Ev sahibimiz genç biri yaşlarimiz yakin ben 21 oda 25 falan hiçbir muhabbetimiz yok gibi ama bugun annem dediki pazar gunu iftara cagiriyolar annesiyle ve yengeleriyle taniştircak bizi bende yengeleri ne alaka diye sordum. Annem bir şey demedi güldü bende dedimki hayir oyle bir şey olamaz falan. Sonra iş yaparken sen nasil ev hanimi olacaksin vs dedi. Onlarin annemle konuşmuş olma ihtimali var mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Neden bazılarınız beyinsiz beyinsiz alakasız şeyler yazıyor
Evet cidden çalişan eş ariyorlar bi keresinde şey oldu biri anneme dediki ogluma kiz bakiyorum yengemde dediki ben çok guzel bir kiz taniyorum (kendi kizini kastediyor). Kadinda dediki ben okumuş ariyom
Yaaaa agaa beee yakışıklı çocukları sırf bundan kaybetmek çok kötü en iyisi okumak sndjskdkdk ha bu arada senin yerinde olsam çocuk yakışıklı beğendim hoşlandım diyelim kesinlikle kaçırmazdımm bence tam evlilik yaşı 20
Yaaa sen almazsan başkası alır hazır yakışıklı da bulmuşsun almasınlar yakışıklı çocuğu evlenmeseniz bile nişanlanın birkaç yıl öyle kalın bence sjdjksjdjd
Beğendiysen güzel bir durum yani bunu sen bileceksin. Eğer okulun yoksa, bahsettiğin kişinin evini geçindirecek geliri varsa, ahlakı düzgünse neden olmasın? Evlilik hayırlı bir iştir.
Okulumda işte universitedeki son senem ve ev sahibimizde varlikli bir insan ahlak olarak çokta duzgun bu yuzdne ben ona yakisirmiyim diye dusunuyorum hatta allah affetsin
Aslında kanın ısındıysa ona karşı bi dene derim. Herkesin içinde çocuk ruhu var. Bak ben 32 yaşındayım bende PUBG yerine Cod Mobile oymuyorum arkadaşlarla ve luna parkta çocuklar gibi eğlenirim. 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yok be ya dur acele etme belki toplu kira sozlesmesi yapacaklar. bunun için tüm sulaleyi csgiriyorlardir.
😂😂 ne
Yani annen de bir alem ağzının içinde lafı neden geveliyor
Neden direkt desin belki sevgilim bar
Bilmiyor mu olsa
Sevgilim yok olsa demem o yuzden yavaş
Demesen de anlar
Bsjsjd anlamaz
Sen öyle san
Cidden anlamaz anlasa bi kez kiyameti koparir
Evde elinde telefon canım bir kız gezerken anlar 😁
Gelinlik provalarına başlasan iyi olur :D hayırlı olsun şimdiden. Kestirip atmada oğlanla konuş felan belki kafa dengin olur.
😂 olur yani
olur olur. abdestinde namazında ahlaklı biri ise neden olmasın ki
Evet tam olarak oyle biri ama ben namazlarimi aksatan gunahkar biriyim bu yuzden ona layik olmam galiba
Sizde yavaş yavaş alışırsınız işte. Dünya ve ahirette saadet ve selamete erişmek için biraz gayret göstermemiz gerekiyor.
Amaç kirayı bedavaya getirmek olunca kızı gözden çıkarmışlar.
Depremzedeyiz diye kira almiyor zaten beni gormeden yapti bunu
Zihniyetiniz çok kotu
Ya öylesine çağırıyorlar bence. Her şeyin altında bir mana aramaktan vazgeçin. Hele ki bu sitedekilere inanma
Ne alakası var. İyi hayal kurmaya devam et. Hayal kırıklığı yaşadığında görürsün
Ne yaparsan yap banane ya
Gerdek gecesi bütün o çocuksu hayallerin biter aşkım sonra kocanla haşarsın onları
Ne alaka oroospu beyinli
Kötğ bişey demedim çirkinleşme bana kendinden de bahsetme
Kocanla beraber hem PUBG oynarsın hem lunaparka gidersin dedim
ev sahıbınden kurtulursunuz artık kira odeme derdine son
Off ne alaka lan ben mi adams kendimi yspiyorum annem mi yapiyor
annen kurtulur ıste
İyide yemege cagiranlar onlar benim annem degil
annen nıyetlı olmasa terslerdı
Bu annemi kotu biri yapmaz okulum bitiyor tabiki evlenmemi isteyecek?
evı olan bırı de artı 2 onde baslar evlılıge durumu ıyı ıse
Abicim 20 yaşinda depremde evi kaybettim nasil ev alayim bi sus allah aşkina ya tamam
tamam yapcek bısı yok hayat herseyı yasatıo gecmıs olsun
Vay be ben de anca evde üniversite sınavına hazirlaniyim
Geçer kanka bizde o yollardan geçtik sira sizde
Banane ben de koca istiyommm haa bu arada çoğu insan çalışan eş mi ariyolar hep merak etmişimdir
Evet cidden çalişan eş ariyorlar bi keresinde şey oldu biri anneme dediki ogluma kiz bakiyorum yengemde dediki ben çok guzel bir kiz taniyorum (kendi kizini kastediyor). Kadinda dediki ben okumuş ariyom
Yaaaa agaa beee yakışıklı çocukları sırf bundan kaybetmek çok kötü en iyisi okumak sndjskdkdk ha bu arada senin yerinde olsam çocuk yakışıklı beğendim hoşlandım diyelim kesinlikle kaçırmazdımm bence tam evlilik yaşı 20
Mzjsjxkjzjd aklimi celme
Yaaa sen almazsan başkası alır hazır yakışıklı da bulmuşsun almasınlar yakışıklı çocuğu evlenmeseniz bile nişanlanın birkaç yıl öyle kalın bence sjdjksjdjd
İhtimaldir ama böyle emrivaki hoş değil.
Evet degil ama cocukta fena degil
Beğendiysen güzel bir durum yani bunu sen bileceksin. Eğer okulun yoksa, bahsettiğin kişinin evini geçindirecek geliri varsa, ahlakı düzgünse neden olmasın? Evlilik hayırlı bir iştir.
Okulumda işte universitedeki son senem ve ev sahibimizde varlikli bir insan ahlak olarak çokta duzgun bu yuzdne ben ona yakisirmiyim diye dusunuyorum hatta allah affetsin
Elbette yakışırsınız. Bunları düşünebilen bir insan güzel ahlaklıdır.
Cok teşekkur ederim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Seni görmek için çağırıyorlar büyük ihtimalle
Yani benden habersiz dönüyor dimi
Bana öyle geldi.
Oyleyse eger keşke bir sorsaydilad ya jxndnmx
Artık bu saatten sonra karar senin.
Fena çocuk değil lakin ben hala pubgde rank atan lunaparka hevesle giden çocuk ruhlu biriyim hazir değilim yani
O zaman iftardan sonra bunu annene söyle. Evliliğe hazır değilim diyeceksin.
Tamamdir teşekkurler
Aslında kanın ısındıysa ona karşı bi dene derim. Herkesin içinde çocuk ruhu var. Bak ben 32 yaşındayım bende PUBG yerine Cod Mobile oymuyorum arkadaşlarla ve luna parkta çocuklar gibi eğlenirim. 🙂
anneni mi istemeye gelecekler
baska bırı var mı aklında?
Yok
burcun ne
Ne alaka
yanıtla ıste
sen hoslanıyor musun ondan
Peki sen istiyor musun?
Düşünürüm
Yakışıklı mı bari 😄😅😅
Evet ama ben hiç hazir degilim pubgde as otoritesi olmaya çalişan lunaparka gitmek isteyen biriyim çocuk gibi 🥲
Hazır değilsen boş ver bence peki üniyr gitmiyor musun
Gidiyorum son dönemim haziranda mezunumda yaşit kuzenlerin hepsi evlendi işte
Hmm valla sen bilirsin düşün taşınn
Kesinlikle konuşmuşlar
Ya oha ya
Bende yaşadım buna benzer bişey
Sonuç ne oldu peki 😅
Sert tepki verince geri adım attılar
Tamam eger istemezsen boyle yapcam tesekkurler
İstemezsem*
Rica ederim canım
Mutluluklar dilerim