Size sürekli bakan bir erkek niye bakıyor dur? aşağıda daha detaylı anlatacağım?

Öncelikle selamün aleyküm Çalıştığım resmi bir kurumda biri var ve ben ilk zamanlarda orada çalıştığım zaman o başka bir yerdeydi ve sürekli gelip gidiyordu ve beni gördüğü yerde sürekli bakıyordu. Ortamlarda tanıdığı kişilerle sohbet ediyordu fakat ben odaya girince hiç konuşmuyordu. Neyse aradan biraz zaman geçti işini bizim kuruma getirdi ve şimdi de sürekli bakıyor yan odama gelip bakıyor hatta sanki bende hissediyorum gibi o baktığı gibi bende dönüp bakıyorum. Odalarından yarabandi isteyince arkamdan getirip bana verdi ama ben kafamı kaldırıp bakamadım gözlerine neyse teşekkür ettim. Bende karşılığında çikolata verdim öyle böyle derken odama gelince selam verdi ondan sonra ama ben biraz kendimi ağırdan aldığım için sanki ben hiç çikolata vermemişim gibi karşılığı pek vermedim. Odam da olan bir kız var kızda ondan hoşlanıyor. Geçenlerde birlikte kurum arabasıyla işimiz vardı diye gidip geldik ve de ben öne binince geldikten sonra gelip benimle konuştu bir konu hakkında neyse şimdi de sürekli bakıp duruyor ve de bende hoşlanıyorum bakıyorum bende ama bazen de kafamı yerden kaldırıp bakamıyorum. Arkadaşlarıma felan söyleyince senden hoşlanıyor diyorlar ama çekindiği için gelip söylemiyor diyorlar. Bende öyle düşünüyorum ama bilmiyorum emin değilim sizce hoşlanıyor mudur? ve de gelip söylemesini istiyorum ve bunun için ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?

Size sürekli bakan bir erkek niye bakıyor dur? aşağıda daha detaylı anlatacağım?