1 ay önce erkek arkadaşıma babam bazı sebeplerden dolayı 1 ay içinde nişanınızı yapmak istiyorum dedi. erkek arkadaşım da durumu ailesine anlattı onlar da haliyle bu acele ne daha bizimle tanışmadılar bile diyip şimdi de tanışmaya gelmiyorlar. eğer bu hafta sonu da gelmezlerse babam bize ayrılın diyecek. ne yapacağımızı şaşırdık. biz birbirimizi çok seviyoruz ve aramızda en ufak bir sorun bile yaşamadık bugüne kadar. sırf bu yüzden ayrılırsak ikimiz için de yazık olacak.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgilin seni seviyor olsa ailesini her türlü ikna ederdi. Evlenmeye niyetin yoksa vakit kaybetmeyelim de yolu göster. İnat minat hikaye her şeyi halledip sana gelirlerdi. Rest çekmek zorundasın baktın hala düzgün bi şekilde gelmiyor sana, bitir. Ayrıca ailelerle aileler tanışır. Önceden gidip tanışmak saçmalığın daniskası. Kendini beğendirmek zorunda değilsin kimseye. Uzak dur bence sevgilinden.
rest çektim zaten cumartesi ailen gelmezse çıkacaksın hayatımdan dedim ama beni sevdiğine çok eminim istediğine çok eminim. ailesiyle bugün de konuşacak ama ablaları ortalığı karıştırıyor.
Bu tarz detayların seni ilgilendirmemesi gerekiyor artık. Sen bunlarla ilgilenme. Bir erkek istiyorsa her şeyi aşar, ailesini de sana getirir. Ayrıca ailesi vs seni tanımıyorlar. Onlar seni sadece sevgilinin seni nasıl tanıttığına göre tanıyorlar. Sevgilinin seni iyi tanıtmış olması gerekiyordu böylece gayet kolay ikna olurlardı. Sana tek tavsiyem bu restten sonra geri çekilmen soğuk durman. Onun ailesi varsa senin yok mu? Ona karşı soğuk dur. Bazen hiç cevap verme, saatler sonra da yazabilirsin. Bunun sebebini soracaktır. Babam izin vermiyor seninle konuşmama, niyeti ciddi değilse onunla konuşma diyor, ben evlenmek için biriyle birlikteydim, senin böyle bir niyetin yoksa artık konuşmamıza gerek yok, de. Ailesini öne sürerse, zaten ailesi beni istemeyen biriyle yola çıkacak kadar kafayı yemedim dersin yakamdan düş madem öyle bi durum varsa dersin. Köpek muamelesi yap ki kendine gelsin. Onun evlenmeye niyeti yok, o yüzden ailesinin arıza çıkarmasını doğru düzgün engellemiyor. Bu yüzden resti çek bırak. Düzelirse gelir düzelmezse zaten işin olmasın. Restini yalaya yutarsan kaybeden sen olacaksın.
biliyorum ama dün annesi bana yazdı seni istemiyor gibi bi durumumuz yok seni istiyoruz ancak ailenin bu kadar aceleci olmasını anlayamıyoruz biraz daha birbirinizi tanımanız gerektiğini düşünüyoruz dedi. annesiyle zaten tanışmıştım bana sıcak davrandı. sorun zaten benden kaynaklanmıyor. ailem daha ailesini görmeden erkek arkadaşıma bir ay içinde nişan istediğini söyledi. haliyle onlar da bu acele ne diyor. kafam o kadar karışık ki ne düşüneceğimi şaşırdım.
Bu kadar ailenin içine girmemeliydin. Hani tanışmadık falan diyorlardı? Kız evi naz evi kuralını unutursan böyle şeylerle karşılaşman normal..
Kızın ailesi nasıl isterse öyle olur bu işler. Sanki kız kendilerininkiymiş gibi davranmalarına izin veriyorsun. Annesi sana bu şekilde konuşamaz. Kimsenin kızı milletin oğluyla takılmalık amaçla zaman geçirmiyor. Gönülleri yoksa ayrılırsın biter. Baban çok haklı. Gelmezlerse bitir ilişkiyi yoksa sen harap olursun söyleyeyim.
ailenin içine giren taraf ben değilim aslında. kaç kez evlerine de davet ettiler ama gitmedim. hepsi kendisi beni aradı bana yazdı. aynı şekilde annesi de öyle. hiçbiriyle kendiliğimden iletişime geçmedim çünkü bunun doğru olmadığını biliyordum. erkek arkadaşım babamla iletişime geçmiş biraz daha zaman tanımış babam da. çünkü ailesinin beni istememe gibi bir durumu olmadığını sadece aceleye gelmesini istemediklerini söylüyor..
Bence kararı babana bırak ve babanın yolundan git canımın içi. Eğer çocuk seni seviyorsa senin ve dolayısıyla babanın yolundan gidecektir. Ailesi de ikna olacaktır. Babamın kararına bir şey diyemem diyeceksin. Mutlu, sıcak bir yuva kurmak istiyorum, bunu sürekli ertelemek bana göre değil galiba senin de niyetin yok, bence de görüşmemize gerek yok diyebilirsin eğer çok uzatırlarsa.
zaten çok uzarsa olacak olan o.. babamın tahmini maddi durumlarından ötürü gelmekten çekiniyorlar diyor ama bilemiyorum..
Maddi durumu sıkışık olan ama söz konusu oğluna kız istemeye gelince kesenin ağzını bol bol açanları gördü benim gözlerim. Eminim senin de görmüştür. Olmayacağı varsa olmasın bırak peşinden koşma.
elbette.. benim akrabam kız tarafının isteklerini karşılayabilmek için mallarını sattılar daha yeni.. olmayacağı varsa zaten olmaz ben sadece bekliyorum şu an için.
17 gün geçmiş çokta beklemeni tavsiye etmem
zaten bizim iş yaş artık
Yüz vermemeni tavsiye ederim. Evlenmemek için direniyorsa ne işin senin yanında, oynaşmak için mi? Boş vakit geçirmek için mi? Ömrünü senle birlikte geçirmek istiyor olsaydı elinden geleni yapardı. Elinden geleni yapmıyor. Sen de yoluna bakmalısın.
ailesi öz değil diye üstelemedim ama bu saatten sonra zaten yapacak bir şeyim kalmadı
Yok, yapacak bir şeyin var. Kendi yoluna devam etmek gibi mesela. Birde böyle bir seçenek var. İstersen deneyebilirsin:))💖
zaten onun dışında yapacak bir şeyim yok çünkü o çoktan gözden çıkardı beni. ailesiyle benim arasında kalırsa ilişkiyi gizli sürdürmek istediğini söyledi bana..
Baban neden bu kadar acele ediyor?
çünkü sevgilimin eve gelip gitmesini sorun eden bi ablam var sürekli kavga çıkarıyordu evde. en son babam dayanamayıp nişan yapalım ne zaman istiyorsanız evlenin ama elinizde yüzük olsun dedi. başka hiçbir sebebi yok.
Baban haklı birazcık milletin ağzına dedikodu vermemek için kendince böyle bir koruma içgüdüsü ile hareket etmek istiyor olabilir bence haklı da
evet zaten haklı ama 1 ay içerisinde nişan yapalım dediği için erkek arkadaşımın ailesi de kendilerine göre karar mı veriyorlar demiş
Ayrılın boş ver gitsin
bu kadar kolay değil.
Kolay