Soru açık ve net sanırım 🤔

Evet, hatalı olabilir
Hayır, her zaman aldatan suçludur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soru açık ve net sanırım 🤔

Aldatılmayı, bir şeyin sonucu olarak görmüyorum.. Çünkü bazen her şey yolunda giderken bile yaşanabiliyor bu durum..
Olsa olsa katakterinin sonucudur.. Hiç o raddeye gelmedim.. Çok da büyük konuşup haddimi aşmak istemiyorum aslında..
Birkere tüm ilişkilerinde derken ilişki çokluğu var sanki.. pek de seçici biri gibi durmuyor baştan kendini nakavt etti zaten.. e böyle olursa sonraki darbelerde normal gibi )
Bambaşka bir açısı geldi : ))
Guzel oldu güzel 😁 ))
İtiraf ediyorum güzel oldu : ))
Teşekkür ediyorum naçizane fikrim :)))
Görüşünüz için ben teşekkür ederim 🙂
Rica ederim , soru güzeldi :))
Eig 😌) teşekkür ederim.
Rica ederim karmaşık insan, farklı bakış açınla hak ettin🙂
Her zaman ne olursa olsun aldatan suçludur, karaktersizdir bu net ama her ilişkisinde bir kişi aldatılıyorsa Ozaman kendisinde de hata aramalıdır..
Aldatılmadım , aldatılmışsam da bu benim değil karşı tarafı hem hatası hem kataktersizliği, haysiyetsizliği, boş beleş insan olduğudur.
Tamam, anladık : ))
Pekala 😁
Aslında soruda başka bir şey sormuştum 😄
Cevap vermişim zaten
İyi de sen kendi adına cevap verdin😄
Ben ne düşünürsem karşı tarafta onu düşünür 😂
Pardon, bunu unutmuşum 😂😂
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙂 hak ettin🙂
Cevap
1Cevap
belki sürekli yanlış tiplere bağlanıyor bu şahıs :D bilemedim. Hatalı diyemeyiz, mıknatısından kurtulsun
Tamam söylerim 😄
Söyle :D
Selamını da iletiyorum 😄
İlet kahvede söyle :D
Çok cömertsin😄
Her zaman 😅
Karaktersiz olan bireyler her şeye kılıf uydurur. Asıl mesele şu ki bir de suçlu ararlar🙂
haksızca bir eleştiri olur gibi , tüm ilişkileri problemliyse belki de herşeye tamam dediği içindir
Her zaman aldatan suçludura katılıyorum ama "her ilişkisinde aldatılan" bir kişide biraz bi düşünmelidir
Sorun aramak değilde artık alismalı ilişkilerini ciddiye almamali ĞAMSLALALAŞAŞŞSŞA
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?