Aşk İlişkileri Ruh Eşiniz Olduğuna İnanıyor Musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Varsa bir gün bizi bulacak mı, yoksa belki de karşımıza çıktı ama reddettik kim bilir … Güncellemeler+1 yıl Güncel Ruh Eşiniz Olduğuna İnanıyor Musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl belki evetbelki hayırbelki de ruh eşinden ziyade suç ortağı lazımdır bize :) 0 0 Yorumla
bayyalnizadam Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bi tane ruh eşimi bulmuştum. iyki sevgili olmamışız. ruh eşi bulmayın arkadaşlar. anlaşabileceğiniz kişileri bulun. 0 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnanıyorum ve umarım bir gün karşıma çıkar onu bulmak istiyorum çünkü 🙂 1 1 Yorumla Heboys +1 yıl Naber Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Ben bulamadım buldum dediklerim ya koptu ya gitti... 0 0 Yorumla
Benitanıyorsun Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. Hangi ruhtan bahsediyon be sen 😞 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
belki evet
belki hayır
belki de ruh eşinden ziyade suç ortağı lazımdır bize :)
bi tane ruh eşimi bulmuştum. iyki sevgili olmamışız. ruh eşi bulmayın arkadaşlar. anlaşabileceğiniz kişileri bulun.
İnanıyorum ve umarım bir gün karşıma çıkar onu bulmak istiyorum çünkü 🙂
Naber
Ben bulamadım buldum dediklerim ya koptu ya gitti...
Hangi ruhtan bahsediyon be sen 😞
Hayır
Evet
İnanıyom