Başak burcu erkeği hoşlandığını inkar eder mi, ederse nasıl davranmak gerek?

Ayni binada yaşadığımız ve bir arkadasima gecen hafta 1 bira getirdim. O da bana cay alip yanima geldi. Mubabbete baslayinca ozel hayatini vs. Her aeyi anlatti, sonra fotoğraflarını gösterip hangisi tatlı diye sordu. Basta o gozle bakmadim dedim ama o cikinca ikisi de diye mesaj attim o da pamuk gibi oldum dedi ve aramizda yogun bir cekim hissettim. Oncesinde bir kere sacima dokunup guzel demisti.
Sonra gecen gun ayni ortamda bir tartisma yasayinca gece konuyu konusmak istedik ve beni cok elestirdi. Ama boyle mucadeleci kadinlari severim filan dedi sonra biraz daha yakinlik hissettim. Boyle uzun uzun bakismaya basladik. Neyse ertesi gun yine bir konu icin gece görüştük ve uzak oturdu ben de masaya cagirinca epey tereddut etti ama sonra ona masaj yapmami istedi kafasina ve boynuna masaj yaptim. O esnada kafasini cevirdi ve epey yakindik fakat ben onu bir konuda sıkıştırınca bir anda ceketini giyip odadan kacti.
Ardindan bana yemek sozunu gecistirdi kac kez ben de bugun acikca konustum. Neden tuhaf davrandığını sordum. Benim ona ilgim oldugunu dusundugu icin kactigini soyleyince deliye dondum. Ben de senin hakkinda ayni seyi dusunuyordum, hem nasil olur da senin gibi birinden hoslandigimi dusunursun dedigimde kızıp odadan cikti. Sonra mesajla o gun nerdeyse beni opecegini filan yazdigimda her seyi inkar edip sevgilim var dedi.
Arkadaslar kafam cok karisti. Bir kadinla bu kadar yakin ve samimi sohbetler edip, bakisan hatta kiskanan, kizan birinin hicbir seyi hissetmemesi mumkun mu?
Bu arkadasin amaci ne, gercekten sevgilisi var mi cok merak ettim.

Başak burcu erkeği hoşlandığını inkar eder mi, ederse nasıl davranmak gerek?