- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılBilemem tamamen bana kalbini vermiş kişinin cevap verebileceği bir soru bu. Ben aşkta kendimi çok başarılı bulmuyorum. İkili ilişkileri yürütmek bana hep çok zor gelmiştir. Her duyguyu çok yüksek yaşayan biriyim. Doz bilmem dur bilmem. Bence zor bu durum. O yüzden de kendimi hiç mi hiç övemem 😅
32 Yorumla- +1 yıl
Belki de tüm duygularını çok yüksek yaşamandır seni cazip kılan 😌
- +1 yıl
Kim bilebilir ki😅
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe gül bahçesi, ne sahte bir cennet ne de benzersiz duygular vadetmiyorum.
Her şeyin mükemmel ilerleyeceği yalanlarını da...
Fakat zor olan şeylerden, ilişkilerden, insanlardan, bu toplumdan, hatta bu dünyadan bıkmış biri olarak daha ılımlı, daha uyumlu ve daha iletişim bazlı olmayı sonuna kadar sunuyorum.
Aldatılmayı, yığınla şanssızlığı, başarısızlıkları, kaybedişleri, değişimleri ve değişmeyen çok şeyi ama en çok da yalnızlığı fazlaca tadan biri olarak; saygıyla, daha fazla saygıyla ve zerreden zirveye ulaşan bir sevgi ve tutkuyla bir ilişkiyi armağan edebilirim.
Nihayetinde toz pembe hayallerin zift gibi karardığı ve insanı nefessiz, ruhsuz ve kimsesiz bıraktığı bu çağda illüzyonist olmaya gerek yok. Netlik ve gerçeklik önemli.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂.
- +1 yıl
Rica ederim')
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvim var, arabam var, arsam var, çalışıyorum, yediririm, içiririm, gezdiririm , eğlenceli ve komik biriyim. Spor yapıyorum fiziğim. Boy kilom iyi. Tipim güzel, giyimim karizma. Dikkat çekerim. Çekiciyim. İyi dans ederim. Dans kursuna gidiyorum. Gitar çalar, sarki, siir bestelerim. İyi öpüşürüm, iyi sevişirim. Kafama yatanı bulursam evlenirim. 32 yaşındayım neden evlenmeyeyim.. neyse ben bunları verebilecekken. Siz kadınlar siz ne verebilirsiniz bir erkeğe. En fazla cinsellik verebilirsiniz onunda garantisi yok, vermek zorunda degilsiniz, çoğunuz vermiyorsunuz zaten. Hem verseniz bile karşılıklı zevk almıyormuyuz ayrıca biz sizi kullanmış mı oluyoruz bu durumda seks yaptınız diye, sizde zevk aldiniz bizde?
12 Yorumla- +1 yıl
Ama varlığın ile aşka yürümen.. mesela benim gözümde baya eksiledi durumunu 🙂
- +1 yıl
Bizi bu duruma sokan sizsiniz. Siz soruyorsunuz, evin araban var mı, v. s. bizde mecburen varlığımızi söylüyoruz... Ayrıca ben yeni tanıştığım kizlara, evin arabam var demem. Arabayi zaten kendi görür. Evide sorarsa söylenir... Ayrıca sen sormussun neden birisi seninle sevgili olmak istesin, demişsin. Ben gayet begenilcek , sık biriyim, karizmayi ben yarattim onlar kopya. Karizmanin adresi bende 🙂 ayrıca hiçbir şey yapmasamda tarih beni yazar 😅 onlarin yıldızı söndü, benimki ebediyen yanar. Kanka Emre Keleş marka... Bukadar!!!
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen yeterli bir sebep bence :))) ne sıkarım, ne bunaltırım, bir sorun olduğunda konuşarak çözmeye çalışırım önce, kişinin kendisine zaman ayırmasına müsade ederim. Dengesiz davranışlarım yoktur ya da saplantılı biri değilimdir. En çok insanı yoran tiptir başıma geldiği için bilirim.
29 Yorumla- +1 yıl
POffff😮💨evet
- +1 yıl
De işte kıymetimizi bilen yok en önemli şeylerden biridir. Hep sonradan anlar kıymetini ve geri dönerler. Benim eskiler hep geri dönmeye çalışır ama işte bir kez bitince bir daha eskisi gibi olmuyor. İş işten geçtikten sonra kıymetinin anlaşılmasının bir anlamı kalmıyor.
- +1 yıl
Benim eskiler" burası güldürdü 🤭
- +1 yıl
neden güldürdü :D
- +1 yıl
Sanki arkanda futbol takımı oluşturmuşsun gibi bir hava estirdi bi'an bende 😂
- +1 yıl
hahaha yok bee :D 6 yıldır sevgilim yok :D kafam kaldırmıyor insanlara rahat batıyor :D sonra aynı rahatlığı bulamayınca bu sefer geri geliyorlar. Onu demeye çalıştım sadece :D
- +1 yıl
Uzun bir sevgili perhizi olmuş. Bende bu perhize başladim baş ağrısından başka bir şey değil valla sevgili
- +1 yıl
Valla öyle oldu tam böyle sevgili yapayım dediğim anlar oldu sonra niye yapmadığımı hatırlattılar sağolsunlar :D insanların dış dünyadaki etkileşimleriyle iç dünyalarındaki yaşadığı şeyler çok farklı oluyor. Onu da işin içine girince görüyorsun maalesef bir de her şeyini didik didik eden takıntılı, bildiğin psikolojik şiddet uygulamaya çalışa ve ben böyleyim işine geliyorsa tavırlarıyla bunu da normalleştirmeye çalışan insanları görüyorsun boş ver gez toz eğlen ne gerek var diyorsun en azından benim için böyle oldu
- +1 yıl
Aynen öyle catutigernosto
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü mükemmel bir kadınım, sevdiğimi deli seviyorum ölümüne ve sevgimi iliklerine kadar hissettiriyorum.
42 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Neden istesin ki istemiyorlar 😅
24 Yorumla- +1 yıl
Zevksizleer
- +1 yıl
Şaka bir yana, yıllardır tanıdığım efendi duruşunu bozmayan nadir üyelerdensin üstelik bir kadınla dost olabilen nadir erkeklerdensin. Ama bu devir maalesef iyilerin kaybettiği bir devir 😮💨
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence de neden istesin? Hiç gerek yok..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Gününü doya doya yaşamak için, gülmenin ne demek olduğunu bilmesi adına olabilir.10 Yorumla Güzel severim hemde çok severim.. başkası, başkaları olmaz. “ O” vardır sadece benim için artık
Yokluğu da tokluğu da bölüşürüm onunla
Ayran gönüllü değilim, ömrümü ona adayabilirim
E becerikli/ hamaratım da ☺️
Dış görüşün de var, daha ne olsun10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendimi övmüş gibi olacak ama kadınların çoğu olmuş erkek istiyor, yani sosyal, finansal ve mesleki statü elde etmiş başarılı birini istiyorlar. 32 yaşındayım ve bana sunulan fırsat eşitliğini (bu maalesef herkese sunulmuyor :(( ) iyi kullanıp belli bir yere geldim. Spor yapıyorum ve iyi bir fiziğe sahibim, bu başladığım işi bitirebildiğimi, kararlı ve disiplinli olduğumu ayrıca ne istediğini bilen biri olduğumu gösterir. Bunların yanında ortalama bir tipim var, karşıdaki kişiye göre hoşsohbet birisiyim, insanlar beni güvenilir buluyor.
10 Yorumla
+1 yılHer şeyden önce kadınını sahiplenen bir tavrım var. Fedakar ve yarı yolda bırakmaz bir kişiliğe sahibim.
Atatürkçü, özgürlükçü, farklı cinsiyet, inanış, din ve görüşlere saygılıyım.
Boydan, postan, güçten, kuvvetten bahsetmiyorum bile, fazla fazla plus olarak var... Daha ne olsun. :D22 Yorumla- +1 yıl
Fazlası da kalpten götürür bu kadarı yeterli 😄
- +1 yıl
Ekstralar sıradaki bölümü geçip, bölüm sonu canavarını yenene özel zaten :D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılMükemmel olduğum için ndjvndkhnc şaka bir yana ben bir tık extra ordinary birisiyim o yüzden olabilir bfkfhfkf
Bateri çalarım
Saatlerce Playstation'da oyun oynarım
Güzel şarkı söylerim
Queen ve Elvis aşığıyım
Güzel resim çizerim
Kitap yazıyorum
Film kültürüm iyidir
Kitapkurduyum
Oyunculuk konusunda da fena değilim djghfkghd
Az biraz gitar çalabiliyorum
Bu özelliklerimden dolayı bence fjfhfflfjgjf16 Yorumla- +1 yıl
Maşallah süpersin
- +1 yıl
Listemde sadece Queen var
- +1 yıl
Saçmalama istersen
+1 yılAldatmam mesela gözüm kendisinden başkasını görmez. Telefonumu masanın üzerine ters çevirip koymam hatta şifre bile koymam o derece ya da şifresini bilir. Giyim konusunda baskı yapmam, sadece uygun bir üslup ile hoşnut olmadığımı dile getiririm. Çok iyi yemek yaparım, yemek ve giyim konusunda bir çok konuda zevk sahibiyimdir. Titiz ve dakikimdir vs tek kusurum fakir olmak😄
12 Yorumla- +1 yıl
Bende asla şifre kullanmam telefonumda bana çok saçma geliyor
- +1 yıl
👍👍
+1 yılSevildiğini sonuna kadar hissedebilir, gözü hiçbir anlamda arkada kalmaz çünkü sadakate her şeyden fazla önem veren biriyle ilişkisi vardır. Her derdini sıkıntısını vakit farketmeksizin anlatabilir, yine onu can kulağıyla dinleyen biri vardır ve her koşulda yanında görebilir...
20 YorumlaÇünkü sadık biriyim, gözüm sevdiğimden başka birini görmez. Öz güvenli biriyim, sevgilimi başkalarından kıskanıp hayatı dar etmem. Güzel ve bakımlı bir kadınım, beni koluna takan adam gururla taşır. Aklıma bunlar geldi şimdilik :D
23 Yorumla- +1 yıl
Bir kaç tanede ben ekleyin; Hamaratsin, hanımefendisin, gerçekten güzelsin , zeki ve akıllısın
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim güzellik. Eminim sende de bu özellikler mevcuttur <3
- +1 yıl
😘
+1 yılAnlayışlı bir insan olduğumu düşünüyorum , dürüst bir insanım güzel yemek yaparım birçok enstrüman çalıyorum biraz yakışıklı sayılırım gezmeyi çok seviyorum her yaz akdeniz ve ege turları yapıyorum bunlar dışında gelişime açık bir insanım herkesten birşeyler öğrenmeye çalışırım , haksız olduğumda özür dilemeyi gönül almayı bilirim bunlar yeterli olabilir belki.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNet bir sebep söyleyemem, her insan karşıdaki kişinin gördüğü kadardır çünkü.
Ben insanına göre muamele eden birisiyim yani değer görmeyi hakeden insana sonuna kadar değer verir, her türlü zorlu koşulda yanında olurum ama haketmeyene de hakkettiği muamele her neyse o şekilde muamele ederim.
Beni tercih edecek olan insan kendisi gibi seven, davranan yani bir nevi onun aynası olabilecek birisini istiyorsa sevgili olma düşüncesinde olabilir.
10 Yorumla
+1 yılkara kaşlarım için :D esmersi maço halim için yetmez mi
17 Yorumla- +1 yıl
Esmersi maço hahaha
- +1 yıl
Sorma malûm iftar açtık yeni çay icebiliyorum. 🤭
- +1 yıl
Allah kabul etsin.
Emin olmak istiyorum kulaklarında sorun vardı sensin o dimi 🙂 - +1 yıl
Aynen öyle doğrudur lakin bunu kimse bilmiyor yani
- +1 yıl
Sağol tşkler cümlemize..
- +1 yıl
tamam o yazdığımı kaldır emin olmak istedim sadece
- +1 yıl
Kalsın bir şey olmaz haliyle yaşamaya devam
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Zekiyim, bir kadını nasıl mutlu edebileceğimi az çok biliyorum, iyi niyetliyim, empati kurabiliyorum, çoğu zaman kırmamaya çok özen gösteririm. Ama bulunmaz hint kumaşı da değilim defolarım da var.😀
18 Yorumla- +1 yıl
Onaylıyorum seni tanıyan biri olarak 👌
- +1 yıl
Yoo kalkmamiş denedim az önce görüşünde. Hangi görüşüme eksi verecektin ve neden 😄
- +1 yıl
Şu 👍🏻artı şu👎🏻eksi demek oluyor.
Ama benim film zevkimi unutmuşsun sen; ben vurdulu-kırdılı kanlı-manlı filmleri severim seçenekte o varken başkasının şansı yoktu 🙃 - +1 yıl
Ben buldurdum 😄 eline sağlık 😪
+1 yılMacera mi istiyorsun? Heyecana var mısın? Geçmişi unutamıyorum mu diyorsun? Tam yerine geldim dostum ! Reklam broşürüm binalara asılsın lütfen 😂.
22 Yorumla- +1 yıl
Haha😀 güzeldi
- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılDüşünceli, sevginin ne oolup olmadığını bilen, saygılı, anlayışlı, sadık, gururlu, sınırlarını bilen biriyim. Karakterli ve akıllı biriyim çoğu insanda olmayan bu özellikler bende var bı zahmet istesin sevgili olmak. Haaa bı de inşaallah 2 yıla mesleğimj elime alacağım inşaallah. Daha ne olsun.
10 Yorumla
+1 yılDövülmek istiyorsa isteyebilir tabi ki. Durup dururken kaşınması varsa birkaç yumrukla hallederiz
11 Yorumla- +1 yıl
🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kadınlar sürprizi ve sürprizli erkekleri severler. Sıradan olmayan, farklı ve özel olan. Bir kadın her ne kadar Mercedes'in güven ve kalitesini arasa da, Lamborghini'nin heyecan verici çizgilerini, hızı ve seksiliğini de isterler.
10 Yorumla
+1 yılBir kadına sevdalandığım zaman dünyada tek kadın oymuş gibi hissettiririm.
13 Yorumla- +1 yıl
Bu her kadının hoşuna gidecek bir tanım olmuş 😌
- +1 yıl
Bir kadına bunu hissettirirsen o sana 10 katını hissettirir. Düşüncesindeyim.
- +1 yıl
Doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyor zaten abla istese 23 yıldır olurdu
12 Yorumla- +1 yıl
Daha çok zamanın var
- +1 yıl
Sanmıyorum abla ümidimi kestim ve evlilik yüzüğü taktım kısmetimi tamamen kapattım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gaye mutlu yaşamak ise ,
Eğer amaç hayatın zorluklarını sevdiğinle göğüslemekse,
Eğer felsefenin içinde sevgi varsa şans vermelisin.
Ama bunların sadece lafta kalarak hareket etmemelisin.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Değer verdiğini belli eden biriyim ilgiliyim sorunlara karşı çözüm odaklıyim fazlasıyla sadık biriyim sevince gözüm yolda yürürken dahi o insandan başkasını görmez sahiplenici ve koruyup kollayan biriyim her zaman daha ne olsun
10 Yorumla
+1 yılNiye evlenme programı mı çekiyoruz? Evim arabam var vs😅
12 Yorumla- +1 yıl
Birini bulmak için değilde kendimizi ne kadar tanıyoruz onu ölçen bir soru gibi düşün.. hep yermeyelim biraz da övelim değil mi )
- +1 yıl
Hımm anladım
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kimse benimle sevgili olmak istemez haklılar da...
16 Yorumla- +1 yıl
Sence neden
- +1 yıl
Sporla halledebilirsin bunu
- +1 yıl
Evet halledebilirim bu mümkün ama beni kötü günümde sevmeyeni ben iyi günümde neden seveyim ki? Beden dediğimiz geçici ruha bakan yok zaten ben dünya ile anlaşamıyorum fazla iyiyim sanırım pembe bakıyorum bu konuda hayata o yüzden olmuyor. İnsanlara anlatıyorum anlamıyorlar çünkü böyle insan olmaz diyorlar haklılar da belki olmaz böyle insan maddeye değil de maneviyatı seven insan olmaz bu devirde.
İşte bu yüzden kimse beni sevmez. - +1 yıl
Sen kendi görünümünden rahatsızken başkalarının seni begenmesini bekleyemezsin. Aşk görsel başlar sonra içselleşir. Önce kendine öz saygını duymak için fiziki görünümüne dikkat edeceksin. Böyle sözlerle kendinizi kandirmayin başkalarına değil önce kendinize sorun nerede hata yapıyorum diye.
Ben kendini sevmeyen ve kendine bakmayan insanlar için gerçekten üzülüyorum - +1 yıl
Zaten ben söylüyorum ya sevmezler diye kandırmıyorum ki kendimi gerçek bunlar.
Zaten de sevmelerini beklemiyorum kimseye de beni severmisin diye sormuyorum.
Evet kendimi beğenmiyorum beğenilecek biri olmayı da amaçlamıyorum zaten öyle olsa bile ben kimseyi beğeneceğimi sanmıyorum. Benim için aşk görsellik ile başlamıyor. Kalbine ruhuna ısındığım birini sevebilirim o da bu devirde zor...
+1 yılKimse istemesin şimdilik hiç uygun değilim
Benim yanıtlamam doğru olmaz kendimi seviyorum ama kendini beğenmiş biri değilim tanıyanlara sormak lazım burada da var reelde de
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum açıkçası.. sadık olduğum için, kendi dürüstlüğüme güvenebileceğim, ilişkide sorumluluk alabildiğim vw bunları görev bilinciyle yaptığım için olabilir. Benim için kim olduğu fark etmeksizin sevgilim olan kişi mutlu olmalıdır. Bir erkek olarak en çnemli hedefim sevgilimi mutlu etmek için mücadele ederken onun da benim stresimi alabilmesidir. Kaliteli çift böyle olunur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Sadakatli sabırlıyım sevgili olarak takılmalık olarak değilde ciddi ilişki insanıyım. Ama olunmasın benimle sevgili bütün duygularımı yerle bir etmesinler
10 Yorumla
+1 yılBencede delirmiş mi ki , benimle sevgili olmak istesin , yoksa ruh hastası mı? Ya da bilincini mi kaybetmiş 🤦🏻♂️ belki de delidir hemen yargılamayalım insanları 🥲
10 YorumlaBen dürüst, sadık, sevgi dolu, romantik, duygusal ve merhametliyim. Çok yakışıklısıyım değilmiyim bu değişir. Eğer kriterler uygunsa beni bu yüzden isteyebilir.
10 Yorumla
+1 yılBen neden hayatıma birini alayım ki enistein'in ilk eşi ile üniversite yıllarındaki gibi ilgilendiği alanlar üzerinde beyin fırtınası yapamayacaksam onunla.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir neden arıyorsa benimle olmasına gerek yok.
Kendi nedenlerini tamamlayabileceğime inanıyorsa, benimle olabilir.
Çok uç bir soru olduğu için standart bir yanıt veremiyorum.
cut.10 Yorumla
+1 yılSaygı severim
akılcıyım (bu dezavataj)
Romantiğim (bu dezavantaj)
Farkettimde bence kimse sevgili olmasın benle akılcı bir adamla kızların işi yok10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Güvenilir biriyim, düşünceli, açık sözlü, sıradanlıktan uzak ne yaparsam en iyisini yapmaya çalıştığımdan..(geçmişte kalanların bir zamanlar düşünceleriydi) kendi düşüncem değildir...
10 YorumlaÇünkü hoşgörülü, sabırlı, eğlenceli, kafa dengi, ne istediğini bilen, merhametli, ilgili ve şefkatli biriyim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına renk katarım🤣
22 Yorumla- +1 yıl
Benim hayatıma bile kattın ♥️💛
- +1 yıl
Sende banaa :)💙
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCunku gercekten yasanilacak bi insanim😝😎🙃,
canli, kipir kipir, hayat dolu 🥳🥳
Ayyy ayy canım kendim 🤪
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
+1 yılKorurum kollarım sadığım yalan söylemem boyum posum yerinde param var eğlenceliyim kararlıyım özgüvenim yüksek yazmaktan yoruldum 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynaya bakıp Mahmut Tuncer görünce bu soruyu çok soruyorum kendime fhshdhshsh
12 Yorumla- +1 yıl
O zaman bir de içine bak cevap oralarda bir yerde olabilir
Cevap sahibi+1 yıl🚬🚬🚬
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. akla bilime önem vermem, bilgili olmam her konuda az da olsa bilgiye sahip olmam, hurafelere efsanelere dedikodulara inanmamam ilgi çekiyor
10 Yorumla
+1 yılZekiyim, dusunceliyim, değer yargilarim var ve bunlara her koşulda bağlı kalan biriyim, oz benliğimin farkındayım, geniş bir sohbet alanım var ve ilişki içindeyken asla ikinci bir kadini düşünmem
10 Yorumla
+1 yılNeşelendirmeye çalışırım oral seks bir de 2 saat evde gezerek vajinal seks ruh gibi olsam da maksimum haz mottomuz
10 Yorumlaharbiden niye biri benimle sevgili olmak istesin hayatima yeni bir dert daha eklendi sagol gidip yakayim bari
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu devirde herkes herkesi aldatıyor ben sevdiğime sadık biriyimdir kızlar ilgisiz kalınca hemen bir erkekle konuşma isteği olur ama ben okadar sadığımdır ki sevgilim ilgisiz bıraksa aldatmam sevgisizlikten ölsem dahi
10 Yorumla
+1 yılBenle iyi anlaşıyoruzdur , belki fiziksel olarak beğenmiştir. Belkide ikiside hoşuna gitmiştir. Orasını sevgili olunca anlıcam artık.
10 Yorumla
+1 yılBir sebebi yok. O yüzden yok. Olduğu zaman anlayışım yüzünden, ince fikirli olmamın hoşuna gittiğini söyleyenler olmuştu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıldürüstlük sadakat arıyorsan benden iyisini bulamazsın ama mütevazi değilimdir
zekiyim kültüryülüm sohbetim güzel daha ne olsun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bir yüreğim var sevgi dolu
Huzurun vazgeçilmez asil yolu
Korkarım incitmekten bir meleği
Olunca gerçek sevgi önemli konu10 Yorumla
+1 yılbilmem
bunu ben bilemem o bilir:)12 Yorumla- +1 yıl
İnsan kendini en iyi tanıyandır, sende biliyorsun ama bizimle paylaşmak istemedin 🙁
- +1 yıl
konuyu kimse senin gözünle görmez ki.
o başka bir gözle seninle olmak ister
Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Tutkuluyum ilgiliyim mutfakta hamaratım yatakta iyiyim.
En onemlisi merhametli ve değer veririm herkese.10 Yorumla
+1 yılSevgilime sormak lazım bence. Eminim bir cevabı vardır @gecekusum3434
20 Yorumla
+1 yılRuh ve sinir hastalıkları hastanesine berâber gitmek için
27 Yorumla- +1 yıl
Saymadım 😃
- +1 yıl
@pars1453 sjsj mutlu muyum sanki gülmesem deliliğe vurmasam ölürüm dertten
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ortak ilgi alanlarımız ve çekim varsa neden olmasın
20 YorumlaSabirli anlayisli ozguvenli biriym kendime her konusa guvenrim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnan bende bilmiyorum napacak benim gibi bir cinsle anlamış değilim.
20 Yorumla Çoğu zaman bunu bende kendime soruyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olunmaması gereken kişi olduğum için olabilir
10 Yorumla
+1 yılDuyarlı şefkatli ve zeiyim tüm bunlar yeterliyse onun için neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılDöşümde açık büfe kahvaltı sofrası kurulabilir mesela.
10 Yorumla
+1 yılSadakatım, neşem, pozitifliliğim, eğlenceli oluşum iyi dinleyici oluşum vs..😀
10 Yorumla- Devamını Gör (161)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat