Selamlar. Sence ne yapılırsa asrın hatası olur? Keyifli günler.. 🥂

''Sandığın değil, yandığınım..''
#smell

Selamlar. Sence ne yapılırsa asrın hatası olur? Keyifli günler.. 🥂

''Sandığın değil, yandığınım..''
#smell
İlişkide asla yapılmaması gereken şeyler şunlar olabilir:
1-) Yalan Söylemek: İlişkilerde yalan söylemek, güveni zedeleyebilir ve ilişkinin sağlıklı ilerlemesini engelleyebilir.
2-) Eleştirici ve Kötüleme Davranışları: Partnerinizi eleştirmek veya kötülemek, onların kendine güvenini sarsabilir ve ilişkiyi zedeleyebilir.
3-) Şiddet: Fiziksel veya duygusal şiddet içeren davranışlar, kabul edilemezdir ve ilişkiyi sonlandırmanız gerektiren ciddi bir sorundur.
4-) Sadakatsizlik: Sadakatsizlik, güveni ve saygıyı zedeleyebilir ve ilişkiyi sonlandırmanıza neden olabilir.
5-) İletişim Eksikliği: İletişimsizlik, partnerinizle doğru iletişim kuramama ve sorunları çözme konusunda zorluk yaşamanıza neden olabilir.
6-) Kontrol Edici Davranışlar: Partnerinizi kontrol etmeye veya manipüle etmeye çalışmak, sağlıklı bir ilişki için gerekli olan özgürlük ve güven hissini ortadan kaldırabilir.
7-) Saygısızlık: Partnerinize saygısızlık etmek, onların duygularını incitir ve ilişkiyi zarar verir.
Bu davranışlardan kaçınarak, ilişkinizi sağlıklı ve mutlu bir şekilde ilerletebilirsiniz. İlişkilerde açık ve dürüst iletişim kurmak, saygıyı korumak ve partnerinizle birlikte çalışarak sorunları çözmek önemlidir.
İlişkilerde asla yapılmaması gereken bazı şeyler şöyle sıralanabilir:
• Yanlış vaatler vermek. Gerçekleştirilemeyecek sözler vererek itham altında bırakmak. İhanet etmek.
• Yalan söylemek. Doğruyu söylememek, yalanlarla ilişkiyi yönetmek uzun vadede sorunlara yol açar.
• Güven duygusunu sarsmak. İhanet, yalan, dedikodu, gizlilik ihlali gibi davranışlar güveni kırar.
• Saygısızlık etmek. Küçük düşürücü ifadeler, hakaretler kabul edilemez.
• Manipülasyon. Duyguları, baskıyı kullanarak kendi lehine kullanmak doğru değil.
• İlgi ve sevginin koşulsuz olmaması. Şartlı sevgi, ilgi ilişkiyi zedeler.
• Sorumluluk almama. Problemleri birlikte çözmeli, birbirini suçlamadan. Sorumluluktan kaçmak yıkıcıdır.
• İletişimsizlik. Karşılıklı anlaşma, ifade özgürlüğü ilişki için hayati. Sessizlik, sorunları çözmez.
• Haksız eleştiri. Eleştiri yapılıyorsa, yapıcı ve olumlu olmalı. Haksız yere suçlama, aşağılama olamaz.
• Saygı ve bağlılığın eksikliği. Sevgi, saygı ve bağlılık ilişkinin temelidir. Bunlardan birinin olmaması ilişkiyi zedeler.
Bir ilişki de yapılmaması gereken en önemli şey bence büyük hataları affetmemektir. yani hata zaten büyükse o hata değil bilerek yapılmış bir kötülüktür durum da böyle olunca bence hiç bir insanın karşısında ki kişiyi affetmemeli ve 2. şans vermemesi gerekiyor diye düşünüyorum. bir de yalana olmamalı kişi alttan almamalı hakkın savunmalı veya sevgilisinin yanlışlarına da göz kapatmamalıdır.
tabi ki her ilişki de sorunlar olur ama sorunlar kadar o sorunları görmezden gelmek ertelemek iletişim kurmamak da yanlıştır
İlişkimde asla tahammül edemeyeceğim şey yalan. Hayatımda ki insana tek kelime yalan söylemem onun da bana ne olursa olsun asla ve asla yalan söylemesini istemem.
Cevap
57Cevap
İhanet dışında da hatalar vardır ama en ağırı bu gibi geliyor bana sonuçta birçok şeyi içeriyor. Yok sayılmak kaldırılmak sevilmemek saygısızlık hepsi var bunun içinde. İlişkide asla yapılmaması gereken en kapsamlı hata bu
Kimse kimse için kendinden ödün vermemeli..
Fazla değer vermemek gerekiyor
Selam gadası 🙃
Ailelere karşı saygısızlık yapılması ilişkinin bitmedi demektir.
Öncelikle soruyu beğendim belirteyim😌. Bence asla yapılmaması gereken şey yalandır. Yalan konusu kişiden kişiye göre değişir. Herkesin yalan söylediği konular veya detaylar farklıdır. Kimisi sessiz kalarak yalan söyler. Kimisi davranışlarıyla yalan söyler. Kimisinin hayatı yalandır. Benim yalandan kastım “bugün aklından neler geçti?” Veya “nasıl hissediyorsun?” Gibi sorulara verilen yanıtlarında yalan olmasıdır. Hislerini hayallerini yaşadıklarını yapmak istediklerini bana karşı saklıyor veya yalanla karışık ifade ediyorsa yakaladığım anda güvenim ağır bir darbe alır. Güvenimin Tekrar yeşermesi için bana neden doğal davranmadığını açıklaması ve bir daha yapmayacağını kanıtlaması gerekir. Tabi ikinci kez bana karşı %100 dürüst olmadığını görürsem veda bile etmeden ortadan tüyerim. Beni bir daha göremez
Bence bir ilişkide karşı tarafın istemediği, sevmediği şeyleri yapmamak gerekiyor. Karşı tarafın istemediği şeyleri ısrarla yaparsan veya ciddiye almazsan o ilişkin bitebiliyor
beni olduğum gibi değil de değiştirmeye çalışması bak bu çok sinirimi bozuyor
ben buyum lan buyum yani neden değiştirmeye gayret ediyon
Fiziksel özelliklerime yorum yapması
Kıyafetime, seçimlerime, düşüncelerime karışıp kendi gibi düşünmeye zorlaması
Sürekli nerdesin napıyosun deyip boğması
Çevrem ve görüştüğüm insanlar hakkında kırıcı yorum yapması.
Merhabalar. Bir ilişkide yapılmaması gereken birkaç şey söyleyeyim
1- Dışarı çıkmasına karışma
2- Kız arkadaşlarını veya erkek arkadaşlarını sil engelle gibi ergen ergen şeyler isteme
3- Fazla kıskanç olma
4- Kısıtlama, bırak ne istiyorsa yapsın
5- Sürekli seninle konuşsun diye zorlama kendi istiyorsa konuşur zaten
6- Partnerinle canım canım konuşup sıkma.
Güven duygusunu hissettirmek gerekir. Her iki tarafsız içinde Kafalarda güven sadakat samimiyet sevgi baglılık ile alakalı soru işaretleri varken iki tarafta yapamaz, duyulan güveni sarsacak en ufak bir yalan...
kafalarda soru işaretleri dolaşmasına sebep olacaktır yalansız olmalı ,
En büyük sorun ise ilk başlardaki jarsılıklı duyulan heycanın zamanla yok olması ilişkinin monoton bir hal alması karsılıklı iki tarafta kafayı kullanabilmeli... 🚬
Saygısızlık, kontrolsüzlük, hadsizlik, ilgisizlik (yeteri kadar),
Bir şey demişsin aralarından hadsizliği seçiyorum.. her konuda hadsizliğe gelemiyorum
Kıyaslama...
Kesinlikle en büyük hatalardan birisidir.
-Onun sevgilisi bunu almış
-Milletinkiler böyle yapıyor.
vb. benzetmeler her açıdan sıkıntı oluşturmaktadır.
Kendine saygını kaybetmemek.. çünkü kendine saygısızlık yaparsan karşındaki sana daha fazlasını yapmakta hâk görüyor..
Hatalarını aslağı yüzüne vurma
ya da sen eziksin sen pısırıksın sen cahilsin sen yapamazsıb vb vb asla kullanmayın söylemeyin
Kıskançlık saplantı haline gelmesin, dilin kemiği yoktur derler, diller törpülensin ve yalanlar söylenmesin. Bir dedin bir kaç oldu.
"Asla senden vazgeçmem" demem. Bu güveni ona vermem. Herkesten vazgeçilebilir. Kendine çekidüzen versin
Ben bana bilmişlik taslanmasını sevmiyorum. Fikrini söylemek vs ayrı bilgelik taslamak ayrı bir şey.
Herkes belki aldatmak filan der de 😂😂😂bence ilgisiz bırakırsa benim için asrinnhatasi olur bırakırım 😂
sen çok kısmetse olur izliyorsun belli ki :D
Küçük şeyleri büyütmek tehditkar karşılık vermek kadın erkek farketmiyor ikisi içinde geçerli bu durumlar
Tehtit olayan şeyi tehtit olarak algılamak alıngan olmak
Afedersin bugün bu konuda biraz hassasım... kusura bakma
Yalan söylemek
Duyguları hemen belli etmek
Hemen fiziksel temasa geçmek
Tartışma esnasında küfür, hakaret, geçmiş zamanda yapılan hatalar, siddet...
Geçmiş zamanda yapılan hataları tartışma esnasında yüze vurmak*
Başka kadınlarla kıyaslaması, inanılmaz saygısız bi davranış.
Birincisi yalan ikincisi her türlü şiddet..
Sevgi daima nezaket ve dürüstlük ister.
Bence karşınızdaki kişiyi tanımaya çalışmayın
Partner yok sayılmamalı, beraber hareket edilmesi gereken konularda muhakkak fikri alınmalı.
her şeyi ama her şeyi kaldırabilirim ama asla ihanete iltiması gösteremem
Sabır göstermemek fekdarlık yapmamak
Bir kadının yapmaması gereken en büyük şey erkeğin ilgisini çekmek için kıskandırmaya çalışmak başka erkekle benim için mesela ilişkinin bitme sebebi nedir.
Konu ne olursa olsun yalan söylenmemeli.
at gözlüğü takmış biriyle beraberseniz çok kafanızı takmayın zaten sizi anlamayacaktır.
kendini geliştirmiş kültürlü insanlar zaten konuşarak ortak bir yok bulurlar diye düşünüyorum.
Karşındakine sadece ve sadece hak ettiği değeri vereceksin
Sevgilime ne yaptıysam yaranamadım ve en nihayetinde ilişkiyi bitirdim. Artık umrumda bile değil canı cehenneme❗
Duygular bitmişse yapılan sürdürülmeye çalışılan her davranış hatadır. Gerisi için bi sınır koyamıcam.
Her seferinde Aileyi araya katmak ve sonrasında "onlar benim ailem" diye üste çıkmaya çalışmak. Yaşandı..
yalan soylemek. yalan soyleyenin hangi sozune bir daha inanalim. seviyorum dese yalan sevmiyorum dese yine yalan.
Sağlıksız bağlanma. Sanki o olmazsa kendini bir hiç gibi hissetmek... Kendi değerini onun üzerinden ölçmek.. büyük hata
Karşı tarafı anlayıp dinlemeden tartışmak, dha önceki konuları ısıtıp yüzüne vurmak
Güven sarsacak hareketlerde bulunmak hele ki karşındaki insanın hassas olduğu konular
Yalan söyleme sadık ol canını sıkan hiçbişeyi içşnde tutma o an konuşarak çöz koç gibi ilişkin olur
Seni bir anda hiç bir şey yaşanmamış gibi bırakıp başkasıyla evlenmesi
neden bunu yaptı
Keşke ama üzülmeyin asla. Umarım geriye kalan hayatınız daha iyi olur
Umarım her şey dilediğiniz ve istediğiniz gibi olur
İlişkinin kendisi zaten hiç yapılmaması gereken bişey. Seks yap , bırak ne uğraşıyorsun?
Karşındakinin eski hatalarıni yüzüne soÿlemek yapılmaz
Aldigin ilgiden daha çok ilgi verilmemesi gerek ve aldatan insana ikinci şans vermemek gerek
Yalan ve ihanet
Biz den çıkıp Sen Ben olmak
Sevgi ve saygıyı sınamak.
Menfaat bu olmamalı samimi gelmiyor
Kuşkulara düşürmek bence 😄
Partnerin istemediği şeyi yapmak
Kavga olmasi gerekmez evin uzyru olmuyo ozamn
Karşı tarafı yok saymak fikirlerine itibar etmemek
kendini olmadığın biri gibi tanıtmak
Erkekse trip atmamalı 😂
Yalan söylemek, sadakaatsizlik
Gerçekten kaç yaşındasınız