Aşk İlişkileri İlişkilerde fazla duygusallık kadınlar için bir handikap mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İlişkinin dengesi ve ilişkinin ahvali için, kadınların fazla duygusal oluşu ne ifade eder? Hüüğ İlişkilerde fazla duygusallık kadınlar için bir handikap mı? Cevapla İlişki Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Evet sadece kadınlar için değil herkes için kötüdür 1 0 Yorumla
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ben duygusalım sevdiğim de duygusal o yüzden sorun olmuyor ama bi taraf duygusal bi taraf odunsa sıkıntı 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Handikap iki tarafın karakter uyumsuzluğu. 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı. Bu kadar duygusal oluşumu sevmiyorum. İlişki boyu zarar vermesede ilişkiden sonra çok hırpalıyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet sadece kadınlar için değil herkes için kötüdür
ben duygusalım sevdiğim de duygusal o yüzden sorun olmuyor ama bi taraf duygusal bi taraf odunsa sıkıntı
Handikap iki tarafın karakter uyumsuzluğu.
Bu kadar duygusal oluşumu sevmiyorum. İlişki boyu zarar vermesede ilişkiden sonra çok hırpalıyor.