Kalbi kıranı mı hatalı bulursunux yoksa ona o değeri vereni mi?
Kalbi kıran hatalı
Ona o değeri veren hatalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Değer veren de hatalıdır kalbi kıran da hatalıdır. değer veren kişi göz göre göre kötü birine değer veriyorsa hata zaten onun. ama eğer güvenip de saf duygular ile değer veriyorsa o zaman karşısında ki kişinin hatasıdır sonuç olarak kimsenin anlında iyi insan yazmıyor bazıları başta iyi olup kötülük yapar ya da değer verdiği insanı üzebilir. bu yüzden de bence hatalardan dersler almak daha önemli
Ederinden fazla değer bazılarını adam eder derler ya öyle işte. Haddinden fazla değer verince karşıda ki kolaylikla kırabiliyor. Evet kıran her zaman hatalıdır ama pek fazla değer de vermemek gerekiyor.
Kalbi kiran hatalıdır. Fazla değer vermiş, seviyordur değer vermiştir sevdiğine. Bunu anlayamayız bırakıp gidiyorsa aldatiyorsa terk ediyorsa, bu onun olgunlaşmamış ya da bencil biri olduğunu gösterir.
Kalp kıran her zaman hatalıdır. Ama kırılan.. o kişi bir daha sevemez zaten. Kalbi kırıldıktan sonra kimseye eskisi gibi güvenemez yani
Cevap
9Cevap
Değer veren sevgisini gösterdiği için hatalı olmaz. Her koşulda kalp kıran hatalıdır
Beklentiye girmek ve değer vermek bizim seçimimiz olduğu için karşı tarafın hatası yok. Tabi farklı noktalardan kırdıysa o ayrı artık o kadarı ince detay☺
Sadece aradaki ilişki hatalıdır. Frekans uyuşmamıştır
Eşşege çok değer verirsen, kendisini Yarış atı sanarmış.
Duruma göre değişir. Ota boka kalbi kırılanlar var. Gereksiz hassaslar , A diyorsun bozuluyor , B diyorsun bozuluyor. Onun gönlü hoş olsun diye de kendim istemediğim bişeye olur diyecek halim yok.
Ne demiş bir düşünür. Seni suçlamıyorum... Sana bu şekilde davranma şansını verdiğim için kendimi suçluyorum.
Haketemeyene verdiğiniz için o cesareti alıyor..
Kimseye değer vermezsen kırılmazsın
Değerin kendisi hatalı
Değeri Veren hatalı artık
İnsanlar kötüler
Kalbi kıran kanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?