8 yillik evliydik bana ihanet etti o bosanmak istedi beni aldatmis olmasina ragmen omu unutamiyorum canim cok yaniyor ne yapmaliyim canim yaniyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu çok zor bir durum. İhanet ve aldatma gibi şeyler insanlar için genellikle çok acı verici olabilir. Bu konuda birkaç önerim olabilir:
1. Kendinize zaman tanıyın: Olayın üzerinden biraz zaman geçmesine izin verin ve kendinize zaman verin. İhanetin yarattığı acı zamanla azalacaktır.
2. Destek alın: Bu zorlu dönemde bir arkadaşınızla ya da bir terapistle konuşmak size yardımcı olabilir. Bu kişiler size destek olabilir ve sizi dinleyebilirler.
3. Kendinizi meşgul edin: Kendinize yeni ilgi alanları bulun ve hobiler edinin. Bu, düşüncelerinizi olumlu şeylerle meşgul ederek iyileşmenize yardımcı olabilir.
4. Kendinizi affedin: Kendinize özür dileyin ve kendinizi affedin. Bu, acıyı hafifletmeye yardımcı olabilir.
5. İlerleyin: Hayatınıza devam edin ve yeni bir başlangıç yapın. Bu, acıyı hafifletmenize yardımcı olabilir.
Bunlar sadece tavsiyelerdir ve herkesin durumu farklıdır. İhanetin yarattığı acı zamanla geçecektir ama bu süreçte kendinize iyi bakın ve kendinizi destekleyin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu tür bir durumda unutmak zaman alabilir ve kolay bir süreç olmayabilir. Bununla birlikte, kendinize yardımcı olacak birkaç öneri şunlar olabilir:
1-) Kendinize Zaman Tanıyın: Acıdan kurtulmak zaman alır. Kendinize zaman tanıyın ve duygularınızın farkında olun.
2-) Destek Alın: Aileniz, arkadaşlarınız veya bir terapist gibi güvendiğiniz kişilerle konuşarak destek alın. Konuşmak, duygularınızı ifade etmenize ve açıklığa kavuşturmanıza yardımcı olabilir.
3-) Kendinizi İyi Hissetmenizi Sağlayacak Şeyler Yapın: Kendinize iyi hissettirecek aktiviteler yaparak stresten kurtulun. Örneğin, yürüyüşe çıkabilir, yoga yapabilir, kitap okuyabilir veya hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.
4-) Kendinizi Affedin: Kendinizi suçlamayın. Bu olayın sorumluluğu sizde değil ve kendinizi affederek huzura kavuşabilirsiniz.
5-) Geleceğe Odaklanın: Geçmişi geride bırakın ve geleceğe odaklanın. Hayatınızda yeni deneyimlere açık olun ve kendinize yeni hedefler koymaya çalışın.
Unutmanın kolay bir süreç olmadığını unutmayın, ancak zamanla iyileşeceksiniz. Kendinizi destekleyin, zaman ayırın ve geleceğe odaklanın. Eğer duygularınızla başa çıkmakta zorluk yaşıyorsanız, bir terapistten yardım almayı düşünebilirsiniz.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. İlişkilerde ilk aşk, ilk evlilik, ilk ilişki ve aldatma unutulmaz siz 4 madeyi birlikte yasamissiniz az değil 8 yıllık ilişkiyi iyi günleri kötü günleri unutmak kolay değil o aldatmış boşanmış kendine yeni bir hayat kurmuş. Sende artık o rüyadan uyanıp toparlanacaksin 18 yaşında evlensen 8 de evliliği koyarsak 26 yaşında daha çiçeği burnunda hayat dolu bir kızsın toparlan sende bul birini kur hayatını yeni yaşamın keyfini çıkar belki seni bulacak kidi ayrıldığın adamdan daha iyi olur. O rüyadan bir an önce kurtul kendine yol çiz
00 Yorumla
+1 yılBal olsa unut psk destek al
Senden daha değerlisimi var ya bir kere geldiğin dünyada seni aldatmış birine fanı bir kula etten kemikten biri bedene üstelik ihanet etmiş birine ne diye baglanirsin ki güzel zamanların geçmiştir beyin sürekli onu hatırlattığı için unutamam diyorsun unutamazsin ama alışırsın bence her şerde vardır bir hayır bugün hayatıma kimseyi almam dersin yarın biri çıkar hayır diyemezsin hayat böyle bişey o yüzden neyin ne olacağı belli değil şükür etmek gerek böyle birinden kurtulduğunz için eğer bir gün kapına gelir affedersen kendine en büyük saygısızlığı yaparsın çünkü kendini affedemezsinn kendine bol bol yatırım yap sancılı bir süreç ama yaşayarak tuketeceksin onun ilk zamanlariyla değilde sana en son yaşattığı şeyle hatırla ki kalbin de içinde soğusun Allah yardımcın olsun ✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba bence zaman için de unutursunuz sonuç olarak 8 yıllık evliliğiniz yani unutmanız tabi ki de kolay olmayacak ama bu unutamayacağınızı göstermez
00 Yorumla
+1 yılYeni ve alışık olmadığın bir düzene geçiyorsun bu süreç sen alışana kadar canını yakacak, ama zamanla alıştığın yeni düzenin ile daha güçlü ve huzurlu hissedeceksin. Sadece yaşadığın ana odaklanmaya bak, geçmişi elinden geldiğince düşünme. Düşünmeye başladığın an kendini meşgul edecek bir şeylerle uğraş. Zamanla her şey geçecek merak etme
53 Yorumla
Soran+1 yılUnutamam onu
- +1 yıl
Unutursun hatta hayatına yeni biri bile girer. Şu an anıların taze diye sana unutamazsın gibi geliyor ama anılar eskidikçe unutabilmen güç kazanacak. En yakınımızı canımızı toprağa verip zamanla alışıp yaşamaya gülmeye devam edebilen canlılarız biz.. Zaman gerçekten en iyi ilaç
Soran+1 yılBaska birini istemiyorum ben
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan aslında en büyük kötülüğü kendisine yapıyor bazı şeyleri yok sayarak, görmezden gelerek. Unutmak diye bişey yok zaten hayatta insan sadece kendisini kandırır. Yaptığı şeyin üzerine zaten ayrılmak istediğini belirten biri var karşınızda ve alenen sizi istemediğini söylüyor. Buna rağmen onu hayatınızda bulundurmak isterseniz ve gururunuzu hiç ederseniz siz bilirsiniz ama değer mi onu bir düşünün derim. Size saygı duymayan ve toz kadar değer vermeyen bir adamı hayatınızda istemek demek, bundan sonra size yapacağı her aşağılamayı ve ihaneti hazmetmek demektir. Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılO seni aldatırken, canı yanmamışsa seninde ona canın yanmaması gerekli. Gayette pişkinlikle bu işi yapmış. Helal olsun. İşte böyle böyle insanlar yüzünden bir sürü yuvalar yıkılıyor. 8 yıl evlisin ve eşini aldatma cürretini buluyorsa diyecek bir şey yoktur.
05 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum
- +1 yıl
O zaman sürünmeye mahkumsun. Acaba o unutmuşmudur? Belki yeni ex manitasıyla çoktan mutludur bile..
Soran+1 yılEvlendi ki...
- +1 yıl
Allah mesut etsin. İnşallah bir gün sende evlenir mutlu olursun. İyi akşamlar.
Soran+1 yılBen evlenmek istemiyorum artik bi kez evlendim ve nasibimi aldim iste
+1 yılkendine kızıyorsun çünkü
neden anlamadım
benim suçum mu
az mı lgilendim
benim eksikliğim mi
yanlış giden neydi vs vs vsunutmaman gereken şu; onun hatasıydı, onun tercihiydi, onun suçuydu...
kendinde bir sorun olmadığını anladığında unutacaksın inan bana
00 YorumlaUnutmuş gibi davran sen de, ta ki gerçekten unutana kadar. Hani fake it untill make it derler ya ondan 😉 illa ki yapmanın bi yolunu bulacaksın öbür türlü çektiğin ızdırap hiç bitmez. Kendini böyle bir hayata mahkum etmeye değmezzzzzzz hem de seni aldatan birisi için aslaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini suçlamayı bırak lütfen şu bı gerçek ki aldatmanın önüne gecemiyoruz maalesef ya cinsel ya duygusal herkes yapar demiyorum ama bazen ne yaparsan yap olacak olan oluyor sen mükemmel biri olsan bile karşı taraf karaktersiz olduğu için aldatır öncelikle neden böyle oldu gibi sorularla kafanı yorma kendini toparla 8 yılı hiçe saymış biri için İnanki üzülmene değmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutup yoluna devam edeceksin. Benim annemin neredeyse 30 yıllık evliliği bitiyor. Çok mutlu evlilikleri varken babam para için patronuyla ilişki yaşıyormuş. Şimdi boşanıp onunla evlenecek büyük ihtimal. Kendi haksız olduğu halde de bize aşırı çektirdi. Sende daha kötü şeyler yaşamadan ayrıl. Bu erkekler çok yüzsüz oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBunlar zamanla geçicek şeyler. Şimdi burada kim size ne derse desin acı çekmeye devam ediceksiniz fazlasıyla hemde. Ama zamanla iyileştiğinizi görüceksiniz. Bana inanın. Sadece güçlü kalmaya çalışın. Ve bunun sizin hatanız olmadığını kendinize hatırlatın. Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz. Umarım her zaman mutlu olursunuz. 🌸
110 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum imkansiz bu
- +1 yıl
Dünya üzerinde çoğu insan aldatılıyor ve ilişkileri bitiyor. Acı çekiyorlar. Geçmiyeceğinı düşünüyorsunuz şuanda ondan başkasını sevemeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Koskoca 8 yıllık bir evlilik söz konusu. Fakat şuanda acınız taze. Ve herkes ayrılıktan sonra sizin gibi düşünüyor bundan emin olun. Fakat belli bir zaman sonra tamamıyla unutucaksınız bundan da emin olun.
Soran+1 yılUnutamam asla
Soran+1 yılOnu sevmekten vazgecerim belki ama unutamam onu hep hatirlarim
- +1 yıl
Tabikide hatırlamaya devam ediceksiniz çünkü 8 yılınızı birlikte geçirdiniz. Ama duygularla hatırlamayacaksınız. Bu konuda bana güvenin.
- +1 yıl
Aynı duygularla*
Soran+1 yılBen sadece ne yapmam gerek onu bilmiyorum
- +1 yıl
Düşünmemeye çalışın aklınızdan çıkmıyor şuanda fakat kafanızı başka yerlere verin aklınıza geldiği anda. Yeni hobiler edinin. Arkadaşlarınızla zaman geçirin. İstediğiniz gibi yaşayın hayatınızı. Allah hepimizi eşler halinde yaratmıştır. Ve demek ki sizin eşiniz o değil. Sizi aldatan biri için acı çekmeyin. Sizi aldattığını düşünün sadece. Sizin bi hatanız yok. O size ihanet etti. Sizde eşinizi bulucaksınız bundan emin olun.
Soran+1 yılKafami baska seye de veremiyorum ki bu yuzden :(
- +1 yıl
Sen de mi yaşadın bu durumu büşra?
+1 yılZamana bırak. Geçecek emin ol. Şu an yeni sanirim ve. Yaşanılan anılar ile yasiyorsun. Kafanı zihnini aklını oyalayacak seyler ile ilgilen... önüne bak. Daha mutlu olduğunu hissedeceksin.. salma kendini. Ve topla..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılİhanet eden kendine eder karşıdakine değil aslında.. Senin kıymetini bilmeyen biri için üzülmeye değmez. Kimse kimseyi kaybetmez, giden başkasını bulur kalan kendini, kendini bul ve önüne bak arkadaşım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılYorumları kısmen okudum unutamam diyosun , çünkü başkalarını bilmediğinden başka limanları keşfetmediğinden başka birini istemiyorsun , her zaman daha iyisi vardır unutma , insan istediği gibi özgür yaşamalı
00 Yorumla Dile kolay 8 yıl aynı evde yaşamış ve iyi kötü anılar biriktirmişsiniz bunlar kolay unutulamaz tabii ki ama her şeyin ilacı zaman zamanla unutursunuz. Kendinize yeni ortamlar kurun, hobilerle kafanızı az da olsa dağıtmaya çalışın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı.
+1 yılOnun sucluyken üstüne boşanmak istemesi ilginç unutamam haksızlığa uğramış baskisi ve eşine alışmış olman buda
Seni duygusal boşluğa dusuru sürükleyip hep o nu dusunmene neden oluyor çok normal
Ama bu psikolojide cikmalisin00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani çok normal unutamaman. Sonuçta 8 yıl az buz değil. Ama her düşündügunde karaktersiz olduğunu aklına getir. Zamanla alışacaksın. Dünyanın sonu değil. En iyilerini hakediyorsun.🌷
10 YorumlaGerçekten çok avı bir durum ilk zamanlarda unutmak çok zor olucak ama zamanla alışacaksın kendine sürekli meşgul olacak birşeyler bulman gerek hayat stilini değiştir yapmadığın aktiviteleri yap
00 Yorumla
+1 yılSonrada kadınlar şerefsiz erkek sever diyince genelleme yapmayın dersiniz al işte adam aldatmış sanki aldatılmak hoşuna gitmiş gibi birde unutamıyorum diyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Acilen başkasını bul ancak bir daha ilk evliliğinde yaptığın hataları yapma. Daha dikkatli ol.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sekiz yıllık evliyim eşimle uyumlu degiliz bu yüzden ayrılmak istiyorum, bana duygusal anlamda hiç bir şey veremedi beni mutlu edemedi, ayrılmak istiyorum ama cesaretim yok, sizin yazınızı görünce bazı sorunlar sormak istiyorum eğer ki aldatmamış olsaydı mutlu bir evliliğiniz olurmuydu, her şey yolunda gidiyor muydu? Ne kadar uyumluyduydunuz? Birlikte çok mutlu anılarınız oldu mu ki unutamıyorsun. Bir de ayrılalı ne kadar süre oldu?
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBazı sorular*
Soran+1 yıl2 ay oldu ayrilali bosanali yani tek sorun cocugumuz olmuyordu ve sorun benden kaynakliydi
Cevap sahibi+1 yılAllah kolaylık versin gerçekten zor bi durum benim de farklı sorunlarım var burdan yazmak isterdim ama okuduktan sonra silinmiyor o yüzden yazamıyorum, aslında benim de şu an dertleşlemeye çok ihtiyacım var.
Soran+1 yılBenimde
Cevap sahibi+1 yılHerkes yorum da birşeyler yazmış ama eminim ki bir tanesi bile değmemiştir size, bunun tek ilacı zaman, birde ona ait ne varsa hayatın dan çıkar, unutman daha da kolaylaşsın, ne bileyim evin aynı ise evini değiştir mesela, ya da ufak tefek eşyaları varsa kaldır at çöpe, hesabı varsa mesajlarınız varsa acilen silin, somut olarak bir tane bile iz bırakma ona dair, ne varsa yok et ve kurtul, emin olki buda geçecektir, bu süreçte çocuğun olmadığına da şükretmelisin, çocuğun olsaydı ayrıldığın da işler daha da çıkmaza girecekti, daha zor olacaktı. Dediğim gibi sana onu hatırlatan ne varsa hayatın dan onu at kendini üzme böyle karaktersiz biri için
Cevap sahibi+1 yılBirde müzik falan dinleme, müzik insanın duygularını daha da canlandırıyor, daha çok acı çekiyor insan, ben öyleyim çünkü kendimden biliyorum. Allah'a bol bol dua et bu süreci kolaylıkla atlatabilmen için... Dua ederek rahatlayabilirsiniz. Onu da Allah'a havale et emin ol ölmeden ettiğini bulacak, etme bulma dünyası.
Cevap sahibi+1 yılDuygusal müziklere falan sakın girme daha kötü eder
Cevap sahibi+1 yılBende yeni depresyon dan çıktım da bir kaç öncesine kadar çok kötüydüm, yeni yeni toparliyorum kendimi, o yüzden benim tavsiyelerim bunlar, en önemlisi de Allah'a dua ederek yakınlaşın inanın bana çok iyi geliyor, ben öyle atlattım
Cevap sahibi+1 yılMerhaba. Benim geçen gün ruh halim hiç iyi değildi, sizin sorunuza karşı çok alakasız bir cevap vermişim, ruhen iyi değildim, kusuruma bakmayın çok afedersiniz, şu an ki durumuz nedir umarım iyisinizdir, bir an önce unutursunuz inşallah, Allah yardımcınız olsun
Cevap sahibi+1 yılYani en baştaki yaptığım yorum çok alakasız olmuş 🙈
Soran+1 yılYok canim. Bence guzel yorumun
Cevap sahibi+1 yılTamam canım sağol 🙂
Soran+1 yılSimdi nasilsin
Cevap sahibi+1 yılşu an iyiyim canım teşekkür ederim, ya sen?
Soran+1 yılBi degisiklik yok hayatimda ayni yine
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum, zaman geçtikçe acınız biraz daha iyileşecek inşallah, Rabbim yükünüzü hafifletsin, sağlıcakla kalın, iyi günler diliyorum
Soran+1 yılHic sanmiyorum ama
+1 yılWalla unutuyorsun kenks, unutacaksın hiiiç öyle unutamam triplerine girme, öyle bir unutuyorsun ki of of aklına bile gelmiyor
00 Yorumlaİhanet acısını göz ardı edecek takatin var ama onu unutamıyorsun. İnan sadece kendine zarar veriyorsun değmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun kötü bir olay ama önüne bakmalısın Allah'a havale et ona vereceğin en güzel ders mutlu olmandir
00 YorumlaHem aldatiyor hem bosanmak istiyor. Ne diyim zor bir durum be cnmmm cocuk var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük ihtimalle ev hanımısiniz, lütfen eğer böyleyse kendinize kafa dağıtacak şeyler bulun. Gerekirse bir işe girip çalışın emin olun ister istemez kafadan çıkıyor. Zamanla alışıyor insan.
08 Yorumla
Soran+1 yılEv hanimiyim ve evet tum gun evdeyim onu dusunmekten baska biseye odaklanamiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi anlıyorum sizi. Bende bir ara birini takıntı yapmıştım, sürekli evde olduğum için de yapacak bir şey bulamadığım için sürekli onu düşünüp staklıyordum. Ama sonra şunu fark ettim gezip, tozup, çalışınca vaktini çok yoğun harcadigin zaman onu aklına getirmeye fırsat bulamıyorsun ve bir süre sonra da kendiliğinden geçiyor zaten. Bilmiyorum kolay değil özellikle bir evliliğin son bulması ama bir şeyleri kabullenip yola devam etmek gerekli. Zaten herkes elbet bir gün yaptığının bedelini kat kat ödeyecek siz moralinizi yüksek tutun kendinize odaklanın. Biz kadınlar çok kıymetli, değerliyiz.🌸😍
Soran+1 yılO evlendi bi de ustelik artik o evli ama ben bunu hala asamiyorum
Cevap sahibi+1 yılEmin olun o adam kimle evlenirse evlensin mutlu olamaz. Babamdan biliyorum bu durumu. Şu an söylemese bile çok pişman yaptıklarından. Sizin adınıza çok üzüldüm ama elimizden gelmeyecek bir durum için uzun süreli üzülmek size zarar verir. Yavaş yavaş kendinize odaklanın gerekirse psikoloji tedavi alın. Aaa bir de şöyle bir durum var eğer bir insanı sürekli düşünüp ona odaklanirsaniz tüm enerjinizi ona gönderiyoruz. Eğer takip ediyorsanız bu adamı şu an çok mutlu keyifli başarılı bir hayatı olduğunu gormussunuzdur. Bunu fark etmeden siz kendi enerjinizlw yapıyorsunuz. Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın çok zor bir durum ama hayata tutunacak bir şeyler bulun umarım hayatınıza çok daha iyi insanlar girer. 🙏🏻🌸
Soran+1 yılTerapiye gidiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum fayda sağlar mı ama bir kaç gün eşinize söylemek istediğiniz şeyleri bir kağıda yazın. İçiniz soguyana kadar bunu yapın isterseniz. Sonra kağıtları yakıp ya da yirtabilirsiniz. Bunu yazarken bol bol ağlayın içinizden gelen her şeyi yazın.
Soran+1 yılGunluk gibi bisey tutuyorum terapistim onermisti
Cevap sahibi+1 yılİyi yapıyorsunuz umarım en kısa zamanda bu durumu atlatırsınız size bol bol dua edecem. 😘😍🙏🏻
+1 yılHemcinsim bunu yapmamalı, adam olmalı adam, kadın da haddini bilmeli. Net sözüm meclisten dışarı
03 Yorumla
Soran+1 yılYapti iste
- +1 yıl
Diyecek sözüm yok, unutun silin onu hayatınızdan
Soran+1 yılUnutamiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla alışırsın
Tabiki kolay değil 8 yıl birliktelik olmus05 Yorumla
Soran+1 yılAlismam
- +1 yıl
Dunyan8n sonu degilki 20 yıl evli cocuklular ayrılıyor ve yeni birinibulup tekrar evleniyolar
Soran+1 yılBaskasi olmaz artik
- +1 yıl
Olur Olur cookkk Olur bu sözleri cok duyduk ne aşklar bitti
- +1 yıl
Neden gizl7sin
Keske gizli olmasaydin
+1 yılÜzüldüm da ihamet edeni bilemi unutamıyorsun alışmak çok kötü
010 Yorumla
Soran+1 yılcok sevmis oldugum adami unutamiyorum
- +1 yıl
Ama unut o adam değil
Soran+1 yılUnutamiyorum iste
- +1 yıl
Unutacaksan emrediyorum xd
Soran+1 yılCiddiyim ben nereye baksam onu goruyorum sanki
- +1 yıl
Kahve severmisin
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Ben severim , bana kahve ısmarlamaya ne dersin
Soran+1 yılHayirr
- +1 yıl
Tamam hadi hesplar benden
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılKolay değildir tabi ama bunu düşünmenin sana bir faydası yok. Zamanla beslediğin duygular tükenecek
03 Yorumla
Soran+1 yılTukenmez
- +1 yıl
Şu an tükenmeyeceğini hissediyorsun
Soran+1 yılHissetmiyorum degil biliyorum bunu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılduygusallık olmayıp sadece cinsel heyecan için yaptıysa sorun yok bence, üstelik 8 yıllık evlilikte normal bence bunlar
06 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal ihanetti
- +1 yıl
hmm o zaman bir şey diyemem gerçekten aldatmış
Soran+1 yılDuygusal daha kotu
- +1 yıl
tabiki, ben diğer türlü olana aldatma demiyorum zaten, uzun süreli ilişkilerde cinselliğe düşkün taraf monotonluğu kıramıyorlarsa arada kaçamaklar yapması doğal bence
Soran+1 yılBaskasini sevdi iste
- +1 yıl
bu durumda ne desen ne yapsan haklısın canım
Kendine zulüm etme.. Bir kova su dök arkasında bir de dua et.. Yoluna bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlışacak ve önüne bakacaksın. Saplanıp kaldıkça, içinden çıkamazsın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirisi beni aldatsa ister istemez soğurum. Bu hangi boyut acaba ya?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. 18-24 yaş ama 8 yıllık evililik? hmm. Pedofili alert?
00 Yorumla
+1 yılKendine saygıyla başlayan cümlelere takılma. Yüzleş acınla. Zaman ve sabır ile geçer umarım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Başkasını seversin... Kendini unutamıyorum diye şartlama. Bende bugün boşandım ve çok mutluyum 🥳
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma genellikle unutulmaz. İhanet çok yaralıyor insanı. Hele bir de deli gibi seviyorsak
00 Yorumla
+1 yılGerçekten kolay bir durum değil ama zaman herseyin ilacı Allah yardımcınız olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Olmuş artık önüne bak... hayat akıp gidiyor yine sabahlar akşam oldu..(üzülme).
00 YorumlaYeni bir sen yarat saçını fiziğini görünüşünü auranı her şeyini değiştir
00 Yorumla
+1 yılZor bir sürec.. zamana ihtiyacin var.. Allah yardimcin olsun
00 Yorumla
+1 yıl1) Eski eşinizle görücü mü yoksa severek mi evlendiniz.
2) Sana ilgisi falan azaldığında hissetmedin mi? Bir anda mı dedi başkasına aşığım diye.
3) Aranızda ki iletişim nasıldı ne gibi değişimler olduö022 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlendik ilgisi azalmisti ama baskasina asik olabilecegini dusunmedim
- +1 yıl
Keşke aklına getirseydin öyle bir ihtimali. Ve ona göre önlem almaya çalışsaydın. Renklendirseydin biraz ilişkinzii. Gerçi hoş gideni tutamazsın ki üzüldüm senin adına
Soran+1 yılO kadina duygusal olarak bisey hissetmis en kotusu bu iste
Soran+1 yılSorun iliski degil gonul meselesi
- +1 yıl
Gideni sal bence. Kendine odaklan. Onda takılı kalırsan kendine yazık edersin daha çok gençsin.
Soran+1 yılUnutamiyorum
- +1 yıl
2 ay unutmak için çok kısa bir zaman zaten. Ama gayret etmelisin. Yeni şeyler yap. Kendinle ilgilen. Bir anda unutmak mümkün değil. Ama tüm gün oturup onu düşünürsen manyak olursun
Soran+1 yılKafami baska biseye veremiyorum surekli onu dusunuyorum
- +1 yıl
Asıl sorunda bu zaten. Gez toz biraz
Soran+1 yılHic canim istemiyor tum gun uyumak istiyorum
- +1 yıl
Sevgilimden ayrıldığımda bende öyleydim ama düzeliyor. Tabi seninde bir şeyler yapman lazım. Yeni hedefler koydum ben kendime onlar için uğraştım ve unuttuğumu fark ettim hayata döndüm. Ama senin biraz zamana ihtiyacın var 6 ay falan geçsin. Birazda olsa iyi olursun
Soran+1 yılCalisiyor musunuz
- +1 yıl
Okulum bu sene bitti. Kpss çalışıyorum
Soran+1 yılSevgilinizden ayrildiginizda peki o zaman kafanizi mesgul edecek biseyler var miydi
- +1 yıl
Pandemideydik kötüydüm baya yani
Soran+1 yılBende tum gun evdeyim
- +1 yıl
Bende öyleydim işte çok zor bi süreçti. Ama emin ol geçiyor alışıyorsun. Hep böyle gitmeyecek
Soran+1 yılOnu unutmak imkansiz
- +1 yıl
İmkansız diye bir şey yoktur. Onu mu bekleyeceksin ölene kadar
Soran+1 yılBaskasini istemiyorum
Soran+1 yılO olmaz artik ama baskasida olmasin
- +1 yıl
Her şey güzell olacak ❤❤❤
Gizli Üye(18-24)+1 yılİhanetin nedeni değil bedeli olur o bedeli ödeyecek senin sevgin o kadar ucuzmu git hak eden birine ver sende hakettigini bul
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanma o zaman. İçinden boşanmak gelmiyorsa neden boşanıyorsun?
00 YorumlaSende boşanmak istediğini söyle aradan biraz zaman geçince pişman olup sana yalvarmazsa benim adım da Beyza değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlendi artik o
Soran+1 yılSeviyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgililik dömeminde peşinden koşmuş muydu çok? Ne değişti de böyle oldu :(
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl öğrendin
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçer oda geçer zaman ver
00 Yorumla Abla başka şeylerle ugras, kafanı ne kadar dagitirsan o kadar iyi. Bu güzel genç vakitlerini bir şeref yoksunu yüzünden kaybetme.
02 Yorumla
Soran+1 yılKafami baska biseye vuramiyorum ki
Soran+1 yılVeremiyorum ki
+1 yılBence kendini sevmeyi ve önemsemeyi öğren sana sadakatsizlik eden biri için üzülme ondan kurtulduğun ve daha fazla kandırılmayacağın için şükür et
10 YorumlaNeden kendini değersizleştiriyorsun o seni aldatırken seni hatırlamış mı? Hayatına yeni bir başlangıç yap umarım çok mutlu olursun 🩵
10 YorumlaFarklı insanlar ile tanışıp konuşman kafa dagitman gerek. Farklı insanlar farklı görüşler sananiyi gelebilir.
00 Yorumla
+1 yılSende bul birini.. hiç üzülme sakın... çocuk var mı senin...
01 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok
+1 yılbırak yansın canın. odun gibi düşün canını. eninde sonunda söner.
00 YorumlaKendine de bu gejmettinle olcağıma gider sultanlar gibi hayatımı yaşarım. Çok rahatlarsın bak
00 Yorumla
+1 yılSevdiği kadını nereden buldu, ilerleyen kadar nerdeydin, neden aşka gitmesine izin verdin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendine şu soruyu sor ben kimim? Kim benden değerli? Bende aldatıldım ama güçlü çıkmasını bildim sizde kendinizi daha güçlü biri yapmak için uğraşın.
10 YorumlaYeni erkeklerle tanış ilişki yaşa unutursun
115 Yorumla
Soran+1 yılGitsin anan tanissin ben baskasini istemiyorum
Soran+1 yılAnan gibi mi
- +1 yıl
Senin eski koca tekmeyi vurmakta haklıymış ağzın pis senin kim çeker seni kibar bayanlar varken. Şunu düşün sen onu düşünürken o başkasını düşünüyor o seçimini yapmış artık hiç şansın kalmamış bir erkek vazgeçtiği kadına iki dünya bir araya gelse onunla bir araya gelmez hadi sana geçirmişler olsun. Sen başka erkeklerede bakma yanlız öl. Terbiyesiz kadın.🫡
Soran+1 yılBen baskasini istemiyorum ama
Soran+1 yılDefoooooool
Soran+1 yılSg.
Soran+1 yılTerbiyesiz mahluk
Soran+1 yılSenin gibiler yuzunden deprem oluyor iste
Soran+1 yılDefol
+1 yılİhanetin affı olmaz hızlıca unut gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum
- +1 yıl
O zaman geçmiş olsun
tek ben yasammaısım demekı
01 Yorumla
Soran+1 yılSende mi aldatildin
Giden gitmiş artık yapacak bişey yok
011 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum
Soran+1 yılSevdigim adamdi cunku o
Soran+1 yılSevmemis...
Soran+1 yıl8 yillik evliligimzde beni sevmemis...
Soran+1 yılKolay degil iste
Soran+1 yılDeniyorum bunu ama yapamiyorum
+1 yılOlan olmuş. Sen boşanmak istemedin mi?
09 Yorumla
Soran+1 yılIstemedim ama bosandik iste
- +1 yıl
O neden boşanmak istedi?
Soran+1 yılBaskasini seviyor
- +1 yıl
Üzücü. Ne zaman söyledi bunu sana?
Soran+1 yılEvliyken o yuzden bosanmak istedi
- +1 yıl
Seni neden istemiyormuş peki?
Soran+1 yılBaskasina asik olmus
- +1 yıl
Konuşmak ister misin
Soran+1 yılIstemem
- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 8 yıllık evliliğimiz onun ihanetiyle bitti. Buna rağmen unutamıyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler