Öncelikle selamün aleyküm Çalıştığım resmi bir kurumda biri var ve ben ilk zamanlarda orada çalıştığım zaman o başka bir yerdeydi ve sürekli gelip gidiyordu ve beni gördüğü yerde sürekli bakıyordu. Ortamlarda tanıdığı kişilerle sohbet ediyordu fakat ben odaya girince hiç konuşmuyordu. Neyse aradan biraz zaman geçti işini bizim kuruma getirdi ve şimdi de sürekli bakıyor yan odama gelip bakıyor hatta sanki bende hissediyorum gibi o baktığı gibi bende dönüp bakıyorum. Odalarından yarabandi isteyince arkamdan getirip bana verdi ama ben kafamı kaldırıp bakamadım gözlerine neyse teşekkür ettim. Bende karşılığında çikolata verdim öyle böyle derken odama gelince selam verdi ondan sonra ama ben biraz kendimi ağırdan aldığım için sanki ben hiç çikolata vermemişim gibi karşılığı pek vermedim. Odam da olan bir kız var kızda ondan hoşlanıyor. Geçenlerde birlikte kurum arabasıyla işimiz vardı diye gidip geldik ve de ben öne binince geldikten sonra gelip benimle konuştu bir konu hakkında neyse şimdi de sürekli bakıp duruyor ve de bende hoşlanıyorum bakıyorum bende ama bazen de kafamı yerden kaldırıp bakamıyorum. Arkadaşlarıma felan söyleyince senden hoşlanıyor diyorlar ama çekindiği için gelip söylemiyor diyorlar. Bende öyle düşünüyorum ama bilmiyorum emin değilim sizce hoşlanıyor mudur? ve de gelip söylemesini istiyorum ve bunun için ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belli ki ikiniz de birbirinizi seviyorsunuz. Hayat kısa hiç bekleme. Hislerini söyle gitsin.
Yaa ben mi söyleyim ilk hiç yapmadım ve ben ondan bekliyorum bilmiyorum yaa ne yapacağımı
Şu an durumunuz nasıl çok merak ettimm?😍
Beğendiği için
Aşık cocuk işte yaa
Yaa öyle mi dir. Bilmiyorum yaa emin olamıyorum
Ya kendimden biliyorum evet aşık 😂
Sen ortama girince biraz susmak felan işte hafif utaniyo olabilir
Hee bu arada söyliyemiyebilir bende o durumu cok yasadim sende hoşlanıyosan fırsat yarat ona bol bol özguvenini yukselt
Yaa nasıl aşık ona inanamıyorum. Yani bilmiyorum yaa evet utanıyor ben ortama girmeden önce konuşuyor ama ben girdim mi susuyor. Benimle konuştuğu zaman birbirimizin gözlerine bakıp konuştuğumuz zaman kafasını eğiyor. Yani bu hoşlantıyı geçip aşk mı oluyor
Yani fırsat yaratmaya çalıyorum ama bazen olmuyor heleki benim odam da ki kızda ondan hoşlanıyor bilmiyorum yaa ne yapacağımı
Aaa benim durum 😂😂
Gözlerine bakarim mesela konusurken o benim gozlerime bakınca utanırım yani ya basbaya aşık ve sana söyliyemiyo reddedilme korkusu olabilir belki
Fırsatı 1e1 ortamlarda yaratmaya calis işiniz ne bilmiyorum ama mesela ona şu konuda yardm edermsn felan de zatan eder ve ederken kelimeleri felan karistircak buyuk ihtimal 😂
Gerçekten mi 😄 emin misin aşık olduğundan
Bak ben eminim diyemem orası sana kalmıs ama bence aşık yani sende onu istiyosan ona kolaylık yarat niyetini belli et
Kendisi öğretmen ve bende geçici olarak orada çalıyorum o da görevlendirme olarak 3 ay sonra işim bitiyor ve ben gidiyorum. Evet öyle oldu biliyor musun ilk benim odama gelince tedirgin bir şekilde geldi evrak getirdi ve bana verince söylediği herşeyi karman çorman eti ilk benimle konuştuğu zaman
Yaa işte hani bakınca bende bakıyorum ortam yaratmaya çalışıyorum aynı şekilde oda ama olmuyor bazen ben bakamıyorum bazen o ve de oda ma da diğer birimden bir kız arkadaş geldi onunla konuşuyor mesela arkadaş gibi ama kız ondan hoşlanıyor ve de bunu belli ediyor o kız geldiğinden beridir ben ordayım diye mi bizim odaya gelmiyor bilmiyorum ama o kız diğer odadayken birbirlerinin yanına gidip arkadaş gibi sohbet ediyorlardı ama şimdi yok ve kız onun bana baktığını anladığı için hoşuna gitmiyor bu
Tamam işte bence aşık ve zaten gidiceksin bence durumu onun icin kolaylastirmaya calis niyetini belli et 2nzde istiyorsaniz olur zaten özguveni dusuk veya utanma ya da reddedilme korkusu vardir buyuk ihtimal zaten 3 ay sonra gidiceksin anı yaşamaya çaliş belki hayatinin geri kalani için bişey olucak bu
Zorla guzellik olmaz cocuk sevmiyosa o kızı zaten biseyleri olmaz arkadas gibiler
İşte bende bundan dolayı biraz elimi çabuk tutmak istiyorum. Yoksa elimden kayıp gidecek ve bende bunu istemiyorum. Ortam yaratmaya çalışıyorum ve de bugün de gidip şarj cihazını istedim. Ama bazen istediğim gibi ortamlar olmuyor bilmiyorum ne yapacağımı hani ondan ilk adımı konuşmayı bekliyorum o yüzden ve de daha fazla elimden bir şey gelmiyor sen söyle napiyim sende o durumdasın biliyorsundur şimdi
Ya sende yaklaşabilirsin sen at ilk adımı bişey kaybetmezsn ve tam tersi kazanırsın
Bak kac yasindasin bilmiyorum ama buyuk ihtimal senden kucugum mesela instadan felan sohbetde başlatablrsn
Ama kızla konuştuk işte hani bu konuyu biri senden hoşlanıyorsa naparsin sen diye karşılık veririm bende ama onun bana gelmesi için de elimden geleni yaparım dedi ama ben öyle değilim işte ağır başlı biriyim ve de oda bunun farkında o yüzden ben de karşılık veriyorum ama utanıyorum hani kız gibi gelmesi için herşeyi yapamıyorum
Işte yap bak şoyle düşun olumsuz bi cevap alirsan zaten 3 ay sonra gidiceksn ama olumlu cevap alirsan belkide hayatinin sonuna kadar mutlu olucaksın
Instagram dan istek atamayı düşünüyorum ama emin değilim bilmiyorum ama korkuyorum da yaa karşılığı yoksa diye üzülürsem diye
22 yaşındayım onun yaşını bilmiyorum ama büyük ihtimalle o benden büyük Instagram konusunu yazdım yukarda
At istegini bisey olmaz normal insanlarda takipleşiyo zaten ve bekletirse istegini bikac saat kadar sakın uzulme yani kararsiz kalabilir o durumda bendede oluyo sıksık ama kabul eder yani instadanda sohbet baslatirsan selam merhaba diye baslatma hikaye felan atinca hikayesiyle alakali bisey yaz ya da işinle alakali sormak istedgm bisey sor vs.
Ya bilmiyorum kararsız erkek arkadaşıma istek Atacam dedim atma bekle dedi hani ağır başlı biriyim ve böyle bir durumu hiç yapmadım yani istek falan ilk adımı ben atmadım hiç o yüzden hem acemiyim hem de rezil olurum diye korkuyorum
Ya bişey olmaz ben sana hemen adim at demiyorm zaten niyetini belli et ve o adim atmiyosa ve hoşlaniyosa sen at adımı en fazla reddeder zaten 3 ay sonra gidicisin o kaybeder
Hmm bilmiyorum yaa istek atıp atmamak arasında gidip geliyorum yinede çok teşekkür ederim derdimi dinleyip kendi derdinmiş gibi sanıp yardımcı olduğun için dua et inşallah seninde her şey gönlünce olur hayırlısıysa sevdiğine kavuşursun.
Bu arada yaşın kaç ve de sen de bu durumu yaşiyorsun peki niye adim atmıyorsun sonuçta erkek olan sensin
19 ya ben bazen adim atiyorum bazende utanma tarzsi seyler oluyo ama deniyorum artk en fazle ne olucak sanki diyete
Hmm anlıyorum sende benim gibisin utanıyorsun ama bana yani o bakıyordu sürekli öyle öyle sonra bende artık anlamaya başlayınca karşılık veriyorum ama pekte becerdigimi söyleyemicem utanıyorum bazen bakmaya
Bu arada sen ona aşık mısın yani emin sın dimi ama ben emin olamıyorum onun bana karşı olan tavrının aşk olduğuna
Baska ne tavri olabilirki sence
Yani hoşlantı aşk çok basit bir şey değil yaa hıı tabi ilk görüşte aşk olabilir ona bir şey diyemem
Zaten asik olmasi icin basta hoslanmasi gerekiyo bisey olmaz oyle basliyo zaten 😂
Yaa😄😄 umarım dediğin gibidir. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Birde biliyor musun kurumdan başka çalışan bir çocuk da teklif etti kabul etmedim. Şimdi şu durumda olduğuna inanamıyorum işte düşmez kalkmaz bir Allah'tır.
He bu arada o çocuğa da benim önceliklerim aşk tan vs şeylerden önce o yüzde kaç yıldır kimseye şans vermeyi düşünmedik şimdide düşünmüyorum ama gel gör ki hayat beni biri için buraya düşürecek kadar çaresiz bıraktı. Böyle olacaksın deseydiler asla inanmazdım ama şimdi karşı tarafın bana olan tavrı beni de ona çekti oysaki ben hep bu tür aşk muhabbetlerinden kaçan biriydim.
Yani teklif eden o çocuğa benim aşktan vs şeylerden önce öncekilerim var demiştim
Ya şimdi sen bu hislerini herkesede soyleyemezsn 🤣😂
Sen boş ver son teklif edeni hersey istediğin zaman olmaz bi anda iyi seyler olabilir hersey degisebilir belki aradigni onda bulucaksn
Yaa gülme 🙈😄 yok o yüzden söylemedim hani bu çocuk bana gelirse ve bende kabul edersem. Bana teklif eden çocuk duyarsa hani sen kimseyi istemiyordun der diye dedim. İnşallah dediğin gibidir. Aradığımı onda bulurum...
Fikrimi degistirdim de bisey olmaz zaten sormaz gelipte 😂
Yaa🤣🤣
Ee takip attignmi konustugmuzdan beri ya da hicbisey yaptnmi 😂
Şu anda yan odam da biliyor musun 😄
Yok valla atmadım konuşmadık şu anda yan odam da
Ahshdhahah cokk iyi bi selam felan verdin inşallah ya
Baktım tebessüm ettim sadece 🤣🤣 arada cam var nasıl selam veriyim
Saat kacta başliyo ya sizin iş 😂 hiçmj aynı odaya ortama girmediniz 😂 gunaydin felan deseydn taşmısın mubarek pdopworpwjeoe şaka yapiyorum hee ciddiye alma 😂😂
Sabah 9 akşam 5 te bitiyor işimiz valla bugün denk gelmedik hiç aynı odaya 🤣🤣
O sana baktımı bari hiç 😂
Sana yazarken gülüyorum bana bakıyor şimdi belki onu bille yanlış anlamıştır bu kız kiminle mesajlaşıp gülüyor diye
He bakıyor diyorum yaa o zaten bakıyor ben bakamıyorum 🤣🤣
Zaten her zaman o bakiyor ben bazen bakıyorum
Ln gulmesene psodlaoelwwo tabi yanls anlar onu bende yanls anlarm 🤣🤣
Somurt somurt yaninaki birisi sorarsa kardesim arkadasim felan de ama sesli de yani oda duysun 🤣
O bakarken bi anda baksana göz göze gelin 🤣🤣
🤣🤣🤣 Allah iyiliğini versin
Baktım göz göze geliyoruz zaten çoğunlukla kendisi baktığı için 🤣🤣
Goz kırp göz 🤣🤣🤣
Saçmalama o kadar da değil 😄
Tamam ozamn onu yapma ama göz göze gelincede normal insanlara bakiyomuş gibi bakma 🤣
Yaa nasıl bakiyim hülyalı hülyalı mı bakiyim 🤣🤣
Ya benm 19 yasinda oldugmu unutma bazi kelimeleri bilmiyom hulyali ne pspdlaorlw
Seviyomuş gibi bak iste 🤣
19 yaşındasın ama maşallah bu konu hakkında baya bir bilgilisin tabi kendin de için olup yaşadığın için olabilir. Yaa öyle bakarsam odadikler yanlış anlar sonra 🤣🤣
Zaten gitti yan odam da değil şu an
Ya konuyu cok benmsedm ondan 😂 ve unutma sen kadnsn ben erkegimya farkli dusunuyorz 😂 mesela ben o cocugn yerinde olsam ve sen anlattg gibi baksan kalbim çıkar heyecandan 😂🤣
Bu arada odadakiler yanlis anlamiyo dogrusunu anliyo psropwor
Nereye gitti ya
🤣🤣 🤣 valla ona da dediğin gibi aşık aşık baksam kalpten gider herhalde
E aşıksın zaten bak 🤣🤣 bu arada sende bakarken kalpten gidiceksn biliyorm sadece o degil 🤣
Kendi odasına 😄
Ciddi misin bende aşık mı olmuş diyorsun yani nerden çıkartın onu 😄😄
Ya aşıksın işte utanma hemen 🤣🤣 bak cildn beyaz degldir inş çünku utanirsan bayya kızarırsin 🤣🤣
Bak şimdi sen aşıksın o aşık ama ikinizde adim atmiyosunuz 😂
Sen onla bakisirken hafifden gulsende olur o sevinir yani
Valla cildim ben beyaz ve utandigim zaman Kıpkırmızı oluyorum. Tamam dur bunu yapacam gülecem bakınca 😄😄
Evet evet gül ama abartmadan 🤣
Ve bak yazdgm seylerden utanma felan olmasn domates gibi gezme orada 🤣🤣🤣
Şeyde guzel olur erkek acisindan simdi siz bakisirken 1 2 dk icinde sen kipkirmizi olcan paodkwsowek
Allah belanı vermesin. 🤣🤣🤣 Yok yaa o kadar da değil domates gibide olmam normal kızarırim herhalde
Nasıl onun açısından güzel olur
Yanakların al al olcak ahspepwdlwjw
Ya kızların utanmasi erkegi etkiler ama abartmadan utanicak saf ayagina yatmicak tabiki
🤣🤣🤣🤣
Gülme gercekler bunlar 🤣🤣🤣
Bu sefer ben geldim karşısın da ki odaya 🤣🤣
Kaç oda var orada oyle ya psopwikejew
Nasıl saf ayağı anlamamizlıktan gelmekten mi bahsediyorsun
Yaa resmi kurum dedim yaa birimler var ayrı ayrı odalar yani aralarında da cam var
Bak şimdi ee nasil ornek verim sen daha önce bi yemegi yaptn ama bilmiyorumki demek gibi daha acik soylemiym artk anla 😂😂 senin dedgn gibi birazda
Ben okul felan sandm ya
Neyse arada cam olmasi iyi hep degilde süz onu arada boyle oda anlasn yani baktigni 😂
Yaa yok ne okulu kendisi öğretmen zaten görevlendirme olarak burada kurumda resmi bir kurum yani özel değil kurumun adını veremem maalesef dediğim gibi işte birimler var yani odalar öyle herkes odasında kendi işini yapıyor. Bazen birimler arası iş alışverişlerimiz oluyor o kadar
Ya tamam ben orayla ilgilenmiyorum ben sizle ilgileniyorum boş ver onlari 😂
🤣🤣tamam geldim kendi odama şimdi de.
Tamam simdi onun odasına git diyomuşum 😂😂
🤣🤣 manyak valla gidip orada tanıdığım biri var gidip onlarla sohbet etmek geldi ama kendimi ağırdan almak istediğim için gitmekten vazgeçtim
Git sohbet et bisey olmaz hatta sohbet ederken konuya dahil edeblrsen onuda et😂 sen biliyomusun şunu felan diyerek
Yok yaa o kadar da değil
Ya ne o kadarda degil birebir onla konus demiyorumki 😂 sen adim atmazsan o adim atmazsa nolucakki yani
Gidip adamla ne sohbet edecem ki konu mu var 😄
İlgi alanlarinizi sen biliyosun ben degil 😂
Yaa bak beni fişekleme giderim hee 😄😄
Ya git zaten bisey olmaz yemezler seni 😂😂 en fazla utanirsin yani
Hatta belki araniz boyle boyle sekillenmeye başlar
Yaa gidemiyorum utanıyorum gel sen götür çok kolaysa. Olay Hint dizisine döndü uzun uzun bakışmalar uzaktan uzağa felan 🤣🤣🤣
Sürükleye sürükleye götürürdüm bu arada 🤣🤣
Normalden daha çok bakıştınız dimi bugün
Zaten artık çok geç normalde o saat 4 çıkıyor. Evi merkezde olduğu için
Ya instadan takipp atsanaaa
🤣🤣🤣 yok valla her zaman ki gibi ama bu sefer o bakınca bende baktım direk diğer zamanlarda kafamı eğip geçiyordum bilmiyorum yaa böyle nasıl bir yerlere gelecez bilmiyorum böyle pasif pasif😄
Ya o adamıda anlayamadım keşke oda bi soru yazsada sana dogru yürütsem onu 🤣
🤣🤣valla bende anlamadım hani sen dedin yaa aşık diye işte o yüzden emin misin dedim sana çünkü ben aşık olduğunu düşünmüyorum en fazla hoşlanıyordur. 🤣🤣🤣 Keşke ama nerde zannetmiyorum böyle bir sitenin olduğunu bilip yazacağını böyle bir şey olsaydı olay tamam di sen aramızı yapardın 🤣🤣
Sende belli etmemeye çalışıyosn ama bayya aşıksın hee başta böyle degildin için yandı baksana 🤣🤣🤣🤣
Bence aşık yani bakıyosa sürekli sapık olmicakya 🤣
Ama işte ya reddedilme korkusu ya da özguvensizlik anlayamadm orayi
Bu arada nikah sahidi yapmazsaniz kavga çıkarırım 🤣🤣
Valla öyle halka bille pek belli etmiyorum hele ki başta o baktıkça ben kaçıyordum 🤣🤣 Yok yaa sapik değil de dediğin gibi reddedilme yaa utangaç vs olabilir. Anlayamadım ben de bakalım nasıl olursa yaparız ayıp ediyorsun 🤣🤣
Tabi tanımadığın birisi olunca direkt döktün içini 😂 olsun buda iyi en azından azda olsa destek veriyorum 😂 keşke şu an bi mesaj gelse instadan... kisisi takip etmek istiyor diye ya
Valla tanımadığım birisin yani bir birbirimizi tanımıyoruz evet ama Allah razı olsun. Keşke dua et o zaman 😄😄
Evlenirseniz nikah sahidi olcam tanırsin ozaman bu cocukmuydu tavsiye veren diye 😂🤣
Bak uzun sure takip atmazsa sen at ya bak cidden bisey kaybetmezsn 😂
😄😄hadi hayırlısı bakalım en son çare öyle yapacam
Yap yani yoksa ben delircem burada
Yaa varya ben bu adamı anlamadım bir tane bayan hoca geldi kuruma güzeldi de benim gibi baktım ona baktı normal bir şekilde ama heyy Allah'ım
Birileri kıskanmışş sanki ahahah
Yoo kıskanmadım sadece yani hoşuma gitmedi ne diye bakıyorsun önüne bak önüne. He tabi böyle bir şey var ben çok kıskanç biriyim evet
Ya bunu soylememi istemiyosun ama kıskanmışsın bisey olmaz 😂🤣 zaten seni seviyosa adim atar yakinlarda ya
Valla bilmiyorum artık eğer ki o kadar bana bakıp etti utandı felan ve benim de ona bakmamı dygu beslememi sağladı eğer ki aşk değilse yani adım atmasa sapık damgasını vuracak. Her önüne gelen güzel kızlara bakıyor diye
Sinir oldum yaa canım ne diye kıza bakıyorsun ki önüne gelen her güzel kıza bakacak mısın böyle yaa sabır
Canım yerine canım olacak tı pardon klavye hattasi oldu
Ayy deli oldum canım olacak tı canım yerine off
Yaa bu niye sal.. canım diye değiştiriyor yasak mı acaba burada
Kusura bakma uygulamayla ilgili bir sıkıntı yaşadım bir tane kelime yazdım uygulama onu canıma çevirdi o yüzden üst üste yazdım
S. l. k yazarsan cevirir canıma evet 🤣🤣
Off sinir oldum yaa sence ne niyetle kıza bakmıştır
Bana kızıcaksın simdi ama erkeklerin geneli boyle yani kız guzelse fizigide iyyde bakar ama oyle sevgililik felan dusunmezler hemen kaptırma kendini 😂😂
Hmm öyle mi diyorsun işte erkek milleti değil misiniz hepiniz. O zaman ne niyetle bakıyorsunuz madem sevgili değilde bak ben öyle laylum ilişki isteyen biri değilim hani biri olsun ciddi olsun niyeti sonuna kadar devam edelim kafasındayımm
Evet güzel di kız fiziği de güzeldi ama Allah yukarda benim kadar güzel değildi bunu kıskançlıktan demiyorum ama öyle
Ya bi niyetle bakmıyoz boş ver onu paoepweokw guzelse bakmıştr diyelm iste ama hemen bisey dusunmez bi bakmayla yani ilişkiniz baslayinca bakmaz zaten gozu senden baskasini gormez 🙈
Zaten beyaz ten herzqman daha iydir en azından bana gore oyle 😂😂 sen cok dusunme o bakma olayini
Umarım dediğin gibi olur. Napalim yaa hesabını sana veriyim ordan ona mı yazsan sen 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 sesli güldüm ya prowlodow
Manyak yaa 🤣🤣 valla bilmiyorum artık benim gibi biri ona bakarsa öpüp alnına koysun bence.
🤣🤣🤣 jijji
Ciddiyim hesabını sana söylesem ona yazsan felan olmaz mı tabi ne diyecek ki şimdi adama sende
Ya tamam en guzel sensin 🤣🤣🤣🤣
Yaa 🤣🤣ben onu idea etmiyorum sende
Ne yazcam ben ona bizim bi kız var seni seviyo evleninmi diym psodlssodk
Hahhaaahhaaa🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yaa yok şaka yapıyorum boş ver o peşimden koşsun o zaten ilk adımı bana atıp hep bana bakıyordu şimdi de o adımi atsın atmadıysada kendisi kaybeder
Bak ben yeteri kadar çabaladım buraya bille yazdım ama kendimce yani o görmedi 🤣🤣 yaa artık napiyim elimden bir şey gelmiyor sen söyle hıı
Bu kızlar hep aynı hepiniz ilk adımı bekliyosnz 🤣🤣🤣 bazılarımız utanır atamaz adım felan ya
Enişteyi savunmaya gectm bak psoelarooss
🤣🤣bakma yaa enişte fırlama dır diyorlar çünkü geçen gün konu açıldı işte diğer iş arkadaşıma dedim efendi felan baktım dedi bakma öyle olduğuna tam fırlama dedi 😄😄ee napalim biz sonuçta kadınız yani taş yerinde ağırdır. Kolay elde edilen her şey değersizleşir. Ama zor olan şey ise daha değerleşir.
Yaşın küçük yaş aldıkça biraz daha herşeyin farkında varıyorsun ve de yaşadıkça insanoğlu tecrübeleşiyor.
Ya yaşımdan vuruldum 🤣🤣 ama haklsn heralde yaş olgunlaştırır ama fırlama diye kotu dusunme belki sana baglanir ve hayati boyu sürer
Vatana millete hayırlı olsun ve sonun da isteği attım insatg dan 😄😄🤣
Varya sonuç güzel olmasın seni boğarim 😄🤣🤣
Ciddimsn helall 🤣😂😂elin kolun dert görmesin
Valla attım offf valla ilk kez birine bu şekilde gidip istek atıyorumm off ne olacak sence sonuç
Gülme yaa ölecem şurda yaa kabul etmese yaa öyle bir şey yoksa 🤦
Bende bilmiyorum 🤣 ama tepkisini felan merak ediyorum yani 😂
O degilde birazdan yorum buga felan girer daha yazamayz 😐 144 olmus yani
🤦🤦🤦aaa nasıl bilmiyorsun ben nerden biliyim ne tepki vereceğini Allah'tan yarın işe gitmiyorum ohh bee 🤣🤣
İzinliyim yarın
Bugaa ne oluyor neyse o zaman sen bana Instagram hesabını ver ben sana başka bir hesabından istek atıyım tabi sende istersen
Takip atsana buga girerse yazarm dmden
Burdan dimi attım
Tamam buga girerse yazarmda konuya dönelm cidden bilmiyom Şu an tepkisini wpdoapdoos
🤣🤣🤣bende yaa öldüm şurda kabul etcek mi hadi etti diyelim ne tepki verecek o kadar merak ediyorum ki
Ya bak ederse bisey dusunmesse arkadas gibi devam edersin bi sorun olmaz kabul etmessede normal davran herkes birbirini takip ediyo nasil olsa ama taş degilse anlar yani 😂
Hani daha kabul etmedi ben sabırsız biriyim yaa 10 dakika daha beklicem sonra geri çekecem
Ya hemen kabul etmesini bekleme zaten 😂😂 gorur dusunur kabul eder yani
Sakın geride cekme daha kotu olur yani ustten mesaj gelir... kisisi sizi takip etmek istiyo diye sonra bakar istegini geri cektigni dusunur yapma onu yani 😂
Haklısın aynen öyle dimi ama taş değilse kafası anlar
Sen zaten sey gibi bisey bekleme gorucek hemen kabul edicek konuscaz vs gibi
Gorur kabul eder felan yazarsa yazar yani yazmassa bakarz artk napcagmiza hee bisey hissetmiyo felan dersin mesela normal arkadas gibi hicbisey yazmazsn kalır oyle rezil etme kendini istegi geri cekmeyle fwlan 😂
🤭😂😂 Allah aşkına geri çekersem rezil mi olurum 😂😂yaa ben sana burdan normal mesaj atamıyorum xper ne 3 olması gerekiyormuş benim napcaz
Ya yorum buga girerse ben atcam sen dusunme onu 🤣
Sen yapacaklarıni dusun kabul ederse napcam vs 🤣
Tamam hiçbir şey yapmicam ne yapıyım 😂😂 yarın merkeze gidecem onun da memelketi deprem bölgesindeydi ailesini merkesde ev tutup oraya getirmiş kabul ederse konum paylaşacam hikayeden 😂😂🤣 öyle yapmayı düşünüyorum bakalım artık sence napiyim
Belli etmiyon ama var sendede biseyler hee 🤣🤣
Hikaye at instaya konum paylas cevap verir bi ihtimal ama kesin degil yani 🤣
🤣🤣🤣 nasıl bir şey yaa artık napiyim ben sen söyle bak istekte attım öfff kabul etmedi daha şimdiden pişman oldum atmakla 🤦
Aynen bakalım artık ne olacak artık bu adımı ben atım büyük konuşmiyim ama ölsede artık bu saatten sonra ben atmam diğer adımları bitti artık onda 😄😄
Sen nerelerdesin ermiş