Güncellemeler
+1 yıl
Çelişkili ama bu durum.. annen karşı sen seviyon. Hm. Napcan güle güle mi deyicen ve dokunmak gerçekten af olmaz mı o günah.. ya evlenirseler... OZAMAN kalkar mı onlar?
Güncellemeler
+1 yıl
Ama sevdiğine zara vermek istemesin ki. Gene Allah'tan aşk kafam karıştı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu uzun uzun tartışmaya acık konu ama bildigim bir şey var sevdigim kadına dokunmak sarılmak öpmek isterim bu gunahsa kabul ederim
Neden gunah olsunki sevdiginle knk
Günah
Aşk günah değil ama... :( Sarilamazmısın
Ağlarsan? Ağaca mı sarılak? Anladım:(
Ben dinsizim. İnançlılara göre günah
Anlaaamadımmmm gitiiiii
Asik olmak gunah degil askda gunah degil sadece o askla ikiniz ne yapacaksin o günah mesela iste elesiyorsaniz sarilmak öpmek o günah
Asik olmak günah degil ama acı cekersin orası ayrı tabi
Hm bende napsam diyorum aşk günah değil. Zina günah ama mantıklı. Ama sevince bakmak yetmiyor ki :( 😂bunu hep sorcaktım meraklıyım
@esmerimbiciiim offf :( herkes elleşiyor. Offfff
Iste diyorsun ya bakmak yetmiyor diye… orada basliyor iste seytna aklını bulandiriyor elemek sevismek opmek bunlarin hepsi günah unutma uzak dur helalinle yaparsn insAllah
@esmerimbiciiim Aşık olmak
nasıl günah değil
kime göre günah değil
Bu dünya sınav değil mi
dünyevi şeyler
Baştan çıkarma odaklı değil mi
Aşk duyacaksan
seni yaratana duyacaksın
Acı çekecek kadar aşık olmak
dinin felsefesine göre günahtır
Kiyamet günü yakindur Allah daha iyi bilir o zinayı yapan Allahin karşısında ne diycekler
Herkes yapiyor diye sen yapmak zorunda değilsn, kimseden etkilenme kimseye imrenme bak degdim gibi sen temiz kalirsan Allahda sana öyle bi es nasip eder temiz bi es
@esmerimbiciiim Aynen kıyamet yakın
bak geliyo şu an
ahhahaah
@erkek hayir asik olmak günah degil tabikide Allahdan daha cok sevmemelisin haşa öyle olursa tabikide günah
@erkek dalga gecme ateist isen ateist gibi davran
@esmerimbiciiim :( beni seven ama hep sarılmak isityor bana hiç kimse daha önce dokunmadı izin vermedim.
@soran valla sen bilirsin zaten bu askla ne yaparsan o günah zaten.. gerisi sana kalmis ben sana sadece söylemek istedm
Ne annem nasılsın sorar.. ne başımı okşayan var ne ailece bir şey yapılıyor... :( Ağaç a saripmaktan ve yastık dan başka bir şey yapmadım.. yanlız başıma dağlarda ormanlarda yürüyorum keşke biri olsa gösterecek...
@esmerimbiciiim Bak allah şu an
temiz bir eş nasip ediyor
geliyor tut yakala
kardeşim çok komik oluyorsunuz ama böyle.
Kendini saklayan
görücü usulü evlenen
kişilere bakmıyorsun herhalde hiç
Kız kendini saklamış
paketi açtırmamış
kocası s1kmedık karı bırakmamış
evlendikten sonra da aldatmaya devam ediyor
tühhh bu da sınav di mi
şeytanın oyunu falan
hahahabana
@soran iste bunlar hep ailelerin yüzünde kiz cocuklarina sevgi göstertmedi icin sende o sevgiyi bi erkekde ariyorsun…
O kişi den daha önce vardı birileri ama onlar kötü insanlardı.. iç sesimi dinledim.. şu an hiç tık yok.
O yüzden napsam bilmiyorum... o tekiler gibi degil ama günaha girmek istemiyorum hele onun. :( Bilmiyorum nedesem...
@erkek ne diyorsun ben sana gorucu usuluden mi bahsettim kim diyor gorucu usulu evlen diye, tanisitip birisile evlenebilirsin
@erkek her erkek aldatmiyor maalesef her erkekde senin gibi degl maalesef iyileri de var kötüleride var
@soran günah yapmamak istiyorsan o oglandan uzak dur gercekler bunlar zor gelebilir ama yapabilirsin nefsine hakkim ol derim sana kalmis bir sey
Neyse gençler
1 troll
1 maymun ile fazlaca muhatap oldum
bildirimleri kapatıyorum siz yiyin birbirinizi
@erkek senin zihniyetin batsın
@erkek önce hangı dine inaniyordun?
@esmerimbiciiim iste bunlar hep ailelerin yüzünde kiz cocuklarina sevgi göstertmedi icin sende o sevgiyi bi erkekde ariyorsun.. olabilir.. annem baba oldu babam da... bilmiyorum? Fakat kimseye pas vermezdim. O beni dinlemesini biliyor du dediğim gibi ötekiler gibi değil di uzak durduklarimla. Bide çok yumuşak yeri var 😂 ... Yemek yapmayı biliyor ev topatlama, çocuk istiyor, çalışıyor 😂 tatlı annem izinverse evlencem😂🤣 ya şeytan i bırak bu zina yapmam onun için ödlekim Allah korusun. Fakat benle kimse ilgilenmiyor napayım...🙈
Ama inslalar eş OLARAK yaratılır miyor muydu.. hiç şimdiye kadar bukadar ilgili değil dim islama ve çocuk hiç sevmezdim
Değiştir di açık içten çünkü doğru yoldan gitmek istiyorum elbette.
@soran dedim gibi ayni seyi tekrar etmek istemiyorum seviyorsaniz birbirinizi evlenin ama dikkat et bazi erkekler sadece cinsleik olarak yaklasiyorlar seni kulaniyorlar hopp kapı dışı..
Maymum la troll mü haha bay
Uzak durmu? Nasıl kendi kendime mi konuşayım :(
@erkek ateist ya hava atiyor bi b0k olmus gibi sanki
Arkadaşım da yok... ailem uzakta.. annem baba işte... yok kimse. 😂
@soran yas kac senin
@esmerimbiciiim 18
Ama kimi, çoğu 16 sanıyor beni zayıfım 😂
@esmerimbiciiim?
@soran 18 gencsin daha hakkinizda hayirlisi olsun ne diyim sen dogrulari yanlislari biliyorsun yeterki nefsine uyma derim hakinda hayirlisi ❤️
@esmerimbiciiim Amin :) işler çok karışık... neyse
Olsun düzelir hersey gelip gecici
@esmerimbiciiim kimbilir dinimiz aynı değil. Ve erkek ve cenci. Ben beyaz kimlere sorun. Annem baştan dalga geçerdi sallamadım açıkça anlatım ama dinlemiyor ki beni hiç... dalga geçer hep ya da sinirlenince öldürürüm seni der ya da kardeşime.. bırakıp giderim sizi... sinirlendince kötü. Bilmiyorum zor kalbe iman veren Allah kimseyi zorlayamasın. Birekere içten iyi bir şey hissettim sanki ama zor :) imkansız değil fakat kaderi nasibi ben bilmiyorumum yıldızlara bakarak ne denebilirim ki mutluluk?
Lan sen avustralya'da yaşayan kız mısın
hahahahahajahaha
kız allah canını almasın
Avusturya. Ve hayır-_- bizi dinliyon yani. ve eee napim. Bavulumu toplayıp gideyimi
Allah korusun.
Hahahahahahaha
lan allah canını almasın hala mı aynı muhabbetler
Hahahahahahaha
@erkek bi git ya isine artistleniyo
Hahahha hala safsın
en son
allaha inanıyorum çünkü
beni çokça kurtardı
arabayla gidiyorduk şöyle oldu böyle oldu
allah kurtarmada kurtulamazdık falan diyordun
o kızsın di mi?
@soran sen yurt disindamisin?
Tam değil yazdıkların tuhaf gören yanlış anlicak.
Derdin ne?
@esmerimbiciiim boş ver. Sinirimi bzuyor dalga geçip eksik eksik analtip. Neyse. Benim iş zor bide kimseye güvenemiyorum 😂
Annemde zor😂
Hahahhahahaha
ulan anonimsin zaten
üstüne gizlisin
kim ne anlarsa anlasın
neyse gotun çok güzeldi tekrar atsana
@erkek git google o… yaz cikar ordan bakarsn
? ne atayım.. ne tekrar.. Çin'e çatık ya
Bu yanlız iftira. Kul hakkı olmuş oluyor demi. -_-
@esmerimbiciiim Yav sen karışma
2, 3,4 ay önce falan konuşuyorduk biz
beğenmedim sandı kızdı gitti
@esmerimbiciiim evet yurtdışındanım. Terbiyesiz çok bı saniye engelicem. Eksik eksik saygısız bir şey ya
@erkek @soran size iyi muhabetle ben kacar
Hadi ya naz yapma tekrar at
ben şimdi spor yapıyorum işim var
geldiğimde görmüş olayım bakkk
@sorzn bende yurt disindayim
@soran nerdesin avustrulyami?
Ne beğenmek mi?
@esmerimbiciiim neyse kapatim. 🙄 Nasıl insan bu ya.
Bunun popo biraz çirkindi
beğenmedim sandı kızdı gitti
Haha rüyanda beni bile görmesin sen
bahahahha
ee hak ettiniz..
engelledim şimdi onu
yazdıklarımı göremez
hahahah
uğraşın durun şimdi
Allah ıslah etsin
Hak ettiniz ama
Çöplüğe çevirmişsiniz burayı