Mesaj ile ayrılırım..
Arayarak ayrılırım..
Yüz yüze ayrılırım..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ayrılmak istediğini söylemek için yüz yüze son kez buluşanları anlamıyorum 😂 Her zaman son buluşmalar acıtır, ağlar durursun. Telefonla aranmaz çünkü bizzat yaşadım, karşı taraf beni kaybetmesi zoruna gittiği için yarım saat laf sokmuştu. Son vedalar acı olmalıdır. Karşı tarafı konuşturmadan direk mesaj at, engelle başka yolu yok 😂
Olay o noktaya mesajlaşarak geldiyse mesajla, yüzyüze geldiyse yüzyüze. Mesajla bitirmek çok kötü gözüküyor ama olay oraya geldiyse ayrılmak için buluşmakda bana saçma geliyor.
Gel buluşalım? Napcaz? Ayrılcaz 🙄
😂😂
Teşekkürler🙏
Rica ederim.. 🦉
Ayrılma kararını yüz yüze konuşarak söylemek daha mantıklı geliyor Bahanelere sığınmadan ayrılma sebebi ne ise doğrudan söyleyerek kalp kırmadan bu durumu noktalamanın doğru olduğunu düşünüyorum
Ayrılmayı kesinlikle kafaya koyduysam yüz yüze görüşme zahmetine girmem.
Cevap
12Cevap
Ben direk söylerdim ama yüz yüze söylerdim ayrılma nedenine göre değişir
İyi kötü birsey yasamısım onunla mesajla ayrılmak ya da telefondan arayarak ayrılmak sacma olur en iyisi yüzyüze neden ayrılmak istedigi dürüstçe dile getirerek ve helalleserek ayrılırım dogrusu bu
Ne olursa olsun bir zamanlar hayatımdaysa ona değer vermişimdir onu kırmıyacak bir şekilde söylerdim.
Ayrılma kararı alındığında böyle bişiy seçilmezki akışında nasıl ilerliyorsa öyle sonlandırılır.
İlk mesaj atarım. Konuşmamız lazım diye. Sonra da. Anlatirim olmayacağını..
İki gün üst üste arayıp yazmıyorsam anlaması lazım 😀
Seçenekler arasından mesaj en kolay olanı sanırım
Yani imkanlar elverdiği sürece yüz yüze ayrılmak en sağlıklı olanı elbette. Keyifli geceler..
En güzeli son kez yüz yüze görüp sarılıp öyle ayrılmak diye düşünüyorum 🙃
Hep yüz yüze ayrılmayı tercih edenlerdenim. Sen ve ben artık ayrılmak diyerekten
Yüz yüze konuşurum diğer türlüsü saygısızlık olur diye düşünüyorum.
Telefonla veya mesajla ayrilacsam hiç sevmemisimdir
Böyle ciddi bir kararı anca yüz yüze derim, uygun bir dille.
Ilgisiz ve itici davranırım
Onunla romantik bir yemek yemek istediğimi söyleyerek lokantaya götürürüm ve orada Bol sarımsaklı işkembe veya kelle paça çorbası ısmarlarım
Mesaj yazıp ayrılırım. Ha onun üstüne görüşmek isterse bir de yüz-yüze ayrılırım.
Mesajda ya da sesli aramada soylersem geri donme ihtimali olabilir tamamen bitmis olan iliski yuzyuze ve kotu olmadan ayrilmak daha dgru
Bir açıklama yapmaya gerek yok. Dün aşkım bebeğim derken birden bire hiçbir şey demeyerek konuşmayı kesebilirsin.
Oturup güzel güzel konuşup saygıyı bozmadan anlatılabilir mesaj da neymiş
Ayrıldım ve mutsuz bi şekilde ayrıldım ailemin baskiysiyla
Genel olarak ENGELLEYEREK oluyor değil mi?
Ayrı dünyaların insanıyız, sen daha iyilerine layıksın🤣
Guzel bi yemek esliginde belirtir ve tesekkur ederim, anilari guzel bitermek iyidir
O an hangisi uygunsa o şekilde olur
vedalar zordur ben mesajla ayrılırım
yüzyüze insan gibi dolandırmadan söylerim
Kolay vazgeçmemek gerek buyuk sebep yoksa
Mesaj ile ayrılırım
Açıkçası bu seçenekleri kullandım
Tarkan olmadı olduramadık ve aşk gitti bizden
Ben ayrılamam valla hamileyim falan derim😂😂
Karşılıklı konuşur sebebini anlatır ayrılırım.
Yüzüne söylemek daha iyi diye düşünüyorum.
Alır karşıma konuşurum
normal aayrılalım derim biter
Yüz yüze konuşarak
Mesaj ile ayrıldım
yüzyüze ayrılıyordum..
Yüz yüze söylemek daha makbule kaçar
Yüz yüze olmalı
Yüz yüze ayrılırım.
Yüz yüze ayrılırdım ben ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?