Güncellemeler
10 ay
Cinselikle ilgili birsey demiyor bugün tüm gün mesajlaştık hep buluşma derdinde ben hazır hissetmiyorum buluşmaya kendimi şimdi ise bu saate aslında gel desen şimdi hemen gelirim diyor
Rahatsız olmaya başladım ama genelde cinslk ilgili birsey demiyor ama sürekli buluşmak istediğini söylüyor hele geceleri varsan hemen gelirim diyor bu saate bana ben rahatsız oluyorum böyle şeylerden sizce bunun amacı ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sapıktır evet
Büyük ihtimalle amacı ciddi ilişki değil, fiziksel yakınlık. Özellikle gece ısrarı bu niyeti belli ediyor. Rahatsız oluyorsan mesafeni koyman en doğrusu.
Cinselikle ilgili birsey demiyor bugün tüm gün mesajlaştık hep buluşma derdinde ben hazır hissetmiyorum buluşmaya kendimi şimdi ise bu saate aslında gel desen şimdi hemen gelirim diyor
İşi vardır sabah belki
Bas engeli geç
Konuşuyoruz bir iki haftadır belki ama neden böyle yapıyor sürekli ısrar ediyor ben istemiyorum daha hazır değilim zaten panik atağım var şimdi ise aslında şimdi çağrısan hemen gelirim diyor 2 dakika göresim var seni diyor bu saatlerde beni korkutuyor
Normal değil arkadaşım bu ısrar etmesi zaten hiç değil
Daha önce ben onu tanımıyordum o beni araştırmış sormuş ve akrabasından bana gece yarısı çiçek gönderti bana sormadan bundanda rahatsız olmuştum korkmuştum sonra özür diledi konuşmaya mesajlaşmaya başladık yine buluşmak için ısrar ediyor korkuyorum artık
amacı çok belli ciddi niyeti yok bence boş ver
Sapik evet
Engelle
Sence sen erkek olduğun için soruyorum amaçı başka mı
Bunu anlamadın mı hala
Engelle işte