Diyelim ki evlisiniz ve çok güzel ya da yakışıklı bir eşiniz var, şöyle dikkat çeken türden...😬 Arkadaşlarınızla aynı ortama sokar mısınız yoksa bir şeytan dürter mi? 👀
Eşinizle arkadaşlarınızı aynı ortama alır mıydınız?
Arkadaşlarımın yanına götürmeye bile cesaret edemeyecek kadar özgüvensiz ve kaybetme korkusu yaşayan biriysem ne yazık bana. Bunun sebebi eşime ve arkadaşlarıma olan güven sorunumsa yine bana yazık ki güvenmediğim birileriyle beraberim. Saçma yani bunların derdinde olmak.
Alırım tabiki. Birincisi güvenmedigim biriyle ne arkadaş ne sevgili olurum. İkincisi ben kimsenin bekçisi dadısı değilim. Bugün arkadaşımdan yarın başkasından kıskanıp kısıtlayamam. Nerede nasil davranacagini bilen olgun biriyle birlikte olurum.
Soruya gel :D ahah Eğer evli isek zaten karşımızdaki kişilerin de evli olmasını isterim.. Yani ev ortamına herkesi her zaman toplayıp eğlenecek halimiz yok fakat arkadaş çevremizle de illaki buluşurduk.. Napalım kıskanalım da eve mi kapatalım kahveci :D Keyifli akşamlar..
Elbetteki alırdım tabii ki öperim zaferim djjdj O kadar uğraşmışım peşinde koşmuşum yemediğim laf kalmamış duymadigim söz kalmamış tabii ki göstereceğim😀😂
Arkadaşım dediğim insanlara güvenmesem zaten arkadaşım olmazlardı. Hem böyle komplekslerim yoktur. İsteyen istediği zaman gidebilir, benden iyisini de güzeline de. Farketmez. Kendisi bilir. Gözü dışarda olanı zaten ne yapsan tutamazsın. O yüzden bu böyle şeylere takılıp kafamda kurup kendi öz güvenimi bitiremem.
Kişi kendinden bilir işi. Herkes kendi nefsine kölelik ediyorken ŞEYTAN a iftira etmeye gerenk yoğğğ. Yapmak isteyen bireye kimse engel olamaz. Eşimin ortamın en güzel kadını olmasında hiç bir mahsur yok.
Altından kafase koycak değiliz ya, elbet benim Hayatimda yer alan Arkadaşlarımı usule uygun şekilde tanışır, ne Eşimi saklarım nede Eşimden birilerini saklarım. (Eşin de hakkıdır bilmek kimlerle vakit geçirdiğimi vs)
Sanırım Bu güven sorusu ama sadece eşime değil arkadaşlarıma da güvenmem gerekiyor zaten arkadaşım dediğim insana güvenmediğim insanı eşimle de aynı ortama sokmam
Evet aynı ortamda çoğu kez bir aradayız fark etmez bizde arkadaşlar evinde veya özel bir sohbet etmek eğlenmek için bir yer sadece bize özel dış kişiler olmadan
Ben sevgilimle arkadaslarimi tanistirmiyorum bile insanlar güvenilmez eşimle de yakin olsunlar falan istemem zaten benim kizdan çok erkek çevrem vardır o dusunsun
Hayır bi kere arkadaşımla eşimi tanıştırdım aaaqqqqq kızı enişte enişte diye bi cilve yaptı kızla hemen arkadaşlığımı bitirdim daha da hiç bir arkadaşımı tanıştırmam
Valla insann kendi kardeşi bile artk gotu ayrı başı ayrı oynuyo. Kendilerini sergilicek yer aryolar ben kocamın yanına kimseyi sokamam evime de kimseyi almam yakışıklı koca başa bela
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hayır aynı ortamda buluşturmam. Mahremiyete de uygun değil zaten.