Hayat gelip geçiyor, arkadaş, sevgili , eş.
Tek başına olmak zor değil mi?
Hayat gelip geçiyor, arkadaş, sevgili , eş.
Tek başına olmak zor değil mi?
Bilmiyorum ben hiç zaman tek başıma olmadım hayatta. Tek olduğumu hissettim ancak hiçbir zaman tek değildim. İnsanları yalnızlaştıran yine insanlar. Yarsız da yaşar insan kendini bulunca. Başkalarını bulmaktan kendini kaybeden de var.
Beklentilere göre değişir. Lakin insanlar çift yaratılmışlardir. Keremin aslıyı, Leyla'nın Mecnunu bulmasi gibi aşk arayanlar kalmadı. Kadınlar Zengin, erkekler ise taze et peşinde maalesef. Sosyal mecralarda körüklüyor ateşi. Herkes aradığı aşki birgün bir yerde bekliyor ama bulan az , kaybedenlerin haberi bile yok. Kimse elindekinin değerini bilmiyor
Cevap
19Cevap
Evet bence doğru
Doğru aslında. Ama insan tek başına mutluluğu bulunca da o olgunluğa erisince hayatına kimseyi almak istemiyor
Aynı ben
Tek başına olmak zor çünkü insan güven sevgi istiyor. Ama tek başına olmaya alışınca da o kendi duvarları olduğu dünyadan da çıkması aşırı zor geliyor
Evet zor ama kıymeti bilinmeyen beraberliktense yanlız olmayı tercih ederim.
şu an toksik bir ilişki içinde olmaktansa kaliteli bir yanlizligi tercih ederim
Niye zor olsun sağlığın yerinde olduktan sonra
Alışınca değil daha güzel hatta dert tasa yok hesap verme yok trip yok düşünmek yok istediğini yap özgürlük Hele kova burcuysan oooo yeme de yanında yat...
Be ne eyleyeyim sarayı saltanatı
İçinde sevdiğim yar olmayinca
Hayat melekle cennete yaşanır
Cennetti ne eyleyeyim içinde
Sevdiğim melek yarım olmayınca
Yoo uyman yönetmen gereken ya da yönetildiğin olmuyo. Kafaya ne eserse özgürsün. Yoksa şunu yapalı aaa çok soğuk şudaya gidelim kalabalık aamaaan
Doğada her şey çift yaratılmış vardır elbet hikmeti
Elbette zor yalnız olmak çölün ortasında ağaç bulamamak gibi ama herşeyin gerçeğini bulun
Zor ne yapalım yapacak bişey yok
Tek başına olmak zor ilk başlarda istemiyorum felan densede zaman geçtikçe insan istiyor
Evet, karısız/herifsiz olmaz, fıtrata aykırı
Aynen bir yerin olmalı
Yo olur valla manita çoğu zaman yük
İnsan yanına birilerini istiyor.
Yalnızlık zor mutlaka seni anlayan birilrri olmalı
Başkasi olunca kolay oluyor mu cidden
Tek başına isen bulacan bir tane
Zor valla
Sevgi ve uyumu yakalayınca 🙏🙏🙏
öyle birini bulmak Zor
İnan çok kişi bunu diyor. Bu konuyu araştırdım, güven herseyin temelinde yatiyor
hayırlısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?