Kendinde hata aramalı..
Kendinde hata aramamalı..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır aramamalı.
Aldatılmış biri olarak aldatan kişinin kişilik bozukluğu yüzünden kendimde aramıştım. Oysaki tüm mesele kendindeydi.
Böyle kişiler ne istediğini bilmeyen boş karaktersiz insanlar.
Soruyu okuyunca şimşekler çaktı gözümde 🙄Aldatmak psikolojik bir sorun. Yalnızlık ve kaybetme korkusu, anne baba sorunu, bağlanmaktan korkma veya tatminsizlik illa ki bir sebebi vardır ama kişilik bozukluğu olduğu bir gerçek. Aldatılan kişinin hatası değildir bu. Onun hatası yanlış kişi seçimi.
Bu kadar haklı olmak zorunda değilsin..
Maalesef... 😔
Harika özet 👍
Tüm değil de hemen hemen çoğu ilişkimde aldatılan biri olarak kendimde kusur aramıyorum. Kimse mükemmel değildir. Ben niye aldatmıyorum? Bahane herkes bulabilir.
Evet bende kendinde hata aramalıdır hep öyle serserileri sevdiği ya da kendisine kötü davranan erkeklerden hoşlandığı için. tabi ki insan kim gerçekten sever bilmez ama yine de seçimi yaparken düşünmeli
Cevap
3Cevap
Evet aramalı.
Neden aldatıyorlar?
Önce neden kendisini aldatabilecek potansiyeldeki karakterlerle birlikte olmayı tercih ediyor, neden o karakterlere çekiliyor bunun cevabını bulmalı.
Zaten bu sorunun cevabı, aynı zamanda neden aldatıldığınında cevabı olmuş olacak.
Hayır, aldatılmak aldatılan kişinin sorunu değildir ki. Bu tamamen hayatına aldığı kişilerin sorunudur
Aldatmak bilerek yapılmış bir yanlış. Bu önce insanın kendine, sonra birlikte olduğu insana saygısızlık. Ve kimse böyle çirkin bir durumda kalmayı haketmez ne olursa olsun.
Tabiki... hep bi kazık durumu varsa bi yerde bi boşluk vardır
Bütün ilişkilerde ise insan ben nerde hata yaptım diye bi sorgular bence
Hatadan ziyade kendini sorgulamalı. Neden böyle oluyo diye sormalı
Neden arayacak ki? Aldatılan kendinde sorun aramamalı
Kesinlikle abi bana uzak kavram da çok üzücü yani yine aldatıldım yine aldatıldım hüüü 😭😭😃😄😂
Kaç kere aldatılmış da olsa hiçbir şey aldatılmayı da aldatmayı da normalleştiremez.
Evet ilgisini çeken karşı cins kitlesinde sorun vardır.
Hayır insan düşüncede bile aldatmalı net. Hatası varsa ayrıl sonra hayatına bak aldatmak olmaz
aldatılan değil aldatan eksiktir kendisine gerçekten güvenen ya da karakteri oturmuş birisi aldatmaz
kendinde aramalı bi sıkıntısı var demek ki
bence kendinde hata aramalı.
Safmıs demekki 😂
Hayır kendimde hata aramam. Çünkü ben ona herşeyi yapmışım ve yaptıklarından sonra böyle birşeyle karşılaşsam... Anladınız 😅
muhtemelen paralı erkeklerele çıkıyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?