Sadece kıskanç güvensiz her zaman şüphe her çevrim içi olduğu zaman kiminle konuşuyorsun her şeyde haber vericeksin gibi paranoyaklarla hayatımda çok sevdiğim iki kızı bunlar ardı ardına çıktı karşıma ama ikiside aynı sonla bitti ben yıkıldık ve toparladım kendimi aynısı oldu yine yani yapmayın arkadaşlar sonra benim gibi ah vah yaparsınız ama iş işten geçer
Aynı sorun bende de var kendimi unutuyorum hatta ve hatta her karşıma çıkanı evlenirim gözüyle baktım için gidince her şeyimi kaybetmiş gibi hissediyorum
@_BeBeRuhii_ kardeşim bizim ki takıntı maalesef istemsiz olarak hep aklına geliyor dimi hep üzülüyorsun insanlar takma demesine rağmen hatta ilişkilerinde de mutlu değildin hep kavga hep güven sorunu kaybetme korkusu yaşıyordun
Tam tarif ettigin gibi aynn oyle kelimesi kelimesine napacagimi sasirdim sevmedigin birisi icin insan neden uzüluyor mutsuz neden ayrilamaz neden aylarca dusunur uzulurr ya da aglar akil alcak sey degil
@_BeBeRuhii_ bundan önceki ilişkimde aynı sebepten bitmişti bu da aynı oldu üniye gitti en sonuncusu nerede kiminle erkekler ile konuşuyor mu niye çevrim içi niye geç yazıyor sallamıyor mu hep bunlardan bitti ama artık sallamıycam aldatsa bile onun şerefine kalmış diycem devam edicem öteki türlü benim yüzümden ilişki bitince kahrımdan ölüyorum
Yemin leki ayniyim seninle ayni seyleri yasiyom kendim bitirince iliskiyi cok kafaya takiyom o yuzden hep sonuna kadar gidiyom acaba diyerekk belkit duzelir diyerek en sonunda onun ayrilmasini bekliyom kendim diyemiyom istemiyom diye
Bak mesela çevremdeki herkes yakışıklı tioimin iyi olduğunu boyum falan da 1.84 falan söylüyor geniş omuzluyum spor yapıyorum yani sana bakmayacak bir kız yoktur diyor üniye gitse bile senden daha yakışıklısını zor bulur diyorlar ama ben aynaya bakınca kendimi o kadar yakışıklı bulamıyorum çünkü özgüven yok anladın mı eğer sen kendine güvenmedin için karşındakine de güvenemiyorsun hani desenckl ben güzelim şuyum buyum benden daha iyisini mi bulacak bulsa bile şerefine kalmış dersin önüne bakarsın
Asla yapmam diye büyük konuşmayayım ama herhangi bir tartışmada kendimi üstün görmeye ya da karşı taraftakini aşağılamaya çalışmam. "Sen hep böylesin, şöylesin" diye şikayetlenmek istemem, sorunu çözmeye çalışmayı tercih ederim, ve tabii benim de sorunlarım olacak onları da onunla çözmeye çalışırım.
En İyi Cevaplar