allah kendi emirlerini bile sorgulamamızı akıl etmemizi istiyor
sen sadece yanlış anladın beni
beni deli eden şu
allahın ayetini önlerine koyuyorum
falaca şahsıtan rivayet var deyip allahın ayetini kenara itip rivayete insnanlar deli ediyor
yahu din allahın. kuran allahın smzleri
ayet varken rivayete inanılır mı
Sizi yanlış anlamadım Yaşım 16 öğrenmem gereken çok şeyler var bir çok yerde büyü değil denirken bazıları ise yanlış diyor amacım bilgi almak tı
büyü yok
allah da yok diyor
allah yok diyor inanmayın diyorsa daha üzerine söz olmaz
Büyü zaten büyük günahlardan bilyorum büyü değil diyolar
Psikoloji ye bagliyo çoğu insan zihinle iletisim kurmak gibi
kuranda büyünün bir aldatmaca bir illizyon bir sahtekarlık olduğunu anlatır
ama böyle sahtekar büyücülerden bahseder. nas felaktaki düğümlşeye üfleyenlerden sana sığınırım denmesi bu sahtekarlardan sana sığınırım demek. bu büyü var demek değil büyücü var demektir ikisi farklı
büyü yok. ama her kötülüğü yapabilecek para hırsı bürümüş büyücüler var
sana bir kaç video göndereim dinle
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
Soruyu şöyle sormak istiyorum
sor bakalım ama bu videoları mutlaka zaman ayır izle çok fayda görürsün
Büyü kıl tırnak kan ile yapıliyorsa rütieller ise düşünerek zihinle enerji aktarımıyla oluyorsa büyü sayılır mı ki
Video tamamen gerçek birebir büyüden bahsediyor bu zaten haram
İstedigim insanları birbirine bağlamak ya da ayırmak değil
Bilmen lazım ki Kâinat da enerji olduğu gibi insanların üzerinde de hep var nasılsa saf su ya kuran dinletildiği zaman moleküllerinde pozitif yönde değişim gözlemleniyorsa enerji var demektir. Zihnen düşünüp enerjiyi herhangi bir insana göndermenin büyüyle alakası ne olabilir ki
ilahiyatçı arkadaşım caner kardeşim cevap veriyor. pazar günü de sağolsunlar bir kaç ilahiyat profesörü iftara davet ettiler seminer gibi bir iftar olacak. inşallah gidebilirim
www.youtube.com/watch
Gidersiniz insallah vaktinizi aldım hakkınızı helal edin
helali hoş olsun
öyle şey mi olur
bildiğini paylaşmamak destek olmamak haramdır
vakit ne ki
yeter ki sizler allah yoluna girin
asla çekinme özel de yazabilirsin. eğer olur ya soru kalkarsa
istediğin ayeti dini konuyu sorabilirsin
ben her zman kuranla sana desteğe hazırım
Allah razı olsun sağolun.
Bulaşma başın belaya girer