Nedir sizi aşık eden? Arkadaştan ayırıpta ona aşık olmanızı sağlayan
Fiziksel özellikleri
Karakteri, bana yaklaşımı
Maddiyat
Zekası, kültürü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nedir sizi aşık eden? Arkadaştan ayırıpta ona aşık olmanızı sağlayan
Seçeneklere göre değişir. Mesela Victoria's Secret'ın back stage'inde çalışan bir adamın köylü fadime'ye aşık olma ihtimali çok az. Benim çevremde çok çok güzel kızlar var ise , o zaman onlar içerisinde en çok duruşunu muhabbetini beğendiğimden hoşlanmaya başlarım , onunla anlaşabildikçe de yavaş yavaş aşık olurum diye düşünüyorum. Ama eğer ki çevremde güzel kız sayısı az ise , o zaman en güzeli hangisiyse onun hareketleri hoşuma gider zaten. Yani güzellik erkekteki toleransı arttırıyor. Çirkin bir kızın yaptığı kötü harekete toleransı az iken , güzel bir kızın yaptığı aynı harekete karşı toleransı daha fazla oluyor.
Ne kadar mantıklı bir yorum :) Bende o şekilde düşünüyorum, kişi çevresinde ki ulaşabileceği en iyi ihtimale ulaşmaya çalışıyor aslında. Ama birde kültür uyumu da önemli, mesela ortak zevklerin olması vs bunlar başta önemsiz basit gibi geliyor ama evlilikte önemi anlaşılıyor.
Aslında ben ilişki tavsiyesi alınacak son kişiyim hiç sevgilim olmadı çünkü :D
benimde olmadı :D
Ben hiç açılmadım senin niye olmadı? Sana da hiç açılınmadı mı yoksa? :D
ne yalan söyleyim açılan hatta kafayı takanda çok oldu ama bir şey hissetmedim :D kısmet bu işler
Senin kalbin bozulmuş.
O zaman güzel bir kızsın demek ki kafayı takmaz yoksa erkekler.
ya onu bilemem. Ama kolay bir şeyler hisseden biri değilim ya
Demek ki donanımlı bir kızsın. Hayatında çok çabalamışsın bişeyler başarmışsın bu da kriterlerini yükseltmiş.
Ben aşka inanmıyorum ama aşk her gün son günmüş gibi gözlerina bakıp seni seviyorum demektir
Cevap
6Cevap
Hormonlarım kime yükselirse not olgun olmalı😃
İkinciyi işaretledim ama sonuncu da önemli.
Aşkın sevginin niyesi olmaz
Neyine aşık olduğunu bilirsen aşık olamazmı insan bilmemektir bence aşk eden
Aslında bilinçaltın biliyor. Ama farkındalığı düşük olanlar , neden aşık oldugumu bilmiyorum diyor.
Mesela babadan ayrı büyümüş genç bir kadın, anaç özellikleri olan, korumacı bir erkeğe kapılıyor sonra diyor ki neden aşık oldum bilmiyorum. Aslında belli , bilinçaltı yönlendirdi.
Karakteri, bana yaklaşımı ve Zekası, kültürü
fiziksel özellikler hiç mi önemli değil? tamam sarışın esmer ayırt etmezsin, ama mesela obez birini ister miydin? ya da 1.50 boyunda birini, ya da kendinden 10 cm uzun bir kadını vs
fiziksel özellikleri hiç önemli değildir benim için.
zayıflıkta kendisine obez ise kendisine sonuçta malum obez olanlar sağlıksız olabiliyorlar kendi sağlığı için fizikseli nasıl olursa olsun beni ilgilendirmez kendi sağlığını düşünsün fizikselde
peki diyelim beğenmiyorsun, cinsel çekim nasıl hissediceksin? Mantıken beğenmediğin birine çekim hissetmezsin
söylediğim özellikleri beğendiysem beni tatmin eder o kız
Karakteri, üslubu ikinci plan fizik
zeka önemlidir
karakter+zekâ
ilk önce karakteri galiba
Madidşyat hariç hepsi önemli
Hepsi
Kimse aşık olunmaya değmez
Kadın olması yeter
Vibes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?