Kıyafetime olsun koyduğum fotolara olsun karışıyor. Çalışmama bile izin vermiyor.
Ama seviyorum onu nasıl olacak böyle kimse köle değil ki...
Kıyafetime olsun koyduğum fotolara olsun karışıyor. Çalışmama bile izin vermiyor.
Ama seviyorum onu nasıl olacak böyle kimse köle değil ki...
Nasıl olacak böyle diye bir soru yok. Çünkü böyle olmaz. Kısıtlamak, sevgiye girmiyor. İnsan sevdiği kadının mutsuz olmasını ister mi?
Muhtemelen güzelliğine vurularak, sana koştuğu yolda ona uymayan özelliklerini göremedi ya da görmezden geldi. Seni elde edince dilediği gibi bir insana dönüştürebileceğini düşündü.
Kıskançlık dozunda güzeldir. Kıskançlığı abartan, dediğim dedik dik kafalı insanlardan sevgi bekleme, emir bekle.
Böyle birine hala sevgilim demen çok yanlış bu kadar sığ görüşlü millattan kalmış adamı hala yanında tutman hata, sen suçlumusın gardiyan mı o yazık etme duruşun olsun tabiki de çalış giyin çık kimki o sana bunu der
Kendine saygın olsun izin verme direk mesafeni koy
Şartlarını kabul etmezse ayrıl. Sonuçta kimse seve seve çalışmıyor. Senin çalışman kendi açından iyi. 2 gün sonra kötü olursunuz, haklı olsanda güçlü olmadığın için kendini savunamazsın. Onun başına bir şey gelir ortada kalırsın millete muhtaç olursun vs. Sürekli çalışmayacak olsan bile kendini çağ şartlarına uygun tutarsan hem kendine güvenin olur hem de kendi güvencen kendin olursun.
Annemle babam da bahsettiğin gibiydi. Babam çok baskıcıydı. Annem boşanmak istedi ve mahkemeye gitti. Babam bir süre sonra çok pişman oldu ve ufaktan değişmeye başladı. Yaş 50 yi grçince bu değişimler sınırlı ve yavaş olur. Ancak öyle biriyle ömür geçmez haberin olsun. Dünyada 3.5 milyar erkek var. Kimse vazgeçilmez değildir.
Cevap
8Cevap
Sadece sevmekle o gemi yürümüyor. Sana tavsiyem; huzurlu olamadığın bir ilişkide sadece seviyorum diyerek kalmaya devam etme! Çünkü zamanla duyduğun o sevgi yaşadığın huzursuzluk yüzünden yerini nefrete bırakacak. Bir ilişkide devamlı hesap veriyorsanız, kendinizi devamlı açıklama ve savunma gereği duyuyorsanız, kısaca bir ilişki sizi yoruyorsa o ilişki doğru bir ilişki değildir. İlişki dediğin sadece huzur, mutluluk verir. Kendini onunla tam hissettirir, doğru ilişki budur
Benim kızım olsaydın önce sen benden sağlam bir sopa yerdin, sonra kızıma hükmetmeye çalışan sevgilin olacak o elemanı iyice bir döverim, değil karşına çıkmak, semtinden bile geçemezdi.
Kimse kızımı kendisine değil köle yapmak buna teşebbüs dâhi edemez. O kişiyi de ona bu eğitimi veren ailesini de yakarım.
Sevmek bazı şeyleri kurtarmıyor sevgilin seni sevebilir ama senin hayatına tümüyle müdahale edemez. Ayrıl tek yol bu.
o zaman kendine köle muamelesi yaptırma? ayrılmak gibi bi seçeneğin varken
İstediğin kdr sev mk böyle birisine katlanılmaz ayrıl
gerekirse ayrılmalısın yani şimdiden seni mutsuz ediyorsa evlendiğinde ohooo
Ya başlarım böyle sevginize o zaman süs çok sevdiğin sevgilin ne diyorsa yap babanızın annenizin yapmadığı şeyleri ne hakla yapabiliyor yazik size
Bence saygı yoksa sevgi işe yaramaz, eğer öyleyse kurtul ondan
Hayır gelmez bacım o erkekten güven yok kıskançlığı aşk zannetmeyin
Uykusunda boğardım valla yerinde olsamm
Nefes allll s*ktir et Nefes alll s*iktir et
Seni sen oldugun için istemeli
Ya onu bu haliyle kabullenirsin ya da ayrılırsın
Ayrıl.
Yol yakınken sıyrıl
Paranı versin calisma
Ayrıl ya köle misin sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?