Yardım edin 🥺?

Bi türk olarak gönlümü bi Cezayirliye kaptırdım, ailemin haberi yok ama milliyetçi oluşları karşı çıkacaklarını gösteriyor. İki hafta önce babaannem rüyasında beni görmüş, ben odamdayken anneme anlatıyordu. “Rüyamda Aleyna’yı gördüm kına gecesi varmış, elbisesi berbat şekilde açıktı, sağı solu görünüyordu” dedi, annem o sıra “aa çok ayıp” falan diye tepki veriyordu. Babannemde daha sonra şey dedi “bide Arap’la evleniyormuş”, annem birden coştu “vay Allahım korusun yarabbim tövbe tövbe Allahım sen koru”.. sanki Arap’la evlensem dünyanın sonu gelicek, neden hep sevdiklerimiz en imkansızımız olur. Özellikle o insan bu kadar düzgünken. Çok seviyorum elimde olan bisey değil, kendisi eski sevgilim ayrılalı 1 buçuk sene oldu, dini sebeplerden dolayı ayrılmıştık, evlilik yaşımızda değildik ve Allah’ın yasakladığı şeylerden kaçınmak için ayrılık kararı alıp, güzel bi yaşa varınca tekrar birleşicektik. Ben hala bekliyorum, oda aynı şekilde, ama Türk ailelerinin bu kadar içine kapanıp yabancılara karşı önyargılı olması içimi acıtıyor. Evet çok milliyetçi ve gururlu bi milletiz ama bu diğer ırkları sevip evlenemememiz anlamına gelmez.
Yardım edin 🥺?