Sürekli karşıma çıkan bi çocuk vardı sürekli karşıma çıkıyor ya bu kadar sık çıkması imkansız... yine çıktı karşıma yolumu değiştirdim bakıp duruyordu çünkü yinemi sen der gibi djdj biyere girdim benden önce orada sanki onu takip ediyormuşum gibiiii ama alakası yok artık rüyalarıma kadar giriyor cidden nedir anlamıyorum yaşayan var mı böyle bir şey
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böylemi bakıyo
Ahaha Allah seni yaaa nerden buldun bunu 🤣bakamıyorum ki o an doğru düzgün göz göze geldiğimiz için bilmiyorum yani nasıl bakıyor
Hayat sizi birleştirmeye çalışıyor sanırım rüyalarına kadar nüfus etmiş baksana
Bilmiyorum ki ama birleştirmez ya bi yerde biter heralde
Belli olmsx
tanışıklığını yok sanırım ama çekim kuvveti olabilir
Yok yok adını bile bilmezdim sosyal medyası bile tesadüf önüme çıktı düşün yani tek yolda değil sosyal medyada da karşıma çıktı çok değişik bir çekim yani
Bu çekim ikinizi de pek bırakacak gibi durmuyor değil mi?
Öyle gözüküyor ama elbet birgün bırakır yani hayatım onunla karşılaşıp küçük çaplı kalp krizi geçirmekle geçmeyecek heralde
Bu konuyu onunla konuş. Neden sürekli karşılaşıyoruz diye sor.
Dünyanın sonu değil ya..
Değil ama yazamam ya ne bileyim yani zaten onun karşısına çıkmak için uğraşıyormuşum gibi hem saçma bir şekilde hesabının karşıma çıkması falan oda durup dururken değil yani o kadar tuhaf bir şekilde cıktı ki karşıma herneyse de yazsam mesela tek bunlar değil daha çok şeyler oldu yani tesadüf bir şekilde ama asla inanmaz ve çok çok yanlış anlaşılırım takıntı bir manyak gibi gerek yok yani kaderde varsa zaten konuşmak falan olur zaten bir şekil de ama ben asla iletişime geçemem
sakin relax baya gerginsin sen. peki konuşmak istemiyorsan konuşmayabilirsin bu normaldir
Ay yok ya gayet sakinim yani neden öyle düşündün ki
"çok yanlış anlaşılırım takıntı bir manyak gibi gerek yok yani " gibi cümlelerden ötürü öyle bir zanna vardım. yanılmışım o zaman. rahatsan ne mutlu size
Ya yok ben onu şey diye dedim hanı bazı takıntı manyaklar vardır sürekli takip eder karşısına çıkar falan ya öyle sanmasın diye dedim falan işte herneyse de âlâkası yok yani tamammı öyle düşünme bu arada da çok teşekkür ederim 🙏
Ricalar hanımefendi. Yardımım dokundaysa ne mutlu bana..
Sizi Hayırlı Ramazanlar dilerim
Bu kadar tesadüf varken bi konuşun
Öyle kolay değil işte
Nesi kolay değil instasıda varmış yaz hemen şimdi günaydın baya kolay
Gerildim hâââ yazsammı ki inan ki yapamam kii kendime güvenim olmadığından değil yazsam konuşmak isteyeceğine eminim ama ne bileyim yanii şimdiii
Ya yaz yaz konuşmasada içinde kalmamış olur. Konuşursa da devam edersiniz
Aynı durumu ben yaşadım işe girdim de kurtuldum 😂
Çıkmıyor mu daha 😂
Seninde benim gibi libidon yüksek