Aşk için ne kadar ileriye gidebilirsin?
Onun için canını verebilirmisin peki.. Ama ya cinayet cinayet işleyebilirmisin?

Aşk için ne kadar ileriye gidebilirsin?
Onun için canını verebilirmisin peki.. Ama ya cinayet cinayet işleyebilirmisin?

Hayır değildir. Her şeyin bir edebi vardır aşkın da.
Ayrıca bence aşk, ulaşılamazken daha güzeldir. Ulaşmaya çalışmak, kavuşamamak, hayalini kurmak... Tüm bu çabalar bence onu "biricik" yapıyor. Kavuşursan azalır sanki.
Burdan bir soru çıkar bence😂
Aşk için her şey yapılır ama gerçekten aşktan söz ediyorsak. mesela bir kişi seviyorsa ve seviliyorsa eşi ya da sevgilisi için her şeyi yapmalıdır bende gerekirse canımı bile verirdim. ama eğer karşılıklı aşk yoksa platonik aşk varsa o zaman uğraşmadım tabi ki de kendime saygım olduğu için. ama gerçekten seviyorsam da eşim için ölürdüm ya da eşimin mutluluğu için her şeyi yapardım ya da kavuşmak için her şeyi yapardım. bazıları aşk için kötülük bile yapıyor ama ben bunu yanlış buluyorum yani her şey yapılır ama başkasına zarar vermek sırf kendi mutluluğunuz için doğru değildir bence.
bu yüzden de her şey mübah değildir benim için
yapılmayacak şeylerde vardır olmalıdır.
Ne diyor şarkı: "Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk..."
Öldürmem ama aşkım için ölürüm evet. Öldürebilirler de yaniii çok da gerekli bir cana sahip değilim. 😅
Yaaa... 🥺💗
Aşk için her şey mübah. Yapılır, yakılır, ezilir, geçilir. Ama buna değecek bir Aşk olmalı.
O zaman teşekkürler ☺️🌸
Cevap
12Cevap
Hayır kimse için canımı vermem gadası. Can vatan için aile için verilir.
Aşkım için her şey mübah değil ne canımı nede cinayet işlemem. ben daha da ötesini yaptımm ama anlayana değdi. mi meçhul 🤷
Yapmam. Aşkı bu zamana kadar tatmadım. Tatsam da zaten zaman kısıtlı hem öleceğiz de bu dünyadan sadece geçiyoruz. Vereceğim hesaplar beni korkutuyor. Bir de aşk ile uğraşamam
Doğru da söyle baba kim saf seviyor artık
Yavrum sen hariç 😃😂
Bide ben
Aşk için kendi sınırlarımı ciddi sayılacak derecede aşabileceğime, hele hele suç işleyebileceğime hiç inanmıyorum😂
Ay ben asla böyle hareketler yapamam gülme krizine girerim😂 diziyi izlerken bu kısımda bu şarkı çalmayınca çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım 😂
Ahdjd çok fenaydı o kan sahnesi de. Diziyi bitirmediğim aklıma geldi gidip izliyim bari 😂
Teşekkür ederim 😘
Günah kız dur hele birini kesme sakıın! Aşk için iki adım öteye gidemem, üşenirim ben
Manyak mıyım? O kadar mı insanlığımı kaybettim? Ruh sağlığı yerinde olmayan insan davranışı
Onlar kim?
Hepsi manyak, arkadaşlığını bitir
Akıl hastanesinin numarasını vereyim istersen?
Arkadaşların tedavilik durumda, durumun aciliyetine binaen vereyim istersen?
Tepki biraz abartılı olmamış mı? Normal değil durum ona istinaden söylüyorum
Lütfen cinayet planlarını bize de anlat? Merak ettik
Okadarina gerek yok aşk hissi farklı bir his insanın farklı bir duygunun yapısı ne yaparsan yap asķ ile yap derler 😉
Ya son dediğin saçma ama aşk için onun için herşeyi yaparım
Aşık oldun mu
Ya bu nasıl cevap ya olmuşsundur ya da olmamissindir
Sonra noldu
Kalmasın ya merak ettim şimdi isterseniz özelden yazın
Ne değişik bir iletişim şekliniz var
Neyse fenomen hanım size iyi görüşler
😅 bu neydi anlamadım şimdi
Tamam sen benim gizli yazmamı istemiyorsun anladık da senin demen tuhaf oldu sanki hep gizli yazıyorum gibi 😅
Gizemli olmayı seviyorum dur belki de bu arada niyetlisiniz sanırım
Allah kabul etsin 🙏 az kaldı biraz daha sabredin fenomen hanımefendi 😅
Bu ne demek
Olsun desen daha iyi olurmuş da sanırım konuşmam sizi rahatsız etti
Güzel güzel sohbet ediyorduk en azından benim açımdan öyleydi ama tabi herkes aynı dusunmeyebiliyor haklısın
Eğer kuran okudugunuzda benim için dua ederseniz sevinirim
Allah razı olsun iyi birisin
İnşallah afiyet olsun
Rica ederim fenomen hanımefendi
Soğuk mesafeli ve tutarsız
Bana karşı tutumun
Aşk için her şey mübah diyemem ama günah diyerek kendimi ondan mahrum bırakamam..
Saplantılı değilim ama sevdiğim kişilere zarar verene zarar verebilirim cinayet olmasa da
Aşka inanmıyorum benden geçti artık. gençlere tavsiyem aşk için çokta şeyapmayın yani
Günah olan bir şey ask olsada olmasa da günahtır. Mubahtir diyen ancak kendini kandırır.
Bu kadar abartmaya gerek yok
Aşk için her şey mübah değil
Hiçbir şey için her şey mübah değildir
Günah.
mübhtır kısa ve öz !!!
Hayır
Mübah Değildir
Yapılır be aşko mübahtır bence
Mübah
her şey mübah değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?