Güncellemene cevap veriyorum aşk denilen şey mükemmel bir dostluğun sehvet ve arzu eklenmiş halinden ibaret aşık olmuyoruz aslında dost olduğumuz ya da dost olmak istediğimiz insanı arzuluyoruz
Bundan bahsettim ya hani dostunu arzularsan aşk olur diye eğer dostunun sana yan gözle bakmasını istiyorsan bu aşktır yan gözle bakmasın diyorsan bu bir dostluktur bence sen yazdığım şeyi tam yorumlamadın
Adama dostum de demiyorum bak metaforu tekrar izah edeyim sana bir insan düşün mükemmel biri dürüst sadık karakterli bi duruşu olan sevgi dolu sımsıcak ruhlu biri yeni tanışmışsın bu insanla dost olmak istemez misin istersin ama adam bir de yakışıklı geliyor sana kendini durduramıyorsun çok arzuluyorsun o zaman aşık olmaz mısın olursun aradaki fark işte o arzu
Vardır var ama tarif ettiğim adam bu özelliklerinin yanında göbekli hatta obeze yakın sadece şirin bir insan olursa o zaman ne yapacaksın muhtemelen dost olacaksın
Bu kadar şekilci olmak zorunda mıyız🤔 belki ben karaktere de aşık olanlardanim. Daha iyisini herkes ister. Aşk her zaman en iyisini bulmaz. Bazen kişiliğe aşık olursun
Akıntıya kapılıp rüzgar ve dalgalarla seyretmek müthiş bir hissiyat en güzeli de o dalga ve rüzgarın nereye götürdüğünden çok nasıl götürdüğü ile ilgilenmek bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kanka burada kutu kutu peçteyi çok farklı yollardan tüketiyorlar ve başka ihtiyaçlar için burada bulunan yoğunluk daha fazla ama yine de sen bilirsin
O da doğru mantık abidesi
Güncellemene cevap veriyorum aşk denilen şey mükemmel bir dostluğun sehvet ve arzu eklenmiş halinden ibaret aşık olmuyoruz aslında dost olduğumuz ya da dost olmak istediğimiz insanı arzuluyoruz
Fantezini kendine sakla. Dostumla niye sevgili olayım. Herkes yerini bilecek😂
Dostluk nedir kanka bir dosttan ne beklersin ya da dostundan bekleyip sevgilinden beklemediğin ne var
Yan gözle bakmaması 😂 uğraşma ben hakli çıkarım. Kendisi hobim 😂
Sevgilimden beklemem bunu istediği kadar bakabilir😂 ama dostundan beklemezsinn
Beklersin pardonnn
Bundan bahsettim ya hani dostunu arzularsan aşk olur diye eğer dostunun sana yan gözle bakmasını istiyorsan bu aşktır yan gözle bakmasın diyorsan bu bir dostluktur bence sen yazdığım şeyi tam yorumlamadın
Dostuma aşık olduysam o hiçbir zaman dostum olmamıştır 😉
Konu kapanmıştır 😂
Bence haksız çıkma güdüsü seni konuyu kapatmaya itiyor ama olsundu sen haklı ol 😊
Ya adama aşık olacaksam niye dostum diyeyim.
Adama dostum de demiyorum bak metaforu tekrar izah edeyim sana bir insan düşün mükemmel biri dürüst sadık karakterli bi duruşu olan sevgi dolu sımsıcak ruhlu biri yeni tanışmışsın bu insanla dost olmak istemez misin istersin ama adam bir de yakışıklı geliyor sana kendini durduramıyorsun çok arzuluyorsun o zaman aşık olmaz mısın olursun aradaki fark işte o arzu
Ya senin o tarif ettiğin adamın gercekligini ben hayal edemedin ki bulunca dost olayım direkt nikah masasi
Edemedim ki
Vardır var ama tarif ettiğim adam bu özelliklerinin yanında göbekli hatta obeze yakın sadece şirin bir insan olursa o zaman ne yapacaksın muhtemelen dost olacaksın
Bu kadar şekilci olmak zorunda mıyız🤔 belki ben karaktere de aşık olanlardanim. Daha iyisini herkes ister. Aşk her zaman en iyisini bulmaz. Bazen kişiliğe aşık olursun
Öyle yani hayatim
Kişilikle dost olursun seni cezbeden unsurlar olduğu zaman fiziken o zaman aşık olursun kanısındayım ben ama tabi herkesin kendi fikri ve tiniyeti var
Demek ki sen fazla şekli ve maddeyi göz önünde bulunduruyormuşsun🤷
Yoo şekil önemsizdir demeyecek kadar gerçekçiyim sadece o kadar
Ben de son derecede önemlidir diyemeyecek kadar onemserim
Dostum😂
O zaman umarım sen çok iyi karakterli görüntüsünden haz etmediğim ben çok iyi karakterli görüntüsüne de bayıldığım bir insanla karşılaşırım
Dostum mu bak sonra beni arzulamaya başlamayasın 🙃
Sinerjiyle alakalıdir o, tutunca hiç anlamazsın bi bakmışsin kapılmışsin
Akıntıya kapılıp rüzgar ve dalgalarla seyretmek müthiş bir hissiyat en güzeli de o dalga ve rüzgarın nereye götürdüğünden çok nasıl götürdüğü ile ilgilenmek bence
İçimizden de Edip Cansever çıktı
Aaa dışım kanka olsada içim çok şairanedir söyleyim sana şimdiden 😀
Kanka ne be
Kendini mozaiğini mi veriyorsun
Dostluğun son belirtisi 😊
Bu arada diğer görüşlere baktım sadece benim muhabbetime eşlik ettiğin için hem onure oldum hem de minnettarım 😊
Son olduğuns emin miyiz🤔
Kankanın son olduğuna ben eminim ama bazen sadece bir son herşeyin başlangıcı olabiliyor
Neden eklemiyorsun mesajdan konuşuruz istersen
Her son bir baslangicidir başka birseyin
Peki sen bu sonun hangi başlangıçlara imzalar atacağına dair umutlar besliyor musun benim gibi
Muhabbetin güzel sohbetin güzel, hoş birisin de. Ama bir şey var çözemediğim olumsuz
Aslında anahtarlar senin elinde çözemeyeceğin bir şey olmasa gerekirdi
Teşekkür ederim bu arada iltifatların için bilmukabele sizinle konuşmak da doğru bir şey yapıyormuş hissi veriyor
Yorumdan konuşmak daha tatlı değil mi 😂 özelden de yazmıyorum kimseye
Aşk olsun ben kimse miyim xperin düşükse istersen sen takip et ben mesaj atarım
Uykum geldi çok benim dostum😂
İyi geceler dilerim o zaman sana tabi sen beni bulabilirsin buradan ben ise seni beklemeye mahkumum artık 😞
☺️🙄 iyigecelerr
Aşık olup belanı bulma dert isteme boş ver. Ciğerin sökülür sonra acısından.
Ruhsuzum ben ciğere bir şey olmuyor😆
bu durumlar baya karmaşık oluyo. dertleşmem lazım bna yzsna
Ben istiyorum allahtan birinden hoslaniyorum su an🙂
Kesinlikle aynı fikirdeyim dolu dizgin 😊
O ne öyle be vıcık vıcık
Benim için değil aşka inanmıyorum
O tufaya bir kez düştüm daha aman aman
Şu an tek ihtiyacım olan şey desem
Boğa burcu musun 😆
Bizim için ihtiyaç da
Yok oğlak burcu
Hiç sevgilin oldu mu