Aşk her zaman istediğimiz gibi yürümüyor.
Bazen ilişkimizin bittiğini görüyoruz ama o son adımı atmaya cesaret edemiyoruz.
Bizi engellyen en büyük şey karşımızdaki kişiyi üzme ve kırma korkusu.
Siz bu durumu nasıl açıklarsınız?

Ayrılmak istediğim bir ilişki içine girmem zaten. Doğru gitmeyen bir şeyler varsa düzeltmeye çalışırım. Benci düşüncelerim hiç olmamıştır. Kolay yolu bulup kaçan insan olmadım. Oldu hemen şu bu oldu hemen ayrılalım. Sokaktan toplamıyorum sevgimi. Zor seven ve dostluk kuran biriyim. Ben gitmem ama gidenler olursa hayatımdan kimseyi kırmamak için de suskun kalabilirim. Son adımı atmam zaten bunun adı cesaret olmaz. Bence bunun adı korkaklıktır.
Süreç istiyor, elbette, duygu yüklü ilişki boyutunda olan birlikteliklerde...
Kabullenme iki taraflı olsun diye beklediğim olmuştur. Ama yürümüyorsa, kesip bir an önce bitmeli... Uzadıkça korkuları büyüyor insanın, emekler hatrına geliyor... Kısaca zorlaşıyor...
Direkt dümdüz söylerim :D
Güzelce söylemek gerekir.
Kırmadan üzmeden. Ancak gerçek şu ki seviyorsa karşı taraf ne dense üzülecek ve kırılacak.
O yüzden nedenlerini de açıklayarak güzel bir konuşma yapılmalı. Yaşanan herşeye saygı duyulması gerekiyor ve kişiye de tabiiki.
Teşekkürler 😇
Rica ederim ☺️
Cevap
11Cevap
Ayrılmak istiyorsam sebeplerini detaylı anlatır ve ayrılırdım. Fakat geçen gün doğum haritama baktırdım, ben asla eşimden ayrilmazmışım.
Ayrılmak istiyorum cümlesi ile insanlar ayrılabilir
Artik onu hissetmiyorsam ve artik ona karsi duygularjm sadece saygidan ibaretse onunla zaman gecirmek artik bana iyi gelmiyorsa ve dahasi onu surekli ertelemek icin firsat kolluyorsam
Bunu fark ettigimde neyse onu derim dürüstçe ne olduysa oldu ne bittiyse biti..
Kırılabilir belki benim sözlerime ancak onu oyalamak daha kırıcı bence zamanını çalmak istemem hayatini karıştırmakta istemem ona dair hicbir şeyi de ezip geçmem
Ayrılma durumuna bir anda gelmemisimdir.
İçimden bir çok kez kalmak için savaş vermişimdir.
Ben kolay kolay harcamam, vazgecmem çünkü.
Karşımdaki de bunu anlar zaten.
Ayrılmak istediğimi sebepleri ile açıklayarak ilişkiyi sonlandırırım.
Sebebi ney ise açıklarım ve artık sevmediğimi söylerim.
Oyalamaya lafi dolandirmaya gerek yok net bir insan oldugum icin polemige gerek birakmadan direk soylerim
acının azı çoğu yoktur neysen o ol uzatma bi kısa sürede bitir her şey biter sonuçda kimse vazgeçilmez değildirrrrr
Ben hiç ayrılmadım ki, Ne söylenir bilmiyorum efendim..
Söylenecek söz kalmamışsa ayrılık olur sözün bittiği yerdir sadece hoşçakal denir
"Ayrılıyorum senden. Nedenini sorma. Ayrılmak istiyorsam, demek ki sana sevgim, güvenim kalmamıştır. Hoşçakal." bunu derim.
Artık bişey hissetmediğini ya da bana iyi gelmediğini soylerim
dırekt net olmak faydalı
Netimdir. Direkt olarak söylerim uzatmayı sevmem
Sebebini söyler ve ayrılırım
Severek ayrılalım aşka hasret kalalım😬
Hayatından çıkmak istiyorum nokta com
Valla direkt söylerim
Her turlu uzulecek. Bitti derdim direk
Vakit tamam artık seni terkediyorum
Direk söylerim
Direkt
Uzatmaya ne gerek var, direkt soylenmeli.
Direkt derim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?