Güncellemeler
+1 yıl
İki ornek de eski sevigili için verdim. Bazı şeyleri anlamak istiyorum ona göre :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangisi ne ister :) Amacı ne belli mi erkekler?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eski sevgili 1. Konuyu açıyorsa amacı belli 2. Daha güzel alıltıkça görüşür😂
Tamam fakat 2 gibi konuşuyorsa ve ilişki sürecinde de oyle terbiyeli olmuşsa ve hiç kullanma durum olmamışsa? Amacı ne?
Sevmek aşk yaşamak evlenmek
Tam anlayamadım durumu anlat istersen
Şaşırıyorum o adama, beraberdik geçmişimiz var bana olgun güzel baktığını biliyorum, henuz sorumluluk alamadığı için ayrıldım, fakat geldi, bir gün gelecekse anca net gelsin istedim, şimdi anlamadım. Fakat sevmek evlenmek kafasına girdi mi bilmiyorum. Zor biridir ve açık yazmıyor sadece ben burdayım unutmadım der gibi.
Cinsellik içinmi yazıyor yaşı kaç
Yani ilişki süreçte isim koymadım fakat butun davranışlarıyla belliydi değer verdiğini, 28 yaşındsyım bunu anlayabilirim. Ki tatlı tatlı davranıyordu hep dilkat ederek konuşuyordu, kırmak istemiyordu, bir gun kavga etmedik bile, hep sakince anlatmaya çalışıyordu, ayrılırken bile aramızda kötü söz olmadı
Ayrıldıktan sonra ne yazdı
isim koymadık**
Yaşı 32 cins hiç bahsetmiyor hiç oyle bir şey için yazmadı ve yazmaz bunds eminim
Yani senin sevgilin 2. Olan tipti
Ayrıldıktan sonra 2 defa ben nasıl olduğunu sordum sadece resmi.. sonra kayboldum. 2 ay yoktu sadece tekip ediyordu sonra yavas yavaş burdayım demeye başladı, kalp atmaya karşılıklı bir şey, hikaye atardam hemen bir şey yapıyor hemen izliyor, 2 ay böyle geçti ilgi göstermedim, sonra yazdı. Yaşadığı yere gitmişsim, ki ilk defa gitmiyordum ama artık patladı galiba, ne yapıyorsun burada dedi? ve gülücük attı sonra da biraz resmi biraz tatlı konuşma.
Bu kadarmı sen ne dedin
Evet 2. Sadece onun ne istediğini anlamak istedim. Bir ker eben yazdım eskiden ne yaptığımız güldük biraz ama cins konuşma hiö geçmedi ki beraberdik. Sonra mesajımı açmadı, en tatlı yerde, hikaye attım hikaye geçmeden açtı. Anlamadım. 2 ayda zaten zor geldi zor yazdı, umursamıyorsa hemen napıyorsun gel görüşelim deseydi, o kadar uğraşmasaydı burdayım demeye
O kadar değil konuştuk normal ne yaptığımı o ne yapıyor nasılsın falan gibi şeyler, görüşmeyeli ne oldu gibi vs
şu an ne istiyorsun
Eğer cinsellik yaşadıysanız böyle yapması garip hayatında biri yoksa
Ben bu adamı çok sevdim hala da, fakat sadece ilişki yapabiliyorsa gelmesini istyorum. Net
Ya da niye o kadar zaman sonra bana geldi bir şey istemeden çekinerek. Ki rahat adamdan bahsediyoruz.
Yaşadık, fakat ben insan olarak duygusal biriyim çok ds çekiniyorum o da bunu biliyor, beraber olduğumuz süreçte de hep güzel davrandı hep tatlı hep dikkat ederek kırmamak için. Ve ayrılıktwn sonra da bana gel ( sırf o şey için ) demedi yazmadı.
Şarkı atmayan biri değil mesela, bir şey attı gittiğinde seni sevdiğimi anladım gibi şeyler sonra da hikayeme kalp sonra da benzer şeyler ve ondsn sonra hep burdsyım diyordu, fakat ben ilgi vermedim kendiliğinden yazmasını bekledim
İlişki yapabiliyorsa demek istediğin sadece cins içinmi ve deseydi sen ne tepki verirdin belki o iş için birisi var hayatında bilemem
Nasıl anlamadım? İlişki yapabiliyorsa ne?
Yani ben hiç düşünmedim ne derdim çğnkü hiç öyle gelmez bana bunda eminim. ki ayrılıktwn sonra gelebilirdi cins içinse. Yani adam rahat biridir, o şey için isterse bulur yakışıklıdır da o yüzden benden ne istyor anlamak istedim. Aramızds bağ vardı ki bu cins bağ değildi
Bende onu anlamadım sevse bırakmazdı bırakamazdı beyni başka yere gitmek istesede ayakları geri geri sana gelirdi kapanan yolları hep seninle açmayı görürdü demekki sevgisi bitmiş
O kadar uğraşarak yavaş yavaş geldi zaten zor yazdı, arada zaman geçt hep yokluyordu, sevgisi bitmişse neden gelsin? Neden bana karşı bir şey yapsın
Karakteri farklı demekki ayrılalım dediğinde hemen kabul ettimi
Adamın sevgisinden emin değilim zaten, tek bildiğim şey çok değer verdiğini fakat henuz ilşki sorumluluk istemedi kaçmaya denedi olmadı yine bana grldi sonra ben uzaklaştım ona bırsktım yine geliyor
Bencede yaşı genç değilki işi ne peki
Konuşmaya denedi açıklıyordu. Nasıl değer verdiğini farkındaydım, fakat kal dese ilişki sorumluluk isterm, o da kafası kaldırmıyor, ki benlik durum yoktu yaşadığı şeylerden dolayı bilirim. Belki de en çok benimle dayandı. Gitmeyeceğimden de emindi, ne kadar sevdiğimi farkındaydı.
tiçaret onun da benim de
ticaret
Bitmeyecek ilişki bitmiş ama gine anlamamış bence
Neyi anlamamış? Nasıl bitmeyecek ilişki bitmiş? 4 ay hiç konuşmadık anlamayacsk bir şey yok ki
Gitmeyeceğinden emindi demişsin ya gittin diye dedim yokluğunu dönmek ister yapamıyorum der öyle yavaş yavaş vs. Olmaz
Peki bunları beni sevmiyprsa ilişki istemiyorsa ve kullanma gibi durum olmayınca neden yapsın?
Bir gün ilişki istediğimde sen burada ol diyr mi? o kafada mı
Bende onu anlamadım😅 miss gibi seviyorsunuuz birbirinizi ya da sen seviyorsun onu bilemem sorumluluğa yanaşmıyor ne yapmayı düşünüyor böyle boş boş saf galiba
Saf değil kesin, güzel merak uyandırmaya biliyor, fakat galiba sorumluluk alamk istemiyor aynı zamanda beni kaybetmek de, zaman gösterir ozaman ne yapmayı düşünüyor.. anlayamıyorum..
Bende anlamadım :( senin gibi olgun düşüncelere sahip birine karşı göyle olması
Belki de verdiğim değeri ona fazla geliyor, herkes herşeye layık değil, zaman göstersin. İsteyen gelir yine
Üzüldüm adına hayatta başarılar
Teşekkür ederim yorumların için :)
Niyet açık ve net
iki farklı ornek var?
Birincisi belli yapmak isteği şey açık, ikincisi temkinli niyeti açık değil bekle ve gör
Tamam fakat 2 gibi konuşuyorsa ve ilişki sürecinde de oyle terbiyeli olmuşsa ve hiç kullanma durum olmamışsa erkek olarak ne düşünürsünüz
Terbiyeli iyi saf temiz kalpli bir insan
😄😄 bu terbiyeli insan bana niye oyun oynuyor, burdayım diyor sonra uzaklaşıyor gibi, ama tam gidemiyor. Geçmişimiz var ilişki oldu yani adam 32 yaşınds
Dengesiz bir insan o zaman