Anlam veremediğim bir şekilde ayrıldık ne yapmalıyım?

Arkadaşlar sevgilimle sebebini fazla bilmediğim, anlayamadığım bir şekilde ayrıldık. Ayrılırken, ben yapamıyorum, denedim ama olmuyor, sorun sende değil ben beceremiyorum tarzı şeyler söyledi. Bende çok sevdiğim için ve ona ister istemez bağlanıp aşık olduğum için direndim ve dedim ki “aramızda ne sorun, problem varsa oturup konuşuruz. Çözülemeyecek şey yoktur.” dedim. Fakat tekrar ve tekrar yapamıyorum, edemiyorum dedi. Bende fazla üstelemedim zorla güzellik olmaz diyip biraz kendisine kafasını toparlamak açısından zaman vermek niyetinde “istediğin buysa ayrılalım. ” dedim. Ayrılalı 24 gün oldu ve aynı okulda olduğumuz için ara ara onunla tekrar konuşmaya, barışmaya çalıştım. Tekrar tekrar aynı şeyleri söyledi. Bende artık yıldım, bezdim ve artık neden ayrıldığını sormaya başladım. Çünkü kendi kendimi yiyorum. Kafamda bi ton sorular var. Acaba başka birisi mi var? gibisinden. Fakat araştırdığım kadarıyla konu çok başka. Önceki ilişkisini biraz zorlu atlatmış ve çok yıpranmış. Ben bunu zaten biliyordum ve ona göre davrandım. Biraz düşününce acaba “bu adam beni aldatır, üzer, önceki ilişkim gibi olursa üstesinden gelemem” gibisinden düşüncelere mi kapıldı diyorum kendi kendime ve gittim aynen bu şekil konuştum bana dediki “Senlik bir durum yok, ben yapamıyorum, edemiyorum. ” dedi. Biliyorum hep aynı şeyleri söylüyo. Arkadaşlarıma anlatıyorum kanka seviyosan git konuş yalvar yakar bu işlerde gurur olmaz diyorlar. Bende gidiyorum konuşuyorum ama boş. En son arkadaşına yazdım ve bana önceki ilişkisinden dolayı böyle yaptığını, yanlış anlamamam gerektiğini, ona dönmeye çalışmadığını söyledi ve beni anladığını söyledi. Ki beni en iyi anlayabilecek kişi o bence çünkü o da aynı şeyleri yaşadı. Arkadaşlarımda sal demeye başlayınca ben delirdim. Vazgeçmiycem çünkü biliyorum kendimi. Evde kendimi yiyorum. Uyku uyuyamaz oldum. 1-2 saat uyuyorum onda da rüyalarıma giriyo. En son bugün dedim bu böyle olmaz. Ben gidicem bunun oturduğu yere o gelene kadar bekliyecem. Seviyorum abi vazgeçemem. Geldiğinde de aynen böyleyken böyle diycem. Sonuç istediğim gibi gitmezse de uzaktan sever ve bu işlere de gönlümü kapatır mağarama çekilirim diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım bana fikir verin kendimi yiyorum. Zamanla geçeceğini biliyorum fakat unutamıyorum. Her türlü öneriye açığım, teşekkürler şimdiden

Anlam veremediğim bir şekilde ayrıldık ne yapmalıyım?