Malum günümüzde kira, faturalar, mutfak vs derken giderimiz baya arttı. Arkadaşınız böyle bir teklif yapsa kabul eder misiniz?

Malum günümüzde kira, faturalar, mutfak vs derken giderimiz baya arttı. Arkadaşınız böyle bir teklif yapsa kabul eder misiniz?
Kız arkadaşım ise evet ben kabul ederdim çünkü yakın kız arkadaşıma ben her zaman için güvenirdim.
bu yüzden de birlikte yaşama fikri güzel olurdu.
zaten bende kendimi biliyorum bu yüzden de sorun yaşamazdık ikimiz ama neden yaşamak istediği de önemli maddi açıdan ise evet yaşardım zaten bende zor durumdayım.
ama amacı farklı ise onu bilmiyorum o zaman aşk veya sevgi konusu devreye giriyor
Hayır erkek arkadaşınla kalacaksın sen 😂
Soru da öyle bir şey yazmıyor ama :D :D hayır kalmam neden kalayım
😂😂😂
Maddi olarak çok rahatım, böyle bir şeyi asla yapmam.
Evim var zaten, kira derdim yok.
Diyelim ki, zorlanıyorum yine de evime başka bir kişiyi almam. Emekli olmadan önce de yıllarca kirada tek yaşadığım da oldu. Asla arkadaş almadım.
Titiz ve temizliği seven biriyim, günümüz insanı pis ve pasaklı.
Ben gibi biraz da dağınık 😂😂
Tabi ki şimdi toplasam geri dağılacak 😂 en iyisi öyle dursun 🤪🤪
Cevap
5Cevap
Arkadaşa göre değişir. Biri çok istedi ama sürekli bahane uydurdum çünkü evde onun otoriterlik sağlayacagni biliyordum.
çok iyi olur ha hem ev kirasına ortak temizliğe ortak hemde arkadaşın ˆˆ
Hayır. Ailem harici insanları çekemiyorum. Her seyi gözüme batar. Vaktinde olmuştu. Bir daha aynısını yaşamak istemem
kafa dengimse olabilir ama onun dışında olmaz.
Ben genelde öyle şeyleri pek sevmem arkadaşlığımız bile bozulabilir saçma şeyler yüzünden
Bayansa biraz düşüneyim derim 😀
Kafa dengiyse anlasirim diyorsan yasanablir
Hiç sanmam, ama evet olumlu bakardım.
aile evinin bazı faydaları gerçekten yaşamı kolaylaştırıyor
kafa dengiyse neden olmasın...
Evet bakardım
Evet çok isterim.
Tabiki kabul ederdim
Güzel olurdu
Temiz biriyse olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?