sanaldan olsun veya reelden olsun tanıştığım bütün kızlar neden ilk andan itibaren konuyu se kstinge veya fb olmaya bağlarlarki?
duygusal bir ilişki yaşayamam mı bu fiziksel özelliklerle?
sanaldan olsun veya reelden olsun tanıştığım bütün kızlar neden ilk andan itibaren konuyu se kstinge veya fb olmaya bağlarlarki?
duygusal bir ilişki yaşayamam mı bu fiziksel özelliklerle?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya illa ki birini bulursun şükret. 1.90 boy, tipin de 7/10'muş yani yakışıklı adamsındır kesin. Artık her kız; sadece uzun boylu, geniş omuzlu, yakışıklı, büyük penisli, ağzı laf yapan, cart curt erkek istiyor ve böyle olmayan benim gibi erkekleri erkekten saymıyor. Daha gençsin, sabret ve şükret.
Çekiciliği var ama sen yeterki duygusallık iste onu isteyende olur ki kim istemez 🤣
sen beni üzersin veya ben seni üzerim diyorlar ciddi ilişki isteyincede
Ya şimdi düşünsene her göz senin üzerinde her kadın buna katlanamaz ki
o kadarda değil aslında şimdi, o şekilde olmam için kıvanç gibi olmam lazım. benim tipim 7/10 falan sadece fiziksel özelliklerim iyi
Onlar herşeyi kapatiyordur bence zaten çok güzel olsan bu sefer sen istemezsin
yoo çok yakışıklı olsamda ciddi isterdim. daldan dala atlamak gereksiz bence benimde bacım var sonuçta.
istesem şuanda daldan dala atlarım bunda bir şey yok ki. bomboş ama bence..
Senin eşin çok şanslı bence gönlüne göre birini bulursun inşallah 🥹
şu an o da beni bulursa çok şanslı gerçekten ama böyle giderse bende bozulacam inşallah bozulmam yani :D
çünkü günümüzü modası onlar havalanırlar modaya uyuyorum dıye çekici falan sanarlar aslında çekicilerde neyse burunları kalkıyo
çekici olduğumun farkındayım zatende ciddi ilişki aramam canım herhalde bu devirde.
takılmalık ilişkiler lovebombing gast ve ghostinglede son buluyor. çok saçma mk ben bu devrin insanı olmamalıydım
bende insanar can sıkılmamak için insan arıyorlar yanı tek ben ciddi istiyorum ben mı geri kafalıyım acep
yo valla bence gayette olması gereken. daldan dala atlayınca ruhsuz kardeşim larına dönüyorsun en sonunda yüzündeki masumiyet gidiyor. bilmiyorum keşke karşıma adam akıllı namuslu bir kız çıksada dünya s.. kmde olmasa çok ciddiyim..
benımde karşıma adam akıllı bi erkek çıkmadı hep serseri zibidi ondan hep uzak oldum ilişkilere
en son bende o kekolardan olacam böyle giderse dellendim artık çok ciddiyim. yapımda çok müsait zaten
ben hiç kaşar olmam sende olma insanın sabrı bitince oluyormus bazı şeyler
bu arada gözlerin hangi renk
kahverengi kumral tenliyim. 7/10 luk bir tip hayal et işte
hm anladım
nerelisin sen?
antepliyim sen
Adana. uzakmışız zaten, tanımak isterdim ama seni. neyse dikkat et kendine
sende
Ee boyunla ne alakası var knks
bende onu soruyorum işte ne alakası var sence?
Bilmiyorum Volkan Demirel'e sormak lazım :D
yemin ederim çok sık yaşıyorum hocam bu durumu bıktım valla
Tamam sensin
Düşünürler.
ne yapmak gerek reis?
kim düşünmüyor
konuştuğum hiçbir kız. konu bir şekilde oralara geliyor
yuh gözlerine perde inmiş
öyle cidden