Ewet davranır eğer kız için bir şeyler plnlıosa davranır senden ona vermeni falan ister ve davranır ya da üzülme die ya daaaa başka bir sevgilisi varsa senin üzerinde deneme yapr ne tpki beri en die yani her anlamda davranır ve kullanablr
011 Yorumla
Soran+1 yılüzülmeyim diye mi? ama onun içinse eğer umut veriyor böyle de daha çok üzülürüm
Soran+1 yıl4 aydır böyle davranıyor.. hoşlanıyor gibi
Soran+1 yılve ona duygularını sorduğumda belirsizim dedi. o zaman arkadaşınım dedim. olmaz belki seviyorum dedi... öyleydi işte
Soran+1 yılzaten ben küstüğümde sanki muhtaç kalmış gibi mesaj atıyor hemen.
Soran+1 yılama küs değilsek arayıp sorması ilgisi azalıyor
Soran+1 yılhayır rahat biri
En İyi Cevaplar
evet davranir kesinlikle,.. bir cok nedeni vardir, arkadaslari ile iddaya girmistir veya amaci sadece seni yataga atmaktir ya da kendi egosunu tartmak icin önüne gelen her kiza hoslaniorum diordur...
12 Yorumla
Soran+1 yılhoşlanıyorum demedi hiç. ama öyle davranıyor
Çok afedersiniz erkeklerin aklı s... lerindedir duygusal hareket etmezler duygusallık bayanlara özgü bir şey önce bayanların ruhuna hitabetmek gerekiyor o iş bayan için 2. planda.
20 Yorumla
+1 yılhoşlanır gibi davrnır bence kızın üzülmesini istemiyorsa ornegin yapabilir.
Ama hoşlanıyorum deyip hoşlanmıyorsa sıkıntıdır. Ve Hoşlanmak kelimesi anlamına da dikkat.07 Yorumla
Soran+1 yılüzülmeyim diye mi? ama onun içinse eğer umut veriyor böyle de daha çok üzülürüm
- +1 yıl
peki sana hoşlanıyorum diyor mu
Soran+1 yılhayır demedi. duygularını sordum 2 ay önce belirsizim demişti. o zaman arkadaşım de dedim. olmaz belki seviyorum dedi. o zaman seviyorum de dedim. bilmiyorum belirsizim dedi. öyle oldu yani
- +1 yıl
peki sen onu seviyormusun gerçekten? bence ona gore sor yoksa bir daha uğraşma onla
Soran+1 yılevet seviyorum
- +1 yıl
eğer dediğim gibi berkide senle olmak istemiyordur ama sana da bunu soyleyemiyordur. Oyuzden sor de ben üzülmeyeceğim sen net soyle de (eğer seviyorsan bunu kendine alıştırman lazım bide)
- +1 yıl
karşılıksız sevme bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Davranmaz davranmamalı. Ne ekersen onu biçersin :) O kız arkadaş havuzunu bol tutmaya çalışan cinstir herhalde :D
20 YorumlaEvet ben çok davranırım öyle..
Eğlenceli oluyor ama bir süre sonra sıkılıyorum.03 Yorumla
Soran+1 yılne kadar zaman sonra sıkılıyorsun mesela...
Soran+1 yılbiz 4 aydır konuşuyoruz
Haha öyle bir davranır ki, onun sana aşıl oldugunu sanırsın..
30 Yorumla
+1 yılKesinlikle davranır :D Nedenide egosunu tatmin etmek -_-
149 Yorumla
Soran+1 yılkız biraz tersliyorsa. mesela bana yakışıklı mıyım diye soruyor ben de kendi çapında dedim. bu sadece bir örnek ama onun dışında ilgileniyorum baya.. ve bunun dışında çok ilgili değildir ama ben ona küs davransam anında gönlümü almaya çalışır.
- +1 yıl
Hmmm :)) ne güzel işte aşık olduğunu burdan anlayamazsın kesinlikle :D ama şu kesin sana değer veriyor :)) sen onu seviyormusn peki?
Soran+1 yılseviyorum ama o ne hissediyor acaba?
- +1 yıl
Hmmm ne hissettiğini tamamen konuşmasını bilmeden söyleyemem ama şunu diyim sana değer veriyor eğer ona bir pas verirsen işler olur yani :)) ama aşklamı yoksa hoşlanmaylamı onu tam bilmiyorm
Soran+1 yılmesela şöyle bir konuşma oldu:
bana tatile gideceğini söyledi. ben de sitemli şekilde git tabi bul bir de kafana göre bir kız dağıt iyice dedim.
o:olur, yaparız bir şeyler:)
ben:ciddi söyledim neye gülüyorsun anlamadım
o:anlaman için sevmen lazım:)
ben:neyi sevmem lazım
o:herhangibir şey olabilir
ben:hayır bir şeyi kastettin. onu soruyorum
o:yoo bir şey kastetmedim, merak edilecek bişey yok ki:))
Soran+1 yıl2. olay:normal konuşuyorduk. başım ağrıyor dedi. ben de ben sıktım galiba deyince seni dinlemekten sıkılmam ki hiç dedi. ben de laflara bakk sen:) dedim. o da asıl sen bana bak ama iyice bak belki bişeyler olur :) dedi
- +1 yıl
Hmmmm fazla salk biriymiş -_- fazla egoist -_- şimdi kötü ihtimallere gelelimmm baya çapkın bir çocuk senide tavlayıp eğlenmeye çalışmış ama sen iyi yapmışsın afferima kıllıca davranmışsın :D kanma öylelerine
- +1 yıl
Hahahahha :D bak bak şerefsiz adama bak bu sohbetin aynısını başka erkeklerde yapıyo :D kanma drim baya bir çapkınmış tek sana söylememiştir bunu
Soran+1 yıl3. olay: kendi çapında yakışıklısın dedim. çok komik, kendi çapımdaymış! dedi. ben de "niye sana hep dünya çağında mı dedi kız arkadaşların" dedim. cevap vermedi.. bu olaydan dolayı mı bilmiyorum en az bir hafta mesaj atmadı. attıklarıma da cevap vermedi. yalvardım resmen neden konuşmuyorsun diye. işlerim yoğun falan dedi. güya iyi geceler diyemeyecek kadar yoğunmuş! ne söylesem hep geçiştirdi müsait değilim falan diye. sonra dedim ki. değerimi bimeyenler için daha fazla yorulamam. dedim ve küstüm. sonra hemen mesaj attı ertesi güne.. ondan beridaha iyi ilgileniyor
Soran+1 yılyani o sormuştu yakışklı mıyım diye
- +1 yıl
Hmmmmm işler böyle fazla ilgi göstermişsin -_- okdr üstüne düşme bence sonra erkeklerin bir tarafı kalkıyo sizin iyice burnunuzu sürtmek için yapıyolar ipleri eline al :D ama dediğim gibi bence sadece çapkınlık yapıyor -_-
Soran+1 yılhoşlanmıyor yani benden?
- +1 yıl
Kesinlikle !!1 erkeklerin klasik çapkınlığı yani :D takma bence başından at kurtul
Soran+1 yılmesela bir de önceki gün küsmüştüm ona iyi geceler demeden yattı ve yaptığım bazı uyarılara kulak asmadı ve cevap vermedi diye. dün tatile gitti bugün de bana iki ağaç fotosu yollamış. bunlar nedir dedim. altında yatıyorum dedi. ben de yılın en iyi odununa diye bir plaketin fotosunu çekmiştim onu yolladım. istiyorum bunu çok hakediyorum:) dedi.
Soran+1 yılsonra geçenlerde de sahilde çekilmiş bir fotosunu profil resmi yapmış. ben de kaldır onu kendimi bir serseriyle konuşuyormuş gibi hissediyorum, kaldırmadan da bir daha senle konuşmucam dedim. biraz söylendi ama kaldırdı mesela..
- +1 yıl
Hmmm tekrara ediyorm aynı şeyi sana :D yav klasik bir erkek çapkınlığı kesinlikle niye bukdr kafana takıyonki :D bırak gitsin
Soran+1 yılbiliyorum çapkın olduğunu kendisi de kabul ediyor zaten.. ayrıca şöyle bir olay da oldu :
ya durum şu aslında. ben muhafazakar o ise tam tersi. yalnız beni kaybetmekten korktuğunu söylemişti bir kere ben ona duygularını sorduğumda. bir de belirsizim ve biz anlaşamayız demişti... ben de küstüm ve kaç gün hep mesaj attı onunla konuşmuyormuşum diye. sonra bir gece içmiş içmiş mesaj atmış. beren:( neden konuşmuyorsun benimle diye. ben de ya arkadaşız de ya da seviyorum de o zaman dedim.
olmaz belki kaybetmek istemiyorum dedi
o zaman arkadaşız de dedim
olmaz belki sev, yorum dedi
sonra aradı beni falan açmadım. en son madem öyle arkadaş kalalım dedim. değil.. böyle işte. ne anlarsın bu durumdan?- +1 yıl
Eeee ozmnb bıraksana -_-
Soran+1 yılniye, sevmiyorum demedi sonuçta.
Soran+1 yılbir de erkek neden hoşlanmadığı kıza çapkınlık yapar
- +1 yıl
Hoşlanıyodur elbette ama sadece hoşlantı yani snele eğlenecektir -_-
Soran+1 yıleğlenmek derken?
- +1 yıl
Gönül eğlendirmek bukdr basit -_-
Soran+1 yılyalnız ben çıkmaya karşıyım. ayrıca bana canım bile diyemiyor çünkü bir kere dedi ve uyardım onu. artık demiyor. sadece ismimle hitap edebiliyor. ama tabi güleryüzlü konuşuyoruz bunun dışında. sadce mesafeliyim biraz o kadar. nasıl gönül eğlendirebilir ki şu durumda. 4 aydır böyleyiz
- +1 yıl
Hmmm ben sana anlattım gönül eğlendirmiosa böyle devm eder başka kıza bakmaz ama sence başka kızlara bakmıyomudr yani?
Soran+1 yılşu an gönül eğlendirmiyor yani di mi?
- +1 yıl
hmmm elbette eğlendiriyor olabilir ama sen adamı benden daha iyi tanıyosun sence öyle birimi?
Soran+1 yılvalla çapkın ve yakışıklı biri, sevgili de değiliz. çocuğun içkiyle barla kızlarla arası da iyi. muhtemelen bakıyordur. zaten 4 aydır görüşemiyoruz ayarlamaya çalıştık birkaç kez ama olmadı. sonra da ısrar etmedi. ben ise muhafazakar biriyim.. durum bu
- +1 yıl
Hmm ozmn dediğim gibi eğleniyo la senle kendini böle kullandırma :D
Soran+1 yılnerden anladın
- +1 yıl
Çok basit çapkın diyosn :D çapkın olanlar kolay kolay senin gibi mesafeli biriyle takılmaz :D ya eğleniodur ya da aşıktır ama dediğim gibi eğer şu an aşıksa seni seviyosa başka kızla bakmaması gerk!!! eğer bakıysa bu eğleniyo demektir senle sende o şekilde çapkın dedin :))
Soran+1 yılsadece tahmin ettim, bakıyor mu bilmiyorum. ama benimle eğlenmediğini en azından bana saygı duyduğunu düşünmüştüm:/
- +1 yıl
hmmm ozmnr a
raht l ama dediğim gibi iyice tanı derim ama anlattıklarına göre adam gibi biri ozmn yaa :)
Soran+1 yıladam gibi değildi hani nasıl bir anda öyle oldu. tam adam gibi biri olduğunu düşünmüyorum açıkçası, değil yani
- +1 yıl
ozmn eğleniodr be şaşırma önemli değila t başından gitsin bela etme baına sonra ortada falan kalırsın !!
Soran+1 yılya ne alaka. aramızda öyle cinsel içerikli bir durum olamaz diyorum. biliyor bunu.
- +1 yıl
hmmm anladım peki niye onunla konuşuyosunki durduk yere aşıkmı oldun yoksa gız :D
Soran+1 yıldurduk yere değil. evet olmuşum
- +1 yıl
Hmm bizim sohbet uçtu gitti baya çay kave bide atıştırmalık gerke :D neysee hmmm sence güvenilir birimi ya?
Soran+1 yılbilmiyorum. onun çalıştığı firmada sadece bir ay staj yaptım. ordayken de ilgileniyordu, kız arkadaşı olduğu halde. zaten kızdan kısa sürede ayrıldı. ama benle de görüşmedi. daha sonraları mesajlaşmaya başladık. ben başlattım ama... neyse yani öyle hayatı olan biri nasıl güvenilir olabilir ki? benim gibi mesafeli birine bile ettiği iltifatlara bak. bazen ceyhun yılmazda şiir ya da bazı sanatçıların şarkılarını falan gönderiyor mesela. bir keresinde de onun küçük bir kuzeni var. dedim ki onunla evlenecem ona birbirimizle mutlu olmayı öğretcem dedim şakasına. dedi ki:merak ettim bana da öğretsene.. bir parfüm kullanıyordum ben çok hoşuna gitmiş. dedim ki sonunda iki damla kalırsa vereyim kız arkadaşına götür. dedi ki: kız arkadaşım yok ama olsa da götürmezdim, o koku senle özleşti sana yakışır dedi. ya böyle işte onun çapkın örnekleri bitmez bunlar sadece birkaçı..
- +1 yıl
Ohooo sende msafeliyim diyon bunlara niye i, zin veriyorm dediklerim doğru çıktı sadece çapkınlık yapıyo uzaklaş :D
Soran+1 yılneye izin veriyorum.
- +1 yıl
Bukdr yakın olmasına
Soran+1 yılara sıra tersliyorum ama anlamıyor. ne demeliyim peki
- +1 yıl
Hmm daha kolayı var hiç uğraşmasana niye bukdr uğraşıyon engel at gitsin :D böyleleriyle uğraşma fazla ble olurlar
Soran+1 yılama beni yanlış tanımasını istemiyorum. ve ona çok değer veriyorum malesef. engel atar ya da konuşmazsam mutlaka nedenini sorar
- +1 yıl
Halla halla sorsun açma telefonu sende ne büyüttün değr verebilirsin normaldir ama böyle boış insanları hayatına almaa!! tanımicakki zaten :D egnela tacan telefonlarını açmican :D
Soran+1 yılöyle yaparsam beni kötü bir kız olarak tanıyacak. öyle olmasını istemiyorum. en azından iyi bir arkadaş olarak tanısın
- +1 yıl
Halla halla niye taktın bukdr sende tanaımasın istiosa sanane kötü biri olarak bilsin niye bukdr takıyonki. Neyse okdr iyi tanımasını istiosanda söyle sevgilim var falan de at başından işte ama kurtulll!!!
+1 yılHoşlanmadığı hâlde hoşlanıyor gibi davranmasını pek mantıklı görmüyorum. Ancak ilişkiye farklı beklentilerle yaklaşıyor olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılcinsel beklenti mümkün değil. bu onun için sadece hayal olabilir. ego için olabilir mi peki
- +1 yıl
İkisinden birini kastetmiştim ben de, ego olabilir, evet. Toplumda "ilişki" içerisinde olmak bir statü olarak düşünülüyor artık. Hatta gördüğüm kadarıyla "ilişki" içerisindeyken bir başkasını bulmak daha kolaymış gibi bir durum bile mevcut.
Soran+1 yılya biz sadece arkadaşız, flört bile değil
+1 yılzafere giden yolda çekilen çile kutsaldır
anladın mı?00 Yorumladavranır amacı yalnızca birlikte olmak ise davranır
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim elime bile dokunamaz o kadar karşıyım bana evlenilmeden dokunulmasına. bunu biliyor
+1 yılBüyük ihtimalle eski sevgilisini kıskandırmaktır amacı.
00 Yorumla
+1 yılolabilir bu erkeklerden her bişey beklenir bacım herşeye hazırlıklı ol bnce
00 Yorumlayapabilir , amacı ego tatminidir veya birini kıskandırmaya çalışıyor olabilir
30 Yorumlaöyle davranıyosa hoşlanmadıgını nerden anladın ki sana söyledimi
06 Yorumla
Soran+1 yılyok duygularının belirsiz olduğunu söyledi
Soran+1 yılrahat biri
Soran+1 yılyani?
+1 yılDavranır Ego dan veya YATMAKLA alakası yok sadece davranır o kadar
10 Yorumla
+1 yılCevap veriyorum, 'Evet'
10 YorumlaTabi ki :) duyguları beline inmişse ohooo yani :))
00 Yorumla
+1 yılRol yeteneğine güveniyosa yapar
00 Yorumlaerkeğe bağlı kişiliğine bağlı yani !!!
00 Yorumla
+1 yılboslukta kalmamak icindir ^^
10 Yorumla
+1 yılkötü bir erkektir kardiş. iyi birisini bul.
20 Yorumla
+1 yıldavranabilir erkek bu.
10 YorumlaAmacı sadece yatmaksa yapar.
12 Yorumla
Soran+1 yılyatmak değil.. ego olabilir mi
bedeni elde etmek icin amuda bile kalkar
00 YorumlaÖyle bir dünya yok :)
10 Yorumla
+1 yılaynen cok yapıyor panpiş aman dikkat
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılskecek seni ondan... neden olacak mk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl davranıyor sana mesela
00 Yorumlabirlikte olmak istiyosa herseyi yapabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ben yapıyorum öyle ara sıra
00 YorumlaYavşaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmal erkek tipidir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt