Selam ♾️ Değerinizi yeterince bilmeyen bir kişiye ne kadar değerli olduğunuzu anlatır mısınız. Yoksa onun hayatından çıkar ve kendisinin görmesini mi beklersiniz.

Selam ♾️ Değerinizi yeterince bilmeyen bir kişiye ne kadar değerli olduğunuzu anlatır mısınız. Yoksa onun hayatından çıkar ve kendisinin görmesini mi beklersiniz.

Artık ne o kadar sabrım var ne tahammülüm ne de öyle bir amacım.. Kimsenin benden değerli olmadığını düşünerek çıkıyorum yola.. Benim seviyeme yaklaşanla anlaşabilirim.. Zaten o dereceye yaklaşamayanlar bir şekilde aşağıda kalıyor, duymuyorum..
Değerimi bilmeyen bir insana neden değerimi anlatayım.. Zaten biliyor olsaydı eğer böyle bir şeye gerek kalmazdı.. Anlatsan da anlamayacağı için kendimi yormaya gerek yok.. Kimse benden daha değerli kıymetli değil.. İnsanlara laf anlatacağıma deveye hendek atlatmayı tercih ederim..
Anlatmam. Değerimi bilmeyen insanı hayatımda tutmam zaten.
Kesinlikle ✨
Rica ederim ✨✨
Bu anlatılmaz ya. İnsanlar kendileri anlaması gerekiyor.
Eyv abi rica ederim
Cevap
15Cevap
Hiç işim olmaz. Değersiz hissettiğim an çabalamam da biter. Değerimi anlatmaya çalışarak kendimi değersizleştirmem..
Anlatmam bırakırım kendi değeriyle kalsın...😎
Hayır, anladığı kadar vardır zaten. Keyifli günler.
Eğer ben değer veriyorsam uğraşırım... Baktık olmuyor eee yeter daa bir yere kadar
Her insanın birine şifa ya da zehir olmak gibi bi gayesi olmamalı bence hayatta da boylesi can sıkıcı durumlarla uğraşmamak zihni bedeni yormamak gerektiğini düşünüyorum yani kıymetinizi siz bilin gerisi bilmese de bisey ifade etmesin insanoglunun karakterinde var nankörlük kıymet bilmemezlik
Maalesef değer bilmeyenlerde var
Hiç bunu anlatmaya çalışmam baktım beni görmüyor sessiz sakin hayatından çıkarım.. ben bu kadar değersiz olamam asla.. onun görmemesi onun sorunudur.. ben kendimi bilir geri çıkarim.. o saatten sonra ister anlasın ister anlamasın ne ifade ederki.. birşeyler bittikten sonra.. geç gelen bir özür bir özlem gelecekte ise yaramadiktan sonra
Değerini bilmeyen insana kendini değerini anlatsan da bir şey ifade etmez, sen anlattıkça kendini övmüş gibi olursun ki bu da itici olur...
Sadece, değer verdiğin insana O'nun değerini anlatabilirsin ki, bu ne kadar etkili olabilir ondan da emin değilim...
Can Yücel ne güzel demiş ;
"Değerinizi bilmeyen insanlar için boşa mücadele etmeyin. Onları layık oldukları insanlara bırakın ve sakın arkanıza bakmayın."
Teşekkür ederim
Bilmeyen insana anlatsan da bilmez. O yüzden uğraşmam
Bir çok ünlü insan bile eserlerine rağmen bazen kendini değersiz hissediyor. Koca dünyada insan bir kum tanesi kadar. Herkes bir gün ölecek. Çokta kasmamak lazım. İnsan gidince değerini kanıtlamaz. Değerin göstergesi bu hayatta kazandıklarındır. Sahip olduklarının güzelliğidir.
Değer bilmek istemeyen birine ne kadar anlatsam da değişmez, bilmek isteyen biliyor da gösteriyor da verdiği değeri zaten.
Teşekkürler
Rica ederim
Kelimesini bile sarf etmem, onu kendi dünyasıyla baş başa bırakırım
Anlatınca herkes anlar zaten, mühim olan anlatmak için çaba göstermeden anlayabilmek..
Katılıyorum
Hayır anlatmam, mesafe koyar normal biri haline dönerim oradan anlarsa anlar.
Aslaaaa hic ugrasmam bile
ONu kendi degerinle baş basa birakirim
Kurban ederim degerimi ona 😄
En güzeli abla :D
Yol veririm sonra ah keşke değerimi bilseydi diye ağlarım jfkf
sdfsddfs anladım
Anlatmakla uğraşmam. Değerimi bilmiyorsa yanında bulamaz zaten beni.
Katılıyorum.
Katıl tabi sdfj
Dimi katılama gibi şansım mı var dksdfk
Hiç ısrar edip te o kişiyi de bunaltmam. Degerimi bilirse bilir, bilmez ise kendi bilir
Bence de abla haklısın
Insanlara kendimi anlatmayı ve kanıtlamayı uzun zamandır bıraktım. Hayatı kendim için yaşıyorum ve hayat insanlarla uğraşılamayacak kadar kısa. Siz kendinize kendi değerinizi hatırlatın kâfi.
Kimseye zorla kendi değerimi ispatlayamam.. Zaten var olanı göremiyor ise uğraşmak zaman kaybıdır..
Haklısın abi.
Bu konuda hiç çaba göstermem öyle bir şey yaparsam karakterime hakaret etmiş gibi hissederim. Madonna anlaşılmasın bir lüks olduğunu söyler.
Karşımdakinin çakralarını açacak değilim, karşımdaki akıllı bir kadınsa verdiğim değeri anlar zaten benim anlatmama gerek yok✌🏻
Anlatmaya gerek yok , zorlayarak kendini sevdirme gibi oluyo. Değerimi bilmek isteseydi zaten kendisi bunu gönülden yapardı.
Hayır, değerimi bilmeyen insanlar için boşa mücadele etmem. Onları layık oldukları insanlara bırakırım...
Haklı olduğum tarafları göstermek için sadece, çok zorda kalırsam yaparım bunu...
Anlatılan değer kişinin kendisini daha çok düşürür.. varsın anladığı kadar olsun önemli mi sanki.
Bir kez denerim iki kez denerim baktım olmuyo tak sepeti koluna herkes kendi yoluna
2013de hesap sordum ya demiştim ki benim gibi birini bulamazsın
Bu hatayı çok yaptım değer görmediğim birinden bişey beklemem.
Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az o yüzden hayır
Yapıyoruz öyle hatalar... Ama bir süre sonra boşa olduğunu da anlıyoruz tabi.
Değerimi zaten bilmeyen birisi oldu..
Ondan nefret ediyorum.
Bazı şeyler anlatılmaz. Anlamazsa değerimi beni sonsuza kadar kaybeder.
Valla halim yok valla yaaa.. hatta kalıp moralimi bozmasın diye üstüne para veririm😅
Anlattım ben ama bir şey değişmedi yaralanan yine ben oldum.
Değerimi bilmediğini hissedersem byle bı duyguya kapılırsam sesszce uzaklaşırım hayatından
Çok uğraştım, sadece zaman kaybı. Sonra onlar anlayıp dönüyor da iş işten geçmiş oluyor.
Değerimi bilmeyen insanı zaten hayatıma almam.
Anlatmam.. hayatından çıkar giderim
Anlatmak zaten değerimi azaltır 😅
Değerimi bilmeyeni hayatımdan çıkarırım
Farkındalığı yüksek değilse olmaz zaten..
Değer anlatılarak kazanılmaz
Asla. Cok onur kirici bir eylem olurdu
Değerimi bilmeyen hiçbir şey anlatmam konuşmam
Değerimi bilmeyen insanlarla görüşmüyorum
Hayır hiç uğraşamam
Kimseye bir sey anlatamam bu yaştan sonra
Sevdıklerimiz tarafından olursa gursuz oluyoruz
Bazen
Anlatmam
Buna çabalamam
Muhatap bile olmam✋
Hiç uğraşmam tekmeyi basarım