AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Beni bi salması. Kendi halime kalmama izin vermesi. Sonra ben siftinirim zaten toparlayınca. Ama o an kendime kalmam lazım.
ben de tam tersi o an destek beklerim
Kişiden kişiye değişebilir elbet.
Ben de her zaman böyle değilim. Bazen gidip direkt sarılıp ağlamak isterim ama çoğu zaman tek kalmak isterim. Alışkanlık.
Tek başıma ağlıyorsam kesin drama filmi izliyorumdur 😔
5 saattir içimde kötü bir his vardı. sonra ağlamaya başladım kötü bir şekilde.
Son durak 5 falanmı izledin ne uzun kötü hismis sjsjs
bir şey izlemeden içimde oluşan bir his
Aşık mı oydun şen 😅
sevgilim diyorum aşığım zaten ama konu onunla ilgili değil içimden geliyor
Bak. simdi benim burcum. aslan aşırı duygusal biriyim drama filmleri izlediğim de sürekli ağlarım çünkü normalde hiç ağlamam çünkü bazen moralim bozukken kendimi aglayarak motive ediyorum içimdeki bütün kötü enerjiyi gözyaşı damlaciklarima doldurup atıyorum 😔
sevgilimin burcu da aslan, ama genelde balıklar duygusal diye biliyordum. moralim bozuk, destek mesajı beklerdim. nedenini sordu, ben de sebebi olmadığını ama çok kötü hissettiğimi, ağlayacak gibi hissettiğimi söyledim. tekrar sordu nedenini, ortada bir sebep yok, sadece çok kötü hissediyorum birkaç saattir. "geçer ya" dedi. ben de "kötü bir şey olmaz umarım, olmadan önce hissediyorum böyle" dedim. "olmaz ya, sınav stresindendir" dedi. "ondan olduğunu sanmıyorum" dedim. sonra kalpli emojiler yolladı. ben de en son kalp koydum. kalp ifadesi bıraktı. ben de çıktım whatsapp'tan. daha çok ilgi bekliyordum, normal mi?
Ben sevgilimle her konustugumuzda saniyelerin dakikaların hatta saatlerin hükmü kalmazdı her akşam iş çıkışı 6 da başlardik konusmaya üstümü değişirken duş alırken bile kapatmazdik okadar güzeldi ki aramızdaki bağ en ufak birşeyin bile o ân-ı bozmasına izin vermezdik bambaşka birşeydi ama bambaşka olarak bitti yani burdan çıkarmanı istediğim uzun uzun konuşmak bir şey elde ettirmiyor ya arada özlem gerekli aramızdaki o tatlımsı ilişki güzel giderken bu şekilde gitmemesi için cabaladigimizi anladık yani konuşmayı ne kadar uzun tutarsan belli bir zamandan sonra okadar kısa kalıyor sonuç the end 😃
biliyorum da, sadece böyle çok üzgünken biraz destek mesajı bekliyordum. normal zamanlarda sadece benimle saatlerce konuşsun demiyorum zaten. dediğin gibi özlemek gerekli, hep uzun konuşmak sıkar. sadece bu gece çok üzgünüm. belki onun dediği gibi "geçer" ama insan üzülüyor. en zor anımda, acı çekerken sevgilim destek olsun diyorum. belki anlattığım sana normal gelebilir, çoğu erkek üzüntü görünce kaçmak istiyor. ben üzgün kişiyi rahatlatmadan bırakmazdım. herkes farklı. sadece bu gece çok üzgünüm.
Kıyamam sana ya sana destek olurum arkadaş gibi canını sıkan her ne ise yoluna koyarız ya sıkma o tatlı canını anlatman yeterli olur 😔
sadece durum buydu ben de çok üzgün hissediyorum. sevgilimden az ilgi gördüğümü düşünerek daha da üzüldüm. şu an kafaya taktığım durum bu. çok üzgünüm. keşke böyle üzgün olmasaydım. bazen de bu koyuyor. ona söyleyemediklerini burada anonim yazmak. çok acı.
Takip et beni dinlerim seni 😇
Bana sarılıp sevgisini hissettirmesi yalnız olmadığımı bilmem ama maalesef kötü hissettiren insanda sevdiğimiz değil mi çoğunlukla 🥲🚬
şu an yan yana değilsen ve sadece mesajla iletişim imkanı varsa?
Arayıp sorması lazım
nedenini sordu, ben de sebebi olmadığını ama çok kötü hissettiğimi, ağlayacak gibi hissettiğimi söyledim. tekrar sordu nedenini, ortada bir sebep yok, sadece çok kötü hissediyorum birkaç saattir. "geçer ya" dedi. ben de "kötü bir şey olmaz umarım, olmadan önce hissediyorum böyle" dedim. "olmaz ya, sınav stresindendir" dedi. "ondan olduğunu sanmıyorum" dedim. sonra emojiler yolladı. ben de en son kalp koydum. kalp ifadesi bıraktı. ben de çıktım whatsapp'tan. daha çok ilgi bekliyordum, normal mi?
Egomu okşasin egomla beraber beni de okşasin 😛
şu an mesajlaşarak iletişim kurabiliyorsan?
O zaman yanima gelsin temasta bulunmak istiyorum çünkü
gece olduğu için imkanım yok
yanımda olmasını beklerim
mesaj yolu ile ne beklerdin?
yanımda olmasını illa fiziksel değil hissettirebilir teselli edip nedenini öğrenip çözüm sunabilir
nedenini sordu, ben de sebebi olmadığını ama çok kötü hissettiğimi, ağlayacak gibi hissettiğimi söyledim. tekrar sordu nedenini, ortada bir sebep yok, sadece çok kötü hissediyorum birkaç saattir. "geçer ya" dedi. ben de "kötü bir şey olmaz umarım, olmadan önce hissediyorum böyle" dedim. "olmaz ya, sınav stresindendir" dedi. "ondan olduğunu sanmıyorum" dedim. sonra emojiler yolladı. ben de en son kalp koydum. kalp ifadesi bıraktı. ben de çıktım whatsapp'tan. daha çok ilgi bekliyordum, normal mi?
bence gerekeni yapmış fazlasını yapmak zorunda değil
Bana sarılması beni öpmesi mutlu etmesi
Yalnız bırakmasını mk 😂😂
öpüp sevişmesi
mesajla iletişim varsa?
buluşup motive etmesi. eğer o da mümkün değilse görüntülü konuşup teselli etmesi
şu an gece olduğu için buluşma imkanımız yok. ama en çok şu an ihtiyacım var desteğe. nedenini sordu, ben de sebebi olmadığını ama çok kötü hissettiğimi, ağlayacak gibi hissettiğimi söyledim. tekrar sordu nedenini, ortada bir sebep yok, sadece çok kötü hissediyorum birkaç saattir. "geçer ya" dedi. ben de "kötü bir şey olmaz umarım, olmadan önce hissediyorum böyle" dedim. "olmaz ya, sınav stresindendir" dedi. "ondan olduğunu sanmıyorum" dedim. sonra emojiler yolladı. ben de en son kalp koydum. kalp ifadesi bıraktı. ben de çıktım whatsapp'tan. daha çok ilgi bekliyordum, normal mi?
seni sallamıyor. ilgisiz ve senden hoşlanmıyor
sallasa ne gibi tepki verirdi? ben olsam "senin yanındayım" gibisinden cümleler kurardım
yani fazla önemsememiş senin bu durumunu. ben olsam kesin arardım sesini duymak isterdim. saçma sapan şakalar yapıp moralini düzeltirdim. tabi eğer ilgi duyduğum biriyse. ama ilgi duymadığım biriyse emoji falan atıp üzüldüğümü gösterirdim
üzgün emoji değil, kalp emojisi gibi sevgi emojileri. ben de kötü hissettim çıktım.
farketmez. sadece emoji atmak geçiştirmektir benim gözümde. tabi herkesin bakış açısı farklı. belki o böyle duygularını yansıtıyor. ama çoğu erkek arar sorar en azından moralini düzeltir sonra mesajı sonlandırır.
ben de öyle düşündüm ve üzüntüme daha da üzüntü eklendi. ben destek mesajları yollardım, yalnız hissetmesin diye çabalardım. "geçer ya" demek geçiştirmek. önceden de böyle olurdum, duygusal biriyim ama hep olmaz bu. ayda 1-2 en fazla 3 kez. çoğunu da kendim aşarım. sadece destek bekliyordum. üzgünüm.
şeyde olabilir. fazla böyle kötüyüm diyorsan. o da fazla dikkate almıyordur geçer diyordur. seni artık böyle halinle kabul ediyordur. ama ilişkinizde nadir böyle kötü hissediyorsan ilgilenmesi lazım bana göre.
hayatımın %90'ı pozitif bir insanım. ama üzüldüğüm zaman da kötü çöküşe giriyorum. çoğunu yansıtmak istemiyorum. ama son zamanlarda o benim sevgilim diye destek bekliyorum. bu ona 2. yazışım. normalde yazmazdım. sadece destek bekledim ama sanırım dediğin gibi hep böyle olduğumu düşündü. çok üzgünüm.
dediğin gibi pozitif insansan ben senin peşini bırakmam (üzüntünün kaynağını sorarım yani). hep gülüyosun neşelisin birden böyle üzüntüde olman beni rahatsız eder.
belki onun da dediği gibi "geçer ya". sadece bu gece çok üzgünüm. o kadar ağlamam uykumu getirse de uyusam diyorum, uyuyamıyorum.
yani sınav stresi de yapmış olabilir doğru diyor. yani neden peki onunla mesajlaşmaya devam etmiyosun. sen emoji bırakmışsın. sende sor sen nasılsın napyosun. mesajjı neden yarıda kestin anlaamadım. belki konuşa konuşa iyileşirsin
sordum zaten, oturuyorum, seni düşünüyorum falan dedi. ben de seni düşünüyorum dedim. sonra canım benim yazıp emoji koymuş. ben de emoji koydum. sonra kalp ifadesi bıraktı, çevrimdışı oldu. ben nasıl devam ettirebilirim ki? onun devam ettirmesi lazımdı.
nasıl seni düşünüyor. hemen çıkmış çevrimdışı olmuş))). yani ilişkinizi sorgulamak bana düşmez ama ben bir kadına seni düşünüyorum diyip ardından çıkmam)))). saçma olur yani
bunları başta söyledi. ilk o mesaj attı napıyosun diye. ben de oturuyorum dedim sen napıyosun. ben de seni düşünüyorum dedi. sonra ben de seni düşünüyorum dedim. baktım çevrimdışı. 1dk geçti yazdım "bugün kötü hissediyorum" sonra anlattığım gibi nedenini sordu. ben de sebebi olmadığını ama çok kötü hissettiğimi, ağlayacak gibi olduğumu söyledim. bunları yazarken ağlıyordum zaten, harfler birbirine girerek yazdım. sonra tekrar sordu. sınavlardan olabilir dedi. geçer ya dedi. sınavları takmıyorum, kötü bir şey olmaz umarım olmadan böyle hissediyorum dedim. olmaz ya dedi. sonra canım benim yazıp emoji koymuş. ben de emoji koydum. tekrar emoji koydu. ben de kalp koydum. kalbe ifade kalp bırakmış, sonra da çevrimdışı. şu an daha da üzgünüm.
100de 90 seviştikten sonra seni terk eder
sevgilin sana bu şekilde mesaj atsa ne yazardın?
onun mesajını mı diyorsun. senin mesajını mı diyorsun?
sevgilin sana "çok kötüyüm, ağlayacak gibiyim" şeklinde mesaj atsaydı. tepkin ne olurdu?
eğer değer veriyorsam o kişiye arardım sesini dinlerdim. gerek yok dese ısrar ederdim. müsait değilim dese lavaboya geç ya da dışarı çık ara 5 dakika verdim. bunları da yapmazssa ses at bakıyım derdim. ee tabi ses de atamam diyorsa sinirlenirdim tepki verirdim
Gelip hemen başına oturmasını isterim
şu an yan yana değilseniz ve sadece mesajlaşabiliyorsanız?
Ağlamamıza izin veriyorsa sevgili değildir zaten
onunla alakalı olmayan bir sebepten, sebebi olmadan içinden geldiğinde bir ağlama geliyorsa, ve bu durumu sevgilinle paylaşınca ondan beklentin ne olurdu?
Ya biz buna doyduk ama önceki beklentimiz sadece o gözyaşları silmesiydi. Silmek yerine sebep olanlar ağlasın şu gözden tek yaş dahi düşerse