Gün boyunca çalıştım çalışırken çok yoğundum toplantılar görüşmeler eğitimler vs saat 6da çıktım işten. Gün boyu bunlarla uğraşırken yarınki yapacağım organizasyonu yürütmeyede çalıştım, işte davetiye yaptım iftar ve doğum günü altında şirketimin davetiyesiymiş ona attım işte yarın buna katılacağız dedim dediği şey ben başkasının doğum gününe mi katılacağım, banane vs demeye başladı. Gün boyunca arayıp sormadın mesaj atmadın dedi iki mesaj atmışsın dedi git bacım git oraya dedi. Ama ben çalışıyordum, yat organizasyonu tuttum evlenme teklifi için gittim görüşmeye ardından sis aldım daha güzel gözüksün diye ayrıca drone kiraladım dışardan video klip olsun diye ben hepsini hazırladım koşuşturmacayla berbere gittim saçlarımı kestirdim sakallarımı kestirdim ne bileyim takım elbisemi yıkadım yetiştirmek çok zor oldu çünkü derken gün içerisinde sadece iki mesaj attığım için sinirlenip beni engelledi ve gelmeyecekmiş ama hanımefendi attım mesajlara görüldü atıyordu
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Anladım, pek çok işle uğraşırken hem yarınki iftar etkinliğini hem de doğum günü etkinliğini organize etmeye çalışıp yola çıkmışsın ve son anda neler olup bittiğini anlayamadığını ve haberleşememiş olmanın sıkıntısı yaşanmış gözüküyor.
Birkaç noktaya dikkat çekmek istiyorum:
1. Yoğun iş günü geçiren bir insan olarak, özellikle organizasyonları yürüten biri olarak iletişimin devamlılığı ve güncellemeleri çok önemli. İki mesaj atmasan da, o anda yaptığın hazırlıklar ve neler yaşandığına dair daha sık mesajlar atıp durumu aktarmalıydın. Böylece de tepkisi daha yumuşak olabilirdi.
2. Birbirini takip eden yoğun günlerde ve organizasyonların yaşandığı dönemlerde yorgunluk da keyfiyeti etkileyen bir unsur oluyor. O yorgunlukla daha gergin ve hassas davranılması da normal. Ancak o durumdan habersiz birine tepki göstermek doğru değil.
3. Onun da sana mesaj atan ya da arayıp soran olmadığı doğru. Ama siz iletişim kanallarınızı açık tutmalıydınız. Gün boyu mesaj ya da arama olmaması çatışmaya yol açıyor.
4. Son anda engellemek yerine, konuşup durumu daha iyi anlamaya çalışması daha doğruydu. Ama yaptığı tepki de anlaşılır gibi.
Ders çıkararak, gelecekte daha iyi iletişim kurulması, kritik dönemlerde sık mesajlaşmanın önemi ve yorgunlukla durum değerlendirmesinin yapılması faydalı olacaktır. Umarım barışıp tekrar iyi bir ilişkiye dönebilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benzer şekilde benim 5 yıllık ilişkim bitmişti yine bende 24 25 yaşlarindaydim dostum bu ilişkiyi yürütmek için çabalayan taraf sadece sen isen bırak yol yakınken bitsin daha sonraki ilişkilerinde ne kadar haklı olduğunu anlayacaksın oda muhtemelen ilk karşısına çıkanla evlenip kafasını duvarlara vuracak
00 Yorumla
+1 yılEn heyecanlı ve mutlu olacağını düşündüğün bir anda bunları yaşıyor olman gerçekten çok üzücü bir durum senin adına öncelikle çok üzüldüm. Bundan sonra yapacak bir şey yok biraz zaman akışına bırak bakalım siniri geçince belki yazar veya birkaç gün sonra sen mesaj at eğer olmuyorsa çokta zorlama.
00 Yorumla
+1 yıl- Üzülme desem de üzülüyorsun biliyorum. Ama böyle insan müsveddeleri için inan değmez. Karşına umarım seni hak eden biri çıkar ve hep mutlu olursun. Unutmadan ekleyeyim Allah hainlik yaparak gideni helallik almaya geri gönderir. Bir ilişki yaptığı zaman aynı şeyi o da yaşayacak karma felsefesi bu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılBi kere bu kadar fevri ve keskin bir yapısı varsa sakın gidip barılmaya yalvarmaya çalışmayın. Allah kurtarmış deyip önünüze bakın. Yorar be bu tarz bir insan. Başta okurken sürprizi açıklayın barışırsınız diyecektim ama bu karakter sizi yorar. bu kadar ince düşünerek hazırladığınız sürpriz detaylarına bakılırsa çok daha iyilerine layıksınızdır. Kendinizi değmeyecek insanlar için üzmeyin. Hayatın matematiği farklıdır. Belki böyle olması gerekiyordu oldu. Üzerine çok düşünecek bir şey göremiyorum.
47 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki ince düşündüm organizasyonuyla saatlerce telefonda konuştum şöyle olsun böyle olsun eksik hiç bir şey olmasın. Şu da olsun bu da olsun, aksilik çıkmasın gibisinden. Saatlerce telefonda iki gün üst üste oraya giderek yani ne bileyim kız ağzıma sıçıyor küfürler ediyor ben yine ağzımı açıp bir kelime edemiyorum. Git kendine canım birisini bul diyor, git bacım gez diyor işyerimde kızlar olabilir ama ben hiç birisiyle konuşmuyorum bile
- +1 yıl
Ay asıl sen git deseydin seviyende bile değil bence.
- +1 yıl
Ya baksanıza kendisine saygısı yok zaten de siz hiç yok hakaret ne demek yani ne münasebet. Kendi değerinizi düşürmeyin bir süre öyle bir insana kim maruz kalsa zaten sizin gibi hisssederdi normal. Geçici kafaya takılacak bir durum değil bence
- +1 yıl
Okumadım ama eminim güzeldir. Rica ederim
+1 yılBunca çabaya degmeyecek birisiymiş, en ufak bir aksilikte engellediğine göre...
Zatrn eglellemeye ayrı sinir olurum. Ne yapacağını tabi ki kendin karar vereceksin. Çok seviyorsan al karşına son bir kez sakin kafayla konuş. O hata yaptı diye bir kalemde silip atma. Konuşsan ve yaptığın hazırlıkları anlatmana ve yoğunluğunun sebebini belirtmene rağmen tavrında değişiklik olmazsa sende onun dilinden konuş derim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİlgi isteyen bir partneriniz var anladığım kadarıyla. Ancak sizin de iş temponuz yoğun. Şöyle bir tavsiyede bulunayım size ;çok yoğun olduğunuz anlarda dahi "seni seviyorum", "özledim" mesajı biz kadınları mutlu eder. Aklınızda bulunsun. İlişkinizi onarabilirsiniz bence iki taraf da düşünüp hatalarını onarabilir bazı şeyleri tölere edebilirsiniz ✨🌿
10 Yorumla Dünyanın kanunu bu galiba değer bilen insana değer bilmeyenler düser hep..
Geçmiş olsun olsun diycem size bu arada okuduğumdan anladığım kadarıyla çok ince düşünen bı insansiniz ama yanlış insana değer veriyorsunuz bunca şeye rağmen sizi bir kalemde silen insana değer vermeyin çunku böyle insanlara ne yaparsanız yapın yaranazmazssiniz umarım değer bilen insanla karşılaşırsinız 🙏10 Yorumla
+1 yılUsta böyle biriyle iyi ki olmamış. Hani inancım falan yok ama ne derler, verilmiş sadakan varmış harbi.
Düşünsene bununla birde evleniyor muşsun. abooow
Bak en iyisi ne biliyor musun? . Ben seni oraya evlilik teklifi etmek için çağırmıştım, şu an ise senden ayrılıyorum. Benim evleneceğim kadın böyle biri olmamalı. Falan fistan göm lafları çek git.
Sakın barışma usta, şurada bak zamanımızı ayırıp sana yardımcı olmaya çalışıyoruz, azıcık hatrımız varsa barışma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılGeri dönerse yinede ben artık bitirdim diye düşünüyorsan.
Yapmış olduğun planları resme ve yazıya dök.
Ona gönder.
Ondan sonra çekil izle.
Ama dediğim gibi eğer geri dönerse yaptığı hatayı anladığında bu sefer ben kabul etmem diyorsan bunları yap.00 Yorumla
+1 yılAltında yatan başka bir sebep mutlaka vardır ki iki mesaj gibi küçük bir bahaneyle hayat bulmuş. her şey senin anlattığın gibiyse zaten kurtulmuşsun. Bak zaten süresiz nafaka olayı var zaten bu ülkede ki adımlarını kendinden emin atmalısın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Bebek bakıcısı olmak istediğinden emin misin cidden? Şimdiki kızları/kadınları anlamıyorum. Sadece benle ilgilensin kafası var. Adamın hiç işi yokmuş gibi davranış çok bencilce. Allah gönlünüze göre en hayırlısını versin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir hatun dünyanın en güzel hatunu olsa bile umrumda olmaz 👍 böyle trip atan hatunlar nedense bana çok itici geliyor. Bir anda buz gibi soğuyorum.
10 Yorumla
+1 yılSadece mesele mesaj atmaman değil sanki yani başka bir sorun veya sorunlar var bu son nokta mı oldu acaba buna patladı burada tek çözüm karşına alıp yüz yüze konuşman
00 YorumlaYazık böylesilere de bu değer veriliyor... arkadaş şunun yarısını görmedim beee.. fazla anlayış da benim hirnebimmiis gibi alginlandi.🤦 ... Bence sen onunla konuşmayı kes değmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Off çok kötü olmuş geçmiş olsun. Yani demek ki gerçekten sevmemiş belki de ayrılmak için fırsat arıyodur.. Sevse düşünür acaba işi mi var o yüzden mi yazmıyor falan ...
00 Yorumla
+1 yılTakma kafana seninle olmayanın koy gitsin önüne bak kendine zaman ayır kafanı topla kendini değerli kıl git eğlenceye denize dal güzel tadlar al
00 Yorumla
+1 yılVaay bee.. sadece 2 mesaj ettin diye🤭
Söyle trip atamadik🙄
Ne diyecegimi bilemedim.. 🫢01 Yorumla
+1 yılHakkında hayırlısı olmuş. Belki olması şer olacaktı. Bizim şer bildiğimizde hayır, hayır bildiğimizde şer varmış. Üzüldüm tabi ama pay da çıkardım kendime.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir kız olamadım be 😂. Cidden size böylelerı yarıyor. Allah akıl fikir versin sana bununla hayat mı geçer
00 Yorumla
+1 yılSeni kesinlikle sevmemiş ki bu kız.. aramamis olman da işin bahanesi olmuş işte..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle tribal bir enfeksiyonla yaşanmaz
Allah sana işaret vermiş, yol yakınken vazgeç diye10 Yorumla
+1 yılhazırlıklarını ona yaz anlat ve engelle
hak edene yaparsın, bahane uyduran ergenlere değil00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılYaaa kıyamam çok üzücü ama sen üzülme hak etmiyormus zaten zararın neresinden dönersen kardır bebiş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayat çok zalim maalesef, yıkılmasın diye hayal kurdurmayı bıraktırıyor insana...
00 Yorumla
+1 yılAşk denilen bir şeyin olmadığını bir kez daha kanıtı ama insanlık anlamıyor bunu 🙃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük bir kaprisliden vakitlice kurtuldun bence kurban kes
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Toksik, narsist ne ararsan olabilir.. yol yakınken ileride üzülme...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ona gün boyu neden sadece iki mesaj attigini söyle. Ve sonra da sen engelle. Haketmiyormuş.
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞaka gibi gerçekten bazı kızlar hiçbir şeyi haketmiyo resmen çocuklaşmş bende sevgilim sürpriz yapmıyo onu geçtm ilgi versin diye pesinden koşuyorum
00 Yorumla
+1 yılSende haklısın oda çok haklı biz kadınlar biraz ilgi istiyoruz ama sen arayıp çok yoğunum vs deseydin keşke yemeğe bile çıktığında iki dk arasan olurdu tirip attıyodur barışır yakında
07 Yorumla- +1 yıl
Oda çalışıyorsa haklısın ben evde sürekli sandım canı sıkılmıştır ilgi istemiştir belki die ama yok sen haklısın böyle küsüp tirip atılacak bişe yok çocuk parkımı burası
- +1 yıl
Bişe diyimi kaç kurtar kendini böyle biriyle hayat geçmez ciddiyim
Yok hocam Allah korumuş önüne bak yaptığın masrafı sadaka say,,, uzak dur Allah’ın sevdiği kuluymuşsun aman diyim tüh tüh tüh sakın ha sakın yolunu değiştir görürsen…
00 YorumlaHaberi yok sonucta yaptigin onca seyden belki kotu bi gun gecirmistir regl falan olmustur trip atasi gelmistir bilse yapar mi
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha iyi bak işte demek ki Allah seni uyarmş djjdjs
00 YorumlaSorun değil bekarlık sana yakışmaz bana gelebilirisin 💃
14 Yorumla- +1 yıl
Ben geleyim miiiiii 🥰💕
- +1 yıl
Fazlasıyla olgunum hatta sap tarafım çürük kesip yemelisin 😊
Ayrılanı gideni geri getirmekle sadece kendini üzersin. Evlilik düşünürken sen gidene kapıyı dönmemek şartı ile elveda demesini bilmelisin.
00 YorumlaBencede doğru kişi değilmiş olsaydı zaten sabrederdi yol yakınken kurtulmuşsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. 25 yas cok erken evlilik için, iyi olmuş boş ver
04 Yorumla- +1 yıl
Nereye gezeyim artık bilmiyorum üniversite hayatım boyunca eve tıkalı kaldım gezdiğimde hep laf söz olurdu fotoğraf paylaşırdım hep laf söz oraya giderdim kavga mezun oldum askere gittim askerlik hayatım o şekilde kavga dolu geçti şimdi mezun oldum iş bulma falan derken yine kavga her önemli an başında kavga ediyoruz ama olan bana oluyor mesela o günlere ait hiç bir anım yok hiç bir şeyim yok. Gezecek vaktim de yok artık, eğlenecek arkadaşım da yok hayatımı mahvetti geçti işte
- +1 yıl
Sonra geçen anlatıyor işte ben seninle sevgili olmadan önce birisiyle konuşuyordum hatta senin yanına geldiğimi söyledim işte gitme deseydi gelmicektim dedi sonra işte seninle sevgili olduk çocuğada hak vermek lazım gibisinden konuştu ben mezun olacaktım çocukla bir daha görüşemicektik dedi ama birinci Sınıf olsaydım belki olurdu dedi. Peki ben dedim ben ne alaka benimde sevgili olduğumuzda iki buçuk sene üniversitem vardı ne gezdiğimi bildim ne bir şey yaptığımı okul üniversite memleket aynı yerde yaşıyoruz arası dolaştım sadece. yani uzaktan ilişki herşeyi mahvediyor onu gördüm dedi ben çok geç oldu görmen için dedim hiç bir yaşanmışlık olmadı. Yani uzak olmasına rağmen benim sayemde binlercesi oldu. Ona rağmen modum düştü moralim bozuldu kendimi canım yerine koyulmuş gibi hissettim sonra ne oldu diye soruyor bir şey anlattık diye modun düşüncekse ohoolo dedi senin defterleri açayım dedi iyi de ben sana en başında anlattım neler olduğunu ben seni bir seçenek olarak görmedim ki ama o beni seçenek olarak görmüş. Bir seçenek ya söyler misin seçenek olmak nasıl kötü bir şey?
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılNe iş yapıyorsun merak ettim
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Iştr boylelerine değer veriyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılSil kafandanzor bu tıplerle ilişki yürütmek
10 YorumlaDedik sana uğraşma dgmez diye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıldüşünceni anlat ama barışmak isterse sen reddet
00 Yorumla
+1 yılBaya kötü olmuş geçmiş olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİsteniyor ise asla teklif etme ve bitir
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı buymuş demek ki daha iyisini bulursun
00 Yorumla
+1 yılboş ver çekilmez kurtulmuşşun
00 Yorumla
+1 yılGidenin yolu açık olsun
00 Yorumla
+1 yılSoru başlığı benim hayatımın özeti gibi ya kflskck
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılMesajı al mesajı yol yakın
00 Yorumla Oyyy djhcjdjjc baya kötü olmuş geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle adamlar bize denk gelmez 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkinci el tektaş alırım kac karat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılah ah haketmeyenler seviliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğmez kanka boş ver yeni denizlere yelken aç
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç ssnin ve kızın
01 YorumlaBelki barışırsın üzülme
00 YorumlaNeden ayrıldı peki daha önce bir olay mı olmuştu
00 Yorumla
+1 yılKoy gitsin kendş kaybetti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Önüne bak yoluna devam et knka
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. baksin işine
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılBaşkasına et
00 YorumlaTüm gün 2 mesaj ne demek
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası