İnadınızın kırılacağı kadar güçlü bir bağ olmalı.. Verdiğimiz kıymet, özen, değer, o inadı kırabildiği kadardır.. Bunu başaramıyorsa, olmamış demektir..

İnadınızın kırılacağı kadar güçlü bir bağ olmalı.. Verdiğimiz kıymet, özen, değer, o inadı kırabildiği kadardır.. Bunu başaramıyorsa, olmamış demektir..

Kim olduğuna bağlı. Ben çok inatçı bir insanım. Kafama koyduğum şey illa olacak, olana kadar uğraşırım isterse uzun zaman geçsin üzerinden o olmalı yine de. Ama bazı kişilerde bu işe yaramıyor, kırmak istemiyorsam onun bana olan sevgisini, saygısını hissediyorsam özellikle inadımdan vazgeçiyorum.
Evet, kırabilir verdiğim değer inadımdan üstün olamaz, yapmak zorunda olmasanız bile karşınızda ki insana olan değer ve onun hayatınızda ki önemi yüzünden yapmanız gereken hareketleri, inat gibi canım saçma bahaneler arkasına saklamanız, yapmak istemediğiniz şeylere ömrünüzün sonana kadar sizi sürükleyecektir. ve üzgünüm insanoğlu içinizi kimse bilemez. ne sebeple yaptığınızı kanıtlayacak bir somut deliliniz yok ise karşınızdaki insan için yapmaya çalıştığınız şey budur. yazının başında da yazdığım gibi karşınızda ki artık değersiz ve önemsiz olduğunu hisedecektir. ve doğan sonuçların sebebi maalesef sizsinizdir.
Olur böyle şeyler.. 😄
Rica ederim.. :))
Evet, bunu daha iki gün önce yaşadım hatta. Birine kırıldım ve özür dilemeden yazmayacağım dedim. Ama dayanamadım affettim yine özür bile dilemeden. Birine verdiğim değer kendi kalbimi bile kırabiliyor da. Keşke tek kırdığı inadım olsaydı ¢
Verilen değeri ne kadar çer çöp ettiğine bağlı..
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim..
Cevap
7Cevap
Çok sevdiğim ve önemsediğim tek bir kişi inadımı kırdı. Onun dışında fazla inatçıyım ve dedigi dedik biriyim.
Eğer bana iyi davranırsa beni çok severse evet inadımı da kırar
Kırar evet sevdiklerime karşı hassasım ben. O inadı dik tutmak için sağlam sebeplerim olması lazım.
Bende tam tersi en çok en sevdiğime kırılırım özlerım düsunurum hep iyi olsun diye dua ederim merak ederim hep dusunurum kac yillik arkadaslarim var boyle hep dusundugum hatirlayinca gozlerimin doldugu ama affedemedim. Zaten hic sevgilim olmadida arkadaslar icin konustum. Birde hoslandigim biri vardi onada aglaya aglaya veda ettim konusmayalim dedim kırdi beni cunku
Fazla inatçı bir kişiliğim ama bilmiyorum hiç böyle bir durumda kalmadım sanırım.
onun da bana verdiği değer ile orantılıdır bu.. inat biri değildimdir ama kendime saygım vardır kırdığı yer bana saygı noktasına ise eğer ne kadar sevsem de dönüşü olmayan yola girebilecek derecede olabilirim..
Kuru kuru değer göstermekte olmuyor bunu geçte olsa iyi anladım.
Sana çok değer veriyorum ama...
İşte burada ama'dan önceki süslü ve kalabalık övgü/iltifatın anlamı yok.. İşin gerçeği ama'dan sonrası..
İşi bitene kadar… :))
tabi verdiğim değere göre değişir ama sevdiğim bir kişi olsa bile sevmeyeceğim şeyi yapmam bu konularda netimdir yani sırf karşımdaki insana değer veriyorum diye de sevmeyeceğim şeyler yapmam
Kırılır. Ben küs kalabilen bi insanım günlerce konuşmam ama ona trip atmaya bile dayanmıyorum atıyorum ama az
Evet benim inadım sevdiklerim gel öpeyim, ya da hadi yeter barışalım diyene kadar. Çok damarıma basmadıkları sürece de inatçı sayılmam zaten.
Kırmaz. Değer vere emek veririm hiçe sayıldığı an hayatımdan çıkarır sonra inadım başlar geride almam.
Herkesin sivri yanları vardır ve inat uğruna sürekli diretilirse asla uyum içinde yaşanmaz. Bu bencillikten başka bir şey değil.
Önemsediğim her kimse, ona karşı direncimi sıfırlıyorum. Aksi halde geçimsiz ve mutsuz oluruz.
Genelde kırmıyor. İnadımı kırabilecek tek şey bunu hak ediyor olması.
Değer verdiğim insanlar için gurur denilen kokuşmuşluğu unutabilirim.
İnat edecek kadar beni üzmüşse bence artık kıramaz inadımı...
İnadımı kırabilmesi için aklımı başımdan almalı yoksa pek mümkün değil inadımı kırması..
Evet, çok değer veriyorsam inadımı kırabilir
Değeri anlamsız şeylerle ölçmemek lazım bana göre.
Tabi ki eğer o kişiye verdiğim değer inadımdan fazlaysa tabi ki inadımı kırar sevgi değer bunlar asla inat vs dinlemez :)
Kesinlikle aşırı inatçı biriyim kafama koyduğumu yaparım yapamıyosam daha çok uğraşırım şu zamana kadar sadece 3kişi inadımı kırabildi
Aynen ;):D :D
Zorunda mıyım, alla halla.. 😂
Gören de ne yazdı sanacak..
Aynen'e ne yazılır.. Evet aynen mi yazaydım.. 😄
Bana İki satırlık bir kelime söyle, söz her görüşüne yorum yapıp eig verecem.. 😄
Çayın haddi yoktur bende..
Çünkü kahve konuşmaktır sadece.. Çay ise muhabbet..
Bi daha aramam dedikten 2 dakika sonra arayınca benim, perdeye yansıyan görüntüler cevap versin bu soruya kfmdnjd
Hayır. İnadım epiktir ve karşımdaki kim olursa olsun kırılmaz ta ki canım kırılmasını isteyene kadar
Hayir kıramaz bu sevmedigim bir özellik 🙄🤷♀️
Deger verdiğime inat etmem
Kırar hassas birisiyim
Evet kırabilir değer veriyorsam inat yapmam
Ben değer verince kendimi bile unuttum
Değer verdiğime inat yapmam.
İnadını hiç bir şey hiç kimse kıramaz maalesef
Pek inadım yok galiba kırılması gereken 🤔
Kırar.
Hayie, sanmıyorum
Kırar
Evet