konusuyoruz. ciddiymus. evlilik icin benle konusuyomus 2 ay oldu.2 kez benle goruntulu konusmak istedi. evde acamsm ailemle yasiyorum dedimm. musait oldugum vakitleri sordu soyledim. tamam ariycam dedi. ikisindede aramadi.1. de toplantisi cikmis.2. sinde de arabayla kaza yapmis. artik hic dile de getirmiyor goruntulu konusmayi. ne oluyor anlamadim. yorum yaparmisiniz samimice?
Güncellemeler
+1 yıl
yorum yaparmisiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onun amacı evlilik değil ümitlenme boşuna gadası
amaci ne?
Vakit geçirmek
Senin müsait olduğun anlarda o müsait olmuyordur muhtemelen sen ailenin yanında değilken o da işte oluyordur
hayir iki defa da anlastik. ariycakti beklefim. hatta gidip kulaklik aldim😄 sanki bilerek yapiyor. o zaman ne diye hala benimle konusuyor
Sen ara onu ya da şöyle bir durum var seninle gece görüntülü konuşmak istiyorsa sadece derdi seni giyinik görmek değildir giyinik görecegi veya kendinin rahat olamayacağı anlar dikkatini çekmiyorsundur
gecen gun evdeyim dedim. evde kimse var mi goruntulu ariyim dedi. var dedim tamam dedi. sanki evle ilgili bi derdi var. evde goruntulu aramak istiyo gibi
var deyince tamam dedi vazgecti aramaktan
E tamam işte adam sexting istiyor gayet basit
ama daha onceki sevgilimin evlilik detip farkli amacla yaklastigini ve bitirdigimi soyledim. adamada bi ton laf etti. benim nasil bir karakterde oldugjmu bildugi halde neden boyle bisey istiyor benden?
Ya canım kardeşim güzel insan ne olursa olsun niyetimiz evlenmek de olsa niyetimiz takılmak da olsa biz sevişmek istiyoruz bu kadar basit neyi anlatamıyorum
istedigi bende yok. benim nasil bi insan olfugumu bilfigi halde devam ettirmedi kotu. cunku benden buyuk bir darbe yiyecek haberi yok
Yani ikiniz arasında olan bir şey birbirinize uymuyorsanız ayrılın o rahat rahat cinselliğini yaşayıp sonra evlenecek birini bulsun sen de evlendikten sonrası için bi süpriz yumurta bul
surpriz yumurta ne?
Bak belliki hiç bir tecrüben yok bu konuyla alakalı bunu kötü bieşey olduğu için söylemedim yanlış anlama ama insanlar dışardan göründükleri gibi değiller cinsellikte hiç tahmin etmediğin insanların akıl sır ermeyecek cinsellik hayalleri var ve bu konuda hiç tanımadığın bir adamla evlenmek evlendikten sonra sana süpriz olacak bir yatak hayatına sebep olur he benim istediğim olur ancak diyorsan bu seferde adam için kötü bir durum olacak çünkü o hayalindeki hayatı bulamamış olacak yani demem o ki ben seninle sevgilinle herşeyi yaşa demiyorum ama en azından ufak sextinglerle onu ve arzularını tanıman senin için daha garantici bir yol olur muthiş bir açiklama yaptım bunu tez olarak yayınlamaları lazım diye düşünüyorum
kimse evlenmeden cinsellik yadasifigi biriyle evkenmez. simdi sen burada bu gorusu savunarak insanlari yokdan cikarip kendi menfaatjne kiz dusurmeye calisiyosun. herkesi aptal yeribe koyup aşagilamadan oncd kendi aptalkalliğina acizligine bak. namus denen kavrami karinda ariycaksin. ama tencere kapak. seni dd senin gibiler bulur. o zaman sizlayip ağlama
Birşeye sızlayıp agladığım yok insanlar cinsellik yaşadığı insanlarla evleniyorlar yaşamadıklarıylada evleniyorlar dikkat edersen ben senin fikirlerini yargılamadım olabilecek olanlardan bahsettim benim gibi bir insanın beni bulmasını ben sorun etmiyorum kendimden raziyım allaha şükür sen kendinden ne kadar razısın onu düşın ben en azından gizli görüşten yazmıyorum birşeyleri kendimden ve fikirlerimden senin utandığın gibi utanmıyorum 😊
cunku ar damarin catlamis😃
Tamam güzel insan
2 ay da ciddi ilişki? Evlilik? Vah vah vah😂 bence sen bu insana inanma 😊
cevremde 3 ayda evlenen insanlar var gayet mutlular. yani sende kendi dusunceni fazla abartma
😂 😂 tamam sen haklısın hadi.
Aramak isteyen insan bi şekilde arıyor merak etme hiç bişey bahane değil
Ailenle yaşadığın için bir ilişki daha başlamadan bitmiş
ailesiyle yaşamakla ilgisi yok. o zaman ailediyle yasayanlar nasil sevgili olup evleniyor? turkiyedecok az kisi var ailesiyle yasamatan onlarda evlenilecek insanlar degil. ben evlenecegim kisinin ailesiyle olan iliskilerini dikkate aliyorum. ailesonden kopuk olan kiz ve erjekler zi. bidi serseridur
Geneli görücü ya da evlenmek için evlenenler
gorucu usulumde daha namuslular insanlar
En büyük namussuzluk görücüdür. Tanımadığı insanla seksi legalleştirmek için evlenmek namus yoksunluğudur, midesizliktir
valla erkekler artik gunumuzde ka. şar. namuslari yok. bide namustan bahsetmesinler. en buyuk namussuzluk namusa ve namudlu olmsya dil uzatanlarindir
Evet. Tanımadığı insanla hayvan gibi seks yapan, sırf imza var diye namuslu olduğunu zanneden sığırlar ölmeli
sen öl bence. tanidiginiza cok sahip cikiyorsunuz da. samimiyetsiz insan
yapar yapar karisidir artik. seni ilgilendirmez. sende anca hayal edersin. eline bisey gecmez
Bana biraz baska birini bulmus gibi geldi
diyor ki senden baska kimseyle konusmuyorum
ama surekli de cevrimici
Gercekten konusuyo bak kimsenin gunahini almak istemem ama bazi seyler ortada zaten birden seni gormek istememeye baslamis ve sürekli cevrim iciyse de zaten baska bir seye gerek yok
boş ver seni isteyecek kac tane erkek vardir guvenilmez bir insana bagli kalma
Istemiyor demek
o zaman hala ne diye benimle konusuyor
Vakit geciriyor
2000 tane kiz ekli instagraminda neden onlarla vakit gecirmiyor da benle geciriyor?
2000 tane kizdan konuşan bir sen varsın çünküsü
😃😆😅
ben hic takilmak icin kimseyle konusmadim bu yaşkma kadar. hep cidfiyet evlilik istedim. guzeljmde param da var. muhafazakar biriyim. sence bu adama nasil davranmaliyim? yerjnde olsan nasil davranirdin?
Ustune düşme arararsa sorarsa cevap ver istersen ya da ciddi ciddi konus ben böyle düşünüyorum de sen ne düşünüyorsun diye sor ondan sonra cevabına göre bir karar al bence
ararsa sorarsa soğuk mu davraniyim? aradiginda demekki figer kizlardan darbe almistir. bende benimle konusmayip soguk atan darbe yiyip donup dolasip bana gelmus birine darbe vurmak isterim
Valla ne yaşadığını bilemem ama bence sende aynısını yap onun gibi davran
yaptim😃 Şu an baska biriyle konusuyorum ona baglanmamak icin. gerekirse boyle kisilere baglanmamak icin her onume gelenle konusacagim
Biraz bu yaptığın sacma değil mi?
sacma değil. ben baglanarak cok darbe yedim zamaninda. annem vefat ederrken terkedilmistimbunun acisini bana kotu gozle bskan herkesten cikaricam. evlenmek istemiyosa bende istemiyorumdur. kazdigi kuyuya dussun
Senin kararin tabi ama herseye evlilik olarak bakma tanımaya çalış insa larj
kac yil daha taniycam.35 yasindayim. cocuk ne zaman olucam. insanlarin hepsi ayni
Seni hepsi üzdüler be